Bir sürü konuya baktım demimden beri ve hiç bir yazışmada benim durumumu göremedim.
Biz eşimle evlenmeye karar verdiğimizde onun ailesi bişey demedi ama benim ailem mezhep problemi yüzünden herşeye karşı çıktı ama biz herseye ragmen evlendik.eşim ailesiyle yaşadığı binanın üzerine ev yaptık.maddi anlamda herseyi kendimiz yaptık çoğunuda ben.evlendiğim günden beri eşim 15 yasındaki kardeşi (eren) , annesi ve beni ayırt etmediğini söylüyor eşitmişiz.ama keşke eşit olsak.aylarca market alışverişlerine kadar kayınvalidemle gittik.kıyafet alıcam anneme soralım eşya alıcam anneme soralım eve bir geliyorum esyalarımın yerı degısmıs annesıyle fıkır alışverişi yapılıyor.Prim fazla alındıysa herkese pqra harçlık veriliyor.eger aksam onun için sofra hazırladıysam teşekkür etmek yerine suratıma sert bakıp annemleri çağırmadın mı diye sordu.Kardeşini zaten anlatmıyorum bile sanki eşimin çocuğu gibi her yere oda gelcek.gezmeye gitsek oda gelsin sinemaya gitsek annemle erende gelsin.yazarken yoruldum....
Farkettiyseniz ailem hiç ortada yok !!!
Eğer benim annem bana gelecekse ilk soru niye geliyor.annem gelince annemin yüzüne hiç bakmaz sadece hoş geldin bide ben gidiyorum yatmaya iyimgeceler.ilk zamanlar annemlerin geldiğinde annesinde saklanmalar vs vs.
Tabiki ben kesinlikle kimseyi küçümsemek için belirtmiyorum bunlarla karşılık yazıyoruM ki
İş bankasınsa çLışan maadi anlamda iyi gelire sahip ünv mezunu ve en onemlisi salak olmayan bir insan olarak defalarca evı terk ettim gittim.defalarca kavga gurultü defalarca şiddet ama yılmadım benımde bir ailem oldugunu ve bu sacmalıkların yanlış oldugunu hep konustum.ben konustukca benı aılemle vurdu.
Bu bayram ailmei aramadı hem kendi hem ailesi bende onları aramadım.sonra bana dedıkı tatıl donusu ctesi annene gitmiceksin haftaya gidersin bayram için ben hiç ses cıkartmadım bide bunu deniyim diye vs vs. Ama gelin görünki içim tuhaf annem hasta ve gidemiyorum.bayram donusu onun aılesıyle pİknikler yapıldı ziyaretlere gidildi annesine koltuk alındı Ama benım annemı görmeye iznim yok.anneme 1 tl gecmesin diye aklı gidiyor.Dün akşam hiç problem yokken arkadasım geldi diye saat 8de annesine gitti ve ben gece saat 12 ye geliodu ben yattım hala gelmemişti sonra bi ara baktıgımda kıcını dönmüş yatıyordu.
Benimle başbaşa bişey yapmak istemiyor ama bende de vaZgecmiyor resmen kafayı yicem
Ben napıcam ne edicem vilmiorum içkisi yok kumarı yok sigarası yok dısarı ark yok ev iş ama ben yinede dayanamıyorum.ve bu adama karsı duygularım hala var
Bana gercekten bişeyler söyleyin.Hatam nerde ben çözemiyorum.
Niye bu evliliğe devam etmek için ısrar ediyorsunuz?Bir sürü konuya baktım demimden beri ve hiç bir yazışmada benim durumumu göremedim.
Biz eşimle evlenmeye karar verdiğimizde onun ailesi bişey demedi ama benim ailem mezhep problemi yüzünden herşeye karşı çıktı ama biz herseye ragmen evlendik.eşim ailesiyle yaşadığı binanın üzerine ev yaptık.maddi anlamda herseyi kendimiz yaptık çoğunuda ben.evlendiğim günden beri eşim 15 yasındaki kardeşi (eren) , annesi ve beni ayırt etmediğini söylüyor eşitmişiz.ama keşke eşit olsak.aylarca market alışverişlerine kadar kayınvalidemle gittik.kıyafet alıcam anneme soralım eşya alıcam anneme soralım eve bir geliyorum esyalarımın yerı degısmıs annesıyle fıkır alışverişi yapılıyor.Prim fazla alındıysa herkese pqra harçlık veriliyor.eger aksam onun için sofra hazırladıysam teşekkür etmek yerine suratıma sert bakıp annemleri çağırmadın mı diye sordu.Kardeşini zaten anlatmıyorum bile sanki eşimin çocuğu gibi her yere oda gelcek.gezmeye gitsek oda gelsin sinemaya gitsek annemle erende gelsin.yazarken yoruldum....
Farkettiyseniz ailem hiç ortada yok !!!
Eğer benim annem bana gelecekse ilk soru niye geliyor.annem gelince annemin yüzüne hiç bakmaz sadece hoş geldin bide ben gidiyorum yatmaya iyimgeceler.ilk zamanlar annemlerin geldiğinde annesinde saklanmalar vs vs.
Tabiki ben kesinlikle kimseyi küçümsemek için belirtmiyorum bunlarla karşılık yazıyoruM ki
İş bankasınsa çLışan maadi anlamda iyi gelire sahip ünv mezunu ve en onemlisi salak olmayan bir insan olarak defalarca evı terk ettim gittim.defalarca kavga gurultü defalarca şiddet ama yılmadım benımde bir ailem oldugunu ve bu sacmalıkların yanlış oldugunu hep konustum.ben konustukca benı aılemle vurdu.
Bu bayram ailmei aramadı hem kendi hem ailesi bende onları aramadım.sonra bana dedıkı tatıl donusu ctesi annene gitmiceksin haftaya gidersin bayram için ben hiç ses cıkartmadım bide bunu deniyim diye vs vs. Ama gelin görünki içim tuhaf annem hasta ve gidemiyorum.bayram donusu onun aılesıyle pİknikler yapıldı ziyaretlere gidildi annesine koltuk alındı Ama benım annemı görmeye iznim yok.anneme 1 tl gecmesin diye aklı gidiyor.Dün akşam hiç problem yokken arkadasım geldi diye saat 8de annesine gitti ve ben gece saat 12 ye geliodu ben yattım hala gelmemişti sonra bi ara baktıgımda kıcını dönmüş yatıyordu.
Benimle başbaşa bişey yapmak istemiyor ama bende de vaZgecmiyor resmen kafayı yicem
Ben napıcam ne edicem vilmiorum içkisi yok kumarı yok sigarası yok dısarı ark yok ev iş ama ben yinede dayanamıyorum.ve bu adama karsı duygularım hala var
Bana gercekten bişeyler söyleyin.Hatam nerde ben çözemiyorum.
Niye bu evliliğe devam etmek için ısrar ediyorsunuz?
Keske dermanda olsaydikBenim derdime ortak oldun bende sana olmak istiyorum ama kelin ilacı olsa kendi kendi başına sürer deyip bi tanede benim başımda var diye devam etmekten kendimi alı koyamıyorum.Benim eşimde aynısı herşeyin bir dozu olmalı,Benimkide dahil bu tür erkeklere saygı duyamıyorum ya erkek biraz agır olur,az konuşur,kendi karar verir,herşeyini anlatmaz yok ya bu jenarasyon böyle...Ya başımızdaki büyük olacak insanlara nedemeli nasıl normal geliyor anlamıyorum.Utanmasalar hep beraber uyuyacağız.Allah sabır versin bizlere.
Nasıl bir yol olabilir ki?Bilmiyorum sadece ona karsi duygularim var ve belki bazi seyler duzelir diye umit ettigimden.bir yolu olmali
İçki , kumar , sigara vs. midir bir erkeği erkek yapan unsurlar?
Ben bunu anlayamadım?
Madem "erkek" olup evlenmiş, karısı ile olmayıda bilsin!
Böyle adamlara ifrit oluyorum.
Anasının eteğinden kurtulamayacaktın madem neden evlendin!
Niye yakıyorsun bir başkasının başını, niye bu kadar mutsuzluğa sebebiyet veriyorsun?
herşeyi geçtim annene gitmeme nedir ya? Sen nasıl bunu kabullendin?
Bir defa taviz her daim tavizi doğurur.
Evet, cahil biri değilsin belliki. Aklı başında kariyer sahibisin.
Bunlara ne için katlanıyorsun?
Ailenin gözü gibi baktığı bir evlatsındır eminim (hepimiz öyleyiz), üzülmüyor mudur ailen senin yaşadıklarına? Seni göremediklerine?
Yerinde olsam bir gün daha tahammül etmem.
Hele hele ki maddi özgürlüğün varken.
Hayat o kadar uzun değil malesef, sadece dert ve sıkıntı çekmek için gelmedik dünyaya.
Evlilikte bu değil, hayat müşterek olmalı...
Aileni sevmek zorunda değil, fakat saygı duymalı... Sen sonuçta onların evladısın, sana "gitme bu bayram" diyememeli...
Hakikaten çok canım sıkıldı durumunuza.
Allah yardımcınız olsun ama bence bir an önce kendiniz bir çözüm bulmak zorundasınız!
Yani derdim sizi yargılamak veya yadırgamak değil.Suan beni uyandirdiniz sanki
Sizin soylediginiz herseyi bu zamana kadar harfiyen savundum ama savruldumda sanirim bu dusuncelerin uzak olsugina inanabilecek kadar.cok haklisiniz.bu aksam bi konusma yapip birini artik yapmamiz gerektigini anlaticam.cani nasil cevap vermek isterse
Babasi yasiyor gayet iyi birisi ama onada bana yaptiklarini yapiyorlar hep disliyorlar vs vs babasi emekli ve ayricada calisiyor.sandigin gibi olsada yaptiklari suursuzca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?