anneniz eşinizi sorgular mı?

ben olsam soğurdum , hoşuma gitmezdi tabii ki.

Çok gereksiz bir davranış olmuş. Mutlaka iyi niyetle yapılmış ama karşı tarafa yansıması bu şekilde olmayabilir.
Bidaha olursa annenize kibarca söylemenizde fayda var

kesinlikle hesap sormaz zaten sorarsa eşim çok sert çıkış yapar herkes yerini bilmeli bana göre. bir bayan evlenince eşiyle yaşadığı sorunlar 4 duvar arasında kalmalı. öyle arkadaşların var ki eşiyle dışarıya çıkacağını bile annesine söyler.

Annem asla arayip esimi sorgulamaz..
Zaten bunu yapmis olsa önce ben karsi cikarim..
Belkide annen sen tek kalma diye aramistir , Annene uygun bir dille söylersin birfaha yapmamasi gerektigini..

petu canım annen belki aranızda sorun var sanmıştır eve de geç gidince ondan aramış olabilir. sıkma canını

petu canım annen belki aranızda sorun var sanmıştır eve de geç gidince ondan aramış olabilir. sıkma canını

minerva, canım çok ilginçtir annem az önce aradı beni. babam duymuş aradığını, onlar çocuk mu neden aradın ki? filan diye uyarmış. annem de samimiyetten aradım dedi, eşin bşy dedi mi sana, uyuyamadım gece filan dedi. bende bşy demedim. tabii.. annelik psikolojisi. insan anlayamıyor. genelde yapmadığı için kızmadım, bi daha da dikkat edecektir canım sağol yine de

böyle sonuçlandı kızlar, desteğiniz için çok teşekkürler .rahatladım

hepimiz zaman zaman nası davranacağımız konusunda hata yapabiliyoruz. bu şekilde olması iyi oluş hem de anneni kırmadın :) çok sevindim

annenin kesinlikle bu sorgulamaları yapmaya hakkı yok. farklı çatılar altında yaşayan hiçbi insanın hayatını sorgulamamalı insan. annenle bununla ilgili bi konuşma yapmalısın

neden yanlis yapmis? ne alaka? Kadin aramis, kizi evde yanliz kalmasin diye. beyfendi yanlis anladiysa o art niyetli oldugundan.

Hem neden inat yapip eve gec gelsin, uatnmasi gereken yerde? anliyamadim? kendiniz dediniz ki anneniz bu tür seyler yapmaz aslinda, kadincagiz demek ki sizi merak etti.

Anneniz yanlis birsey yapmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…