- 2 Ağustos 2013
- 4.101
- 3.873
-
- Konu Sahibi petunya_love
annenize eşimi neden arayıp sordun dediğinizde ne dedi peki neden sormuş ? kendisi bişey demedi mi
Arkadaşlar annenize sert çıkmayın demiş ama bence sert çıkın
Eşinizle yüz yüze îken nerelerdeydin diye sorsa bir aşamaya kadar anlarım da telefon açıp sorması çirkin
Kv sizi arayıp sorsa hoşunuza gider mi
petu canım annen belki aranızda sorun var sanmıştır eve de geç gidince ondan aramış olabilir. sıkma canınıben çok ince düşünürüm kızlar, çalışıyorum birde yemek temizlik vss..
eşimle çok gezdiğimiz zamanlar bile aklım annem de kalır. acaba ihmal ediyor muyum onu diye? bi tatil günümü anneme ayırmışım, ama o da yanlış düşündü
petu canım annen belki aranızda sorun var sanmıştır eve de geç gidince ondan aramış olabilir. sıkma canını
minerva, canım çok ilginçtir annem az önce aradı beni. babam duymuş aradığını, onlar çocuk mu neden aradın ki? filan diye uyarmış. annem de samimiyetten aradım dedi, eşin bşy dedi mi sana, uyuyamadım gece filan dedi. bende bşy demedim. tabii.. annelik psikolojisi. insan anlayamıyor. genelde yapmadığı için kızmadım, bi daha da dikkat edecektir canım sağol yine de
böyle sonuçlandı kızlar, desteğiniz için çok teşekkürler .rahatladım
annenin kesinlikle bu sorgulamaları yapmaya hakkı yok. farklı çatılar altında yaşayan hiçbi insanın hayatını sorgulamamalı insan. annenle bununla ilgili bi konuşma yapmalısınselam kızlar, kafama takılan bşy danışmak istiyorum. özellikle evli bayanlardan. yorumlar istiyorum.
konu annemin eşimi araması. dün tatil günüydü. eşim arkadaşlarıyla buluşacaktı. bende öğleden sonra anneme geçtim. oturdum. ikindiye doğru biraz uyudum. kaktım yemek hazırladık, yedik. eşim de gelsin istedik. onu aradım. bize yakın başka bir ilçedelermiş, konuştuk. yemeğe gelmeyeceğini biraz takılacağını söyledi.
annemle çıktık biraz dolaştık. ben saat 9 da eve geldim zaten evlerimiz yakın. eşimi aradım konuştuk. eve geleceğim bikaç arkadaşımı gördüm, konuşuyoruz dedi. saat 22:30 da eve geldi. İşte o arada annem de onu aramış, nerdesin? diye sormuş. eve gittin mi? filan....eşimin tlf.da baktım.1,5 dk konuşmuşlar.
annem genel olarak eşimi aramaz, eşim beni sorguladı akşam. ben annemi.. yani eşimle bu konuda sıkıntım yok.. annem eşime güvenmiyor mu? yoksa bana mı güvenmiyor