- 13 Mayıs 2023
- 305
- -28
- 16
- 27
Annem evlenmeyi düşündüğüm adamı gram sevmiyor hiç haz etmiyor yüz yüze bilmiyor ama daha önce telefonda konuştu; kızımdan uzak dur diye de ikaz ettiği olmuş; yinede bu adam benden hiç vazgeçmedi arada ayrılıklar yaşansa da üç sene bekledi ; şöyle söyleyeyim ailesinin durumu fakir değiller ama zengin de değiller kendi halinde bir aile müstakil evde yaşıyorlar; evlenmeyi düşündüğüm adamın şuan kiracısı oturduğu bir evi var kiracı çıkacakmış ve evi restore edecekler eğer evlenirsek herşey yenilenip yeni eşyalar alınacak vs birde motorla arabası var kendine ait onlar ama işte mesafe uzak ailemden kilometrelerce uzakta olacağım sekiz saatlik bir yol kastım ancak yinede kendi hayatımı artık kurmak istiyorum yaş konusuna takılacağınizi da biliyorum aramızda on bir yaş kadar fark var ancak bende küçük sayılmam 26 yaşındayım; sadece şuan mesleğimi icra edemiyorum işim yok ancak erkek arkadaşımin işi var asgari ücretin biraz üstü maaş alıyor. Onunla evlenmemi evden ayrilmami annem hiç istemiyor sırf evden gitmemem için kredi kartı borcumu bile tek seferde ödeyip kapattı . Meselenin sadece maddiyat olduğunu düşünmüş olmalı ancak ben annemle nereye kadar yaşayacağım onu düşünüyorum mesleğimi kimbilir ne zaman elime alabileceğim ve benim vicdanımı rahatsız eden birşey de ; kardeşlerimin durumu engelli olmaları bakıma muhtaçlar ; ve babamız hayatta değil annem beni tek başına okuttu büyüttü tek sağlıklı çocuğu benim. Onu da anlamıyor değilim ancak eğer evlenmezsem sonu ayrılık olacak ve geri dönüşü olmayacak annem onu bana lâyık görmüyor hiçbir bakımdan ; ve mutsuz olacağımı söyleyip duruyor geçen bavul alınca gitmek için bütün gün konuştu durdu sen ne yaptığının farkında mısın nereye gideceksin cehenneme mi diye . Benim onu sevdiğime de inanmıyor tek taraflı aşk sevgi mi olur diyor isterse sana tapsin seni kimin seveceğine neden önem vermiyorsun diye söylüyor öyle birisi seni sevse ne sevmese ne sevgiye mi muhtaç kaldın diye söylüyor baba sevgisini onda ariyormusum vs . Bir ay içinde mutlaka pişman olacakmışim boşanmak için mi evleniyormuşum vs. İnanın çok düşündüm hâlâ da bir karara varamadım ancak mutlu olmak istiyorum mutlu olup olmayacağımi nerden bilebilirim ki ha birde dindarlık konusu var dindar biri olmadığı için ona iblis o adam diye söylüyor. Evleneceğim adam ise mutlu olacağımızı söylüyor ısrarla beni çok seviyormuş buarada hemen çocuk da istemiyor. Geleceğim için birlikte mücadele edeceğiz diye söylüyor.