• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Annemmi babammı?

nevhak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
20
0
86
İstanbul
merhabalar arkadaşlar..benim annemle babam ayrılar ve ben annemle yaşıyorum...ve 2 hafta sonra sevdiğim erkeğin ailesi beni istemeye gelcekler..evet kız babadan istenir ama annem benden isteyecekler çünki benim yanımda yaşıyosun ve ben sana emek verdim senlerce diyor...bu durumda ne yapmalıyım annemi kıramıyorum ama kız illada babadanmı istenir sizcede:((bu arada annemle babam istemek için bile olsa kesinlikle bir araya gelmezler)

bence de annenden istemeliler cnm, zor bir durum aslında ama annenin yanında kalıyorsan ve o evden gelin çıkacaksan annenden istemeliler. ama babanla da bir şekilde tanıştır, ya da usulen ondan da bir isteme yapsınlar, onun da gönlü kalmasın
allah kolaylık verisn

merhabalar arkadaşlar..benim annemle babam ayrılar ve ben annemle yaşıyorum...ve 2 hafta sonra sevdiğim erkeğin ailesi beni istemeye gelcekler..evet kız babadan istenir ama annem benden isteyecekler çünki benim yanımda yaşıyosun ve ben sana emek verdim senlerce diyor...bu durumda ne yapmalıyım annemi kıramıyorum ama kız illada babadanmı istenir sizcede:((bu arada annemle babam istemek için bile olsa kesinlikle bir araya gelmezler)

elbette istenir arkadaşım neden istenmesin.ama asıl önemli olan sen nasıl olmasını isterdin?:97:

neden illa babadan isteneceğini düşünüyorsunuz ki.annenizle yaşıyorsunuz ve size emek verende annenizse babaya ne gerek var.babanızla iyi görüşüyorsanızda babanızla da tanıştırırsınız:34:

istenır tabı anneden de neden ıstenmesın..

benım de esımın annesı babası ayrı ..onlardada teyzesı ıstedı benı baba yoktu ..

3 kadın gelmıslerdı zaten :)

annesı teyzesı kızkardesı :)

aynı durumdayız canım bende nişanlıyım istemeye geldiklerinde annem bize gelicekler dedi (ki bende öyle istiyodum kesinlikle) geldiler ve dedemden istediler babamlada tanıstılar o kadar

aynı durumdayız canım bende nişanlıyım istemeye geldiklerinde annem bize gelicekler dedi (ki bende öyle istiyodum kesinlikle) geldiler ve dedemden istediler babamlada tanıstılar o kadar

ama benim dedemde yok vafat etti..annem tarafında büyüğüm yok..sadece annem ve bir erkek kardeşim var..

bende aynı durumdayım.. annem babam ayrı ve ben annemle kalıyorum.. eylül-ekim gibi isteme olacak fakat ben hala babamın gelip gelmemesi konusunda bir karar veremedim.. kesinlikle beni annemden istemelerini istiyorum.. bu yaşıma o getirdi beni çünkü.. ama babamda o ortamdayken gidip annemden istemeleri babamın gururunu kırmaz mı?
tabi bununla bitmiyor annem ben o adamı eve sokmam diyor. biraz da haklı çünkü babam evli hem de annemi aldattığı kadınla evli.. offffff ağlamak istiyorum tüm bunlar nasıl hallolacak.. ve kimseyi kırmadan bu iş nasıl bitecek bilmiyorum:50:

annen ile baban bir araya gelip isteme akşamı bir tatsızlık yaşanmasındansa annenden istemeleri çok mantıklı o akşamın stresiyle birde annen ve babanın gergin bi durumu olabilir biraraya gelmeleri imkansız diyosun ya ondan dedim canım.anneni yalnız bırakmayacak akraban aile dostun olur yanınızda illaki erkekten istensin diyosan.bizim komşumuzun kız istemesinde yine başka bi komşumuz bulunmuştu aile dostu olaraktan eşiyle birlikte gittiler ve komşumuzun kızının kız istemesinde bulundular

ailede büyük olarak dayım var.. onu gelir büyük ihtimal.. ama diyorum ya babam kırılsın istemiyorum.. ama sanırım şimdiye kadar bizi yeterince kırdı bu seferde ben onu kırayım diye düşünmeye başlıcam yakında.. çünkü kime söylesem ne gerek var ki o adamın gelmesine diyor.. :( fikir için tşk ederim ayrıca..

senın uzerınde kımın emegı gectıyse ondan ıstenır cnm ,yanı annenden .babadan ıstenır dıye bır sart yok .ayırca anne ve baban keske tabularını yıkıp kızlarının boyle ozel gunundebır araya gelebılseler .

bizde de aynı sorun mevcut. annem babam üstelik ayrı şehirlerdeler. istemenin annemden olmasını istiyorum ben ama babamla da tanıştırma sırasında o şekilde bi muhabbet olabilir belki. erkek arkadaşımın ailesinden rica etsem kırarlar mı diyorum bazen. yani iki isteme olsa hem orda hem bu evde diye. kimseyi kırmak istemediğimden. bilmiyorum nasıl olacak hala. mezuniyetime bile gitmedim. çünkü babam gelmek istedi, annem o zaman ben gelmem dedi. böyle yapmak istemezler aslında bilseler bizi nasıl etkilediğini. ortada nasıl kalıyoruz böyle. aslında sırf bu yüzden evlilik korkutuyo beni, aynı şeyleri yaşama korkusu oluyo insanda. ama bu yaşa kadar getirip,emek verenden istenmesidir doğru olanı bence.

onların ayrılmasının ceremesini biz çekiyoruz ne yazık ki :( ben de aynı durumdaym 12 eylülde istemeye qelecekler sözüm de olacak annem babamın ewine qitmiyo babaannemle yaşadıqı için o zmn dedem wefat etti dedemn ewinden istensin anneannemin ewinde dedm babam da oraya qitmem diyo ben annemle yaşıyorum babam bizim ewe qelmiyo :14: birbirlrini çekecekleri 1 qün ama bnm için onu bile yapmıyolar üztelik bizimkiler anlaşmalı boşandı qüya annemin inadını kıramam belki ama babama biraz acıtasyon yaparsam qelecek inşallah.Babama kalsan önce sizden sonra beden istesin diolar adamlar ta adanadan qelecekler üstelik tanışmıyolar bile nasıl derim ben önce buraya sonra oraya die üztelik yüzük takılacak bizde yüzüqü takıp yolda çıkarıp sonra babamda mı takcam :50: sanki bize sordular ayrılırken offff :14:

seni kim baktıysa bu yaşına getirdiyse yanında şuan kim varsa ondan istemeliler. tabi bize konuşması kolay böyle bir durum olmadığı için duygularını tam anlayamayabilirim ama mantıklı olan bu gibi geliyo.

Back