- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Annemlerin iki sokak ustunde oturuyoruz. Genel olarak esim de bende annemlerle iyi anlasiriz sorunumuz yoktur.
Simdi evimizi degistirmeyi planliyoruz, bir aileyle anlastik su an kredi expertiz islemleri yapiliyor bir aksilik cikmazsa haftaya satis islemi gerceklesecek.
Biz de bir yandan baska evler bakmaya basladik tabi. Yine annemlere yakin civarlari degerlendiriyoruz bazi sebeplerden dolayi cok uzaga gitmememiz gerekiyor.
Tamamlanmis ev alternatiflerimiz var, ancak ben ilanlar arasinda bir kac tane site projesi gordum. Su an insaat haldeler. Haziran temmuz gibi tamamlanacakmis begendigim bir tanesi. Su an topraktan satista oldugu icin site fiyatlarina gore epey makul aslinda muhtemelen bittiginde iki katina yakin olacaktir satis fiyatlari.
Ancak evi subat sonu bosaltmam gerekiyor. Babam o arada bizde kalirsiniz insaat bitene kadar diyor. Babamlar evin site olusuna sicak bakiyor ve ayni paraya sokak arasinda bir dubleks daire alacaginiza bir kac ay sabredin yanimiza yerlesin ev bitince yerlesirsiniz en azindan daha kaliteli bir hayatiniz olur diyor.
Babamin su an tamamlanmak uzere olan bir dairesi var miras kalmisti, ya da gecin orda oturun yanimiza gelmek istemezseniz diyor. ama sorun su ki 3 4 ay icin ikea dolaplarimi kur kaldir yaparsam muhtemelen tekrar kullanamam mahvolurlar. Bir de esya yenileme durumum soz konusu degil zaten daha 2,5 yillik evliyim. Bir de o evi kiraya verecekler simdi benden kira da almazlar yetmez gibi bir de sifir ev ama ben bir kac ayligina hem zapt etmis olurum hemde tasinma esnasinda boyasi badanasi ikinci el olur kesin onu dusunuyorum.
bende sitede buyudum severim ve aliskinim site hayatina. Lux bir site degildi buyudugum yer ama daha duzenli ve nezih olusu cezbediyor beni.
Ayni paraya normal binalardan daire alabiliyorum hatta kalitesine cok takilmazsam dubleks bile alabiliyorum. Onceligimi site olmadan bitmis dairelere mi versem yoksa bir kac ay annemlerin yanina tasinip sonrasinda daha kaliteli bir yasam secsem bilemedim
Eşiniz sığıntı gözüyle bakıyorsa yanaşmayın siz de ailenizin yanında kalmaya..kaç ay sonuçta yazık günah adamaEsim annemlerin yanina gitmek yada bir kac gecici bir yerde yasamak ikisine de siginti gibi olur diye istemiyor aslinda. Ama ben onceligimi siteden yana kullanmak istiyorum tabiki. Esyalari babamin bahsettigi su an tamamlanmak uzere olan yere kurmadan koyabiliriz bir sure ama iste kurup orda yasamak mi yoksa esyalari kurmadan oraya istifleyip annemlerle yasamak mi onu bilemiyoruz.
Ote yandan normal bir apartmandaki dubleksleri de degerlendirmeyi dusunuyorum. Bitmis bir siteden ev almamiz imkansiz birikimimiz az degil ama kredi cekebilecegimiz tutar az o yuzden cok buyuk paralara giremeyiz oyle.
Eşin istemiyorsa düşünme bile o zaman.Eşyaları koli için de bıraksan 6 ay için de bile yıpranabilir sonuçta hava alması gerek,o zaman dubleks evlere bakın.Esim annemlerin yanina gitmek yada bir kac gecici bir yerde yasamak ikisine de siginti gibi olur diye istemiyor aslinda. Ama ben onceligimi siteden yana kullanmak istiyorum tabiki. Esyalari babamin bahsettigi su an tamamlanmak uzere olan yere kurmadan koyabiliriz bir sure ama iste kurup orda yasamak mi yoksa esyalari kurmadan oraya istifleyip annemlerle yasamak mi onu bilemiyoruz.
Ote yandan normal bir apartmandaki dubleksleri de degerlendirmeyi dusunuyorum. Bitmis bir siteden ev almamiz imkansiz birikimimiz az degil ama kredi cekebilecegimiz tutar az o yuzden cok buyuk paralara giremeyiz oyle.
Sorun o esim babamlarin yanina gitmek hakkinda demiyor siginti gibi diye gecici ev hayati icin filan diyor yani duzen kurulmazsa diye bakariz o gun gelince ama ben duzenimi kurmak isterim diyorEşiniz sığıntı gözüyle bakıyorsa yanaşmayın siz de ailenizin yanında kalmaya..kaç ay sonuçta yazık günah adama
Babanız telkif etmiş,dolapları falan kurmadan çocuk yoksa askılara takarak bikaç ay yaşayamaz mısınız babanızın diğer evinde..çok da yerleşmeyin yani, 3-5 tabak çanakla da idare edilir yani..ben öyle çok yaşadım eşimle..yapılabilir bişey yani
heeee o zaman farklıymış..o zaman bahsettiğiniz siteyi beklemek sıkıntılıSorun o esim babamlarin yanina gitmek hakkinda demiyor siginti gibi diye gecici ev hayati icin filan diyor yani duzen kurulmazsa diye bakariz o gun gelince ama ben duzenimi kurmak isterim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?