Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evliliğinizde mutluysanız önemli olan bu değil mi bir de 7 yıllık evlilik hala nasıl bu şekilde konuşabiliyorlar hani dün evlenmemişsiniz ya. Ablanız da bekar diye nasıl her şeyi söyleyebilme hakkına sahip oldu? Ailenizin garip tutumu ve cehaleti şaka gibi. Ben olsam gitmem gidersem de 1 ay falan kalmam. Bu kadar tepkisiz kalmanız yanlış. Büyüğümdür diyip susmak hiçbir işe yaramıyor, davranışları 5 yaş gibiMerhaba kızlar ben biraz kendimden bahsedeyim.ailemin istemediği bir evlilik yaptım mutlu bir evliliğim var annemlere uzak bir yerde oturuyorum.bu yüzden yılda bir defa ancak gidebiliyorum annemlere.yaklasik bir ay kalıp tekrar dönüyorum.bekar bir ablam var her gittiğimde laflariyla hareketleriyle gittiğim ikinci günü konuşmaları oluyor.velhasil annemlere gelmemi istemiyor.yani bunu açık açık belli ediyor.her gittiğimde herkes tarafından bir laf sokmalar (onların istemediği bir evlilik olduğu için) bütün bireyler aynı 7 yıllık evliyim bu durum hiç değişmedi.geçenlerde annem telefonda ağzımı açma söyleyecek bir sürü şey var dedi ben yine de cevap veremedim.size sorum şu sırf ablam gitmemi istemiyor diye gitmek istemiyorum çünkü çok mutsuz oluyorum gidince çok üzülüyorum bu durumu anneme söyleyince bana dediği şu o bekar günahtır desede sen sesini çıkarma falan.zaten istesemde sesimi çıkaramam her seferinde evliliğimi yüzüme vuruyor.peki bu durumda ne yapmalıyım umursamayıp gitsemmi gitmesemmi psikolojimi ciddi ciddi bozdu saatlerdir düşünüyorum.bir de aile içinde hiç sevilmiyorum neden böyle bir hayatım var bilmiyorum lütfen yardım edin
Akraba olmadığı için tanıdıkları değilmiş.birde zengin bir aile degillermis
Yani ben de eşimin ailesine karsi kendimi yalnız hissetmemek için gidiyordum gitmesem diyecekler neden gitmiyorsun falan filan bir de evlendiğinde beri hiç gelmediler evime neden gelmiyorsun gelin sizi gezdireyim deyincede sen böyle tercih ettin o yüzden gelmiyoruz diyorlar
Ben birkaç defa gelmek istemiyorum böyle şeyler yüzünden deyince annem hep diyor senin konuşmaya hakkın yok şikayet etme
GitmeMerhaba kızlar ben biraz kendimden bahsedeyim.ailemin istemediği bir evlilik yaptım mutlu bir evliliğim var annemlere uzak bir yerde oturuyorum.bu yüzden yılda bir defa ancak gidebiliyorum annemlere.yaklasik bir ay kalıp tekrar dönüyorum.bekar bir ablam var her gittiğimde laflariyla hareketleriyle gittiğim ikinci günü konuşmaları oluyor.velhasil annemlere gelmemi istemiyor.yani bunu açık açık belli ediyor.her gittiğimde herkes tarafından bir laf sokmalar (onların istemediği bir evlilik olduğu için) bütün bireyler aynı 7 yıllık evliyim bu durum hiç değişmedi.geçenlerde annem telefonda ağzımı açma söyleyecek bir sürü şey var dedi ben yine de cevap veremedim.size sorum şu sırf ablam gitmemi istemiyor diye gitmek istemiyorum çünkü çok mutsuz oluyorum gidince çok üzülüyorum bu durumu anneme söyleyince bana dediği şu o bekar günahtır desede sen sesini çıkarma falan.zaten istesemde sesimi çıkaramam her seferinde evliliğimi yüzüme vuruyor.peki bu durumda ne yapmalıyım umursamayıp gitsemmi gitmesemmi psikolojimi ciddi ciddi bozdu saatlerdir düşünüyorum.bir de aile içinde hiç sevilmiyorum neden böyle bir hayatım var bilmiyorum lütfen yardım edin
İstenmediğini bildiğin yere asla gitme. Biraz silkelen, es aileside ne düşünürse düşünsün. Birde gidip öyle ortamda 1 ay nasıl kalıyorsun Allah aşkına lütfen kendine saygın olsunYani ben de eşimin ailesine karsi kendimi yalnız hissetmemek için gidiyordum gitmesem diyecekler neden gitmiyorsun falan filan bir de evlendiğinde beri hiç gelmediler evime neden gelmiyorsun gelin sizi gezdireyim deyincede sen böyle tercih ettin o yüzden gelmiyoruz diyorlar
içinize dert olacaksa gidin ama 1 hafta kalın çok değilAynen öyle yapacağım herhalde
Ailenizii ozluyorsaniz gidin ama bu kadar çok kalmayın.1 hafta belki.Ablanizi dikkate almayın.cok söylenirse abla ben bu şekilde mutluyum de bir daha da cevap verme.Ailemle hiç sorunum yok ben bile bu kadar uzun kalmıyorumMerhaba kızlar ben biraz kendimden bahsedeyim.ailemin istemediği bir evlilik yaptım mutlu bir evliliğim var annemlere uzak bir yerde oturuyorum.bu yüzden yılda bir defa ancak gidebiliyorum annemlere.yaklasik bir ay kalıp tekrar dönüyorum.bekar bir ablam var her gittiğimde laflariyla hareketleriyle gittiğim ikinci günü konuşmaları oluyor.velhasil annemlere gelmemi istemiyor.yani bunu açık açık belli ediyor.her gittiğimde herkes tarafından bir laf sokmalar (onların istemediği bir evlilik olduğu için) bütün bireyler aynı 7 yıllık evliyim bu durum hiç değişmedi.geçenlerde annem telefonda ağzımı açma söyleyecek bir sürü şey var dedi ben yine de cevap veremedim.size sorum şu sırf ablam gitmemi istemiyor diye gitmek istemiyorum çünkü çok mutsuz oluyorum gidince çok üzülüyorum bu durumu anneme söyleyince bana dediği şu o bekar günahtır desede sen sesini çıkarma falan.zaten istesemde sesimi çıkaramam her seferinde evliliğimi yüzüme vuruyor.peki bu durumda ne yapmalıyım umursamayıp gitsemmi gitmesemmi psikolojimi ciddi ciddi bozdu saatlerdir düşünüyorum.bir de aile içinde hiç sevilmiyorum neden böyle bir hayatım var bilmiyorum lütfen yardım edin
Daha ne istiyorsun kendi büyük ailen var işte. Yerinde olsam onlara sımsıkı sarılır, beni istemeyenleri de değil gitmek arayıp sormazdım bile. Bu ne ya. Adam tecavüzcü değil, katil değil, zorba değil. Keyiflerine istemiyoruz. Yok ya. Sen çok şımartmışsın bence. Ağırlığını koy. Ya kabul ederler ya kaybederler bu kadar basit.2 kız 2 oğlum var onlara doğruyu yanlışı anlatacağım onun dışında kararlarına saygı duyacağım dünyaya bir kez geliyoruz birbirini üzmeye hiç değmez
Gelmezseniz gelmetin diyin.Yani ben de eşimin ailesine karsi kendimi yalnız hissetmemek için gidiyordum gitmesem diyecekler neden gitmiyorsun falan filan bir de evlendiğinde beri hiç gelmediler evime neden gelmiyorsun gelin sizi gezdireyim deyincede sen böyle tercih ettin o yüzden gelmiyoruz diyorlar