Annemle kardesim küstüler

evli değilim bir ay sonra nişanlanacağım inşallah boyle sorunlar yasamayız annemin sucu mu var neden beni vurmaya calısıyosunuz

annem ben evlenmeyeceğim demiyor ki biz gelmezsek evlenmez diyorum

Kusura bakmayin ben daha fazla yorum yapamicam cünkü benim icin normal olana siz yok artik diosunuz... sizin icin normal olana ben yok artik diyorum biraz zitiz .... sonuc olarak tekrar kardesinizle konusa bilirsiniz. Ama kabul etmiyorsada bu onun kendi karari.

Kardeşinin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim. Annen evli bir adamla birlikte olmuş. Adamın sonradan boşanması bir şeyi değiştirmiyor. Kardeşinin kararına saygı duymak dışında bir şey yapamazsın.

allah allah ya ... neden her yorumuma maydonoz oldunuz ki siz bi yaraniza tuz bastim heralde :)
Hayır ben normal normal konuyu okuyorum da konu sahibinin annesine alttan alttan yakıştırmalarınız çok ayıp
Bilmediğiniz lafları çok rahat kullanıyorsunuz
Kim ne yaşadı bilemezsiniz

Annen bı vakit evli bı adamla beraber olmuş, sonradan bosanmasi bunu değiştirmiyor. Kardeşine hak veriyorum ve anca içi sogursa barışır diye düşünüyorum.

Hayır ben normal normal konuyu okuyorum da konu sahibinin annesine alttan alttan yakıştırmalarınız çok ayıp
Bilmediğiniz lafları çok rahat kullanıyorsunuz
Kim ne yaşadı bilemezsiniz
Herkes zaten kendine yakisani yapmis. Benim adlandirmam birseyi agirlastirip veya hafiflettirmez. Kardesi gibi konuya baktim o kadar :) gocunmayin ...

evli değilim bir ay sonra nişanlanacağım inşallah boyle sorunlar yasamayız annemin sucu mu var neden beni vurmaya calısıyosunuz

Burada bu konuyu açarak hata etmişsiniz, kimseye anlatamazsınız derdinizi
Adam başka birine aşık olmuş ve yapması gerekeni yapmış, karısını kandırmadan boşanmış, bu herkesin yaşayabileceği bir boşanma sebebi ancak herkes inatla annenizin adamı yoldan çıkardığını, buna teşvik ettiğini söylemekte sonuna kadar ısrarcı olacaktır.
Kardeşinize anlatmanız gereken şu, evlilik illa ömürlük olacak diye bir durum yok, sevgi bittiği zaman evlilikte bitebilir, bunun sebebi x kişisi y kişisi değil, evliliğe dahil taraflardan birinin sevmemesidir. Bu kimsenin suçu değil, bitmiş bir evliliği noktalandırmak çok sevimli bir şey değil ama insanın sevmediği biriyle sırf evlilik namına ömür geçirmesi bence en büyük onursuzluk, evliliği birini elinde tutmak için koz kullanmak insanın düşeceği en büyük hatadır ve o evlilik mutlaka bir şekilde bitecektir anneniz olsa da olmasa da. Genç kanı kaynayan biri için bu tür şeyleri anlamak çok kolay değil, hatta bizler için bile değil ama maalesef hayatta her şey oluyor. Benim anlamadığım annenizin adamı sevmesi, adamında onu sevmesi ama tarafların evliliğe yanaşmaması, bu yaştan sonra boyunca çocukları olan bir kadın liseliler gibi parkta mı takılacak, bence bu konuyu masaya yatırmanız lazım

Bakın hanımefendi, hiç bir erkek emin olmadan bişey yapmaz bunu 5 yaşında ki çocuk da bilir. ben sizi vurmaya çalışmıyorum ama siz annenizi suçsuz görüyorsunuz. adına sevgililik demesek bile kaç yıl önce olursa olsun anneniz karşı tarafla görüşmüş, demek ki adam evliyken de anneniz gönlünü kaptırdı ki adam boşanınca aralarında bişey oldu.

aklınız alıyor mu bir adam var evli sizin adama bir ilginiz yok merhaba merhaba sadece ama adam tutup karısını boşuyor. yaşınız kaç? gerçekten böyle olduğuna kendinizi inandırmak istiyorsanız inandırın ama ben ve diğer üyeler bu duruma inanmadık gördüğüm kadarıyla.

kendimi kardeşinizin yerine koyuyorum, ablam böyle bi duruma sussa ve beni ikna etmeye çalışsa onun da adaletinden şüphe duyarım. siz bu konuya bişey diyemediyseniz (Allah korusun) eşiniz sizi aldatıp giderse de tepkisiz mi kalacaksınız

Bu biraz senaryovari geldi bana kusura bakmayın..
Annenizin hiçbir şeyden haberi olmaması yani.
İllaki ilişki yaşamışlardır demiyorum beni ilgilendirmez zaten de, genelde Türk erkekleri diğer kadından yeşil ışık almadan var olan evliliği bozmaz bence..

Siz hemen inanan ılımlı tarafsınız. Kardeşiniz şüpheci ve hayatta bazı değerlere fazla önem veren taraf bence.

Eh bir de erkek olması ve gözündeki anne imajına ters gelen bir durum olması nedeniyle daha fazla tepkili.

Zamana bırakın. Onun kanı deli akıyor şimdi. Annesi sonuçta uzun süre küs kalamazlar..

Kizmayin bana ama hicbir erkek garantiye almadigi bir iliskisi olmadan evdekini şıpadanak boşamaz. Annenizin size bu konuda eksik anlattigi yada sizinde tepkinizi almamak adina olayi baskalastirdigini dusunuyorum acikcasi.. ve konuya cevap olarak siz mudahil olmayin olaya minareyi calan kilifini hazirlasin. Cok sevdiginiz kardesiniz size de cephe alir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…