- 9 Mayıs 2018
- 399
- 329
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yinebirben
-
evli değilim bir ay sonra nişanlanacağım inşallah boyle sorunlar yasamayız annemin sucu mu var neden beni vurmaya calısıyosunuzAnnenizin evli bir adamla görüşmesi kabahat. evlimisiniz bilmiyorum ama eşinizin bir başka kadın için sizi bırakmasına laf etmeyecek gibisiniz. sonra konu açarsınız kocam başkasıyla gitti diye. kardeşiniz bari adaletliymiş
Terbiyenizi koruyun bence. Şuan 2 tane bekar insan görüşüyorlar neticesinde. Dost hayatı nereden çıktı?!O zaman kardesiniz ne güzel aile terbiyesi almis ki dost hayatina karsi ... ola bilir mi?
annem ben evlenmeyeceğim demiyor ki biz gelmezsek evlenmez diyorum
E resmen dost hayati? Neden hakaret olarak algiladiniz ki?Terbiyenizi koruyun bence. Şuan 2 tane bekar insan görüşüyorlar neticesinde. Dost hayatı nereden çıktı?!
Aynı evde nikahsız karı koca gibi mi yaşıyorlar? Dost hayatı bu anlama geliyor da.E resmen dost hayati? Neden hakaret olarak algiladiniz ki?
Kardeşinin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim. Annen evli bir adamla birlikte olmuş. Adamın sonradan boşanması bir şeyi değiştirmiyor. Kardeşinin kararına saygı duymak dışında bir şey yapamazsın.Annem zil zurna aşık 55 yasındaki kadın adam da anneme asık 5 senelik ilişkileri var annem adam evliyken tanısmıs adam da 1 sene içinde bosanmıs filan kardesim bunu daha yeni ogrendi ve annemle arası bozuldu tamam eve gelip gidiyor da anneme cok kızgın annem kardesime ayrı bir değer verir aralarını nasıl yapacagımı bilemiyorum adam sonucta ciddi oldugu için hemen evi terkedip o zaman annemle tam olarak gorusmeye baslamıs kardesim de beni alakadar etmez sonucta tanıstıklarında evlilerdi diyor nasıl anlatacagım bunu
allah allah ya ... neden her yorumuma maydonoz oldunuz ki sizAynı evde nikahsız karı koca gibi mi yaşıyorlar? Dost hayatı bu anlama geliyor da.
Hayır ben normal normal konuyu okuyorum da konu sahibinin annesine alttan alttan yakıştırmalarınız çok ayıpallah allah ya ... neden her yorumuma maydonoz oldunuz ki sizbi yaraniza tuz bastim heralde :)
Herkes zaten kendine yakisani yapmis. Benim adlandirmam birseyi agirlastirip veya hafiflettirmez. Kardesi gibi konuya baktim o kadar :) gocunmayin ...Hayır ben normal normal konuyu okuyorum da konu sahibinin annesine alttan alttan yakıştırmalarınız çok ayıp
Bilmediğiniz lafları çok rahat kullanıyorsunuz
Kim ne yaşadı bilemezsiniz
evli değilim bir ay sonra nişanlanacağım inşallah boyle sorunlar yasamayız annemin sucu mu var neden beni vurmaya calısıyosunuz
Peki :)Herkes zaten kendine yakisani yapmis. Benim adlandirmam birseyi agirlastirip veya hafiflettirmez. Kardesi gibi konuya baktim o kadar :) gocunmayin ...
Burada bu konuyu açarak hata etmişsiniz, kimseye anlatamazsınız derdinizi
Adam başka birine aşık olmuş ve yapması gerekeni yapmış, karısını kandırmadan boşanmış, bu herkesin yaşayabileceği bir boşanma sebebi ancak herkes inatla annenizin adamı yoldan çıkardığını, buna teşvik ettiğini söylemekte sonuna kadar ısrarcı olacaktır.
Evet annenizin evli biriyle görüşmesi büyük bir kabahat...niye annem birsiyle gorusmesi mi kabahat anlamadım
evli değilim bir ay sonra nişanlanacağım inşallah boyle sorunlar yasamayız annemin sucu mu var neden beni vurmaya calısıyosunuz
ben kaç keredir diyorum ki adam annemle tanıstığında aşık olmus karısına gidip ben sana ihanet edemem kalbimde baskası var demiş bosanmıslar annemin bosanıp ben sizinle kahve içmek istiyorum diyene kadar hiçbirseyden haberi olmamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?