• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle kardesim küstüler

tamamda konu sahibi olayı çok tuhaf anlatıyosunuz. bi öyle bi böyle. sonra işte herkes farklı anlıyo.

sonuçta adam evliyken annenizle aralarında bişiler başlamış demi? adam boşanana kadar hadi diyelim adı konmamış. adam boşandıktan sonra başlamış.

büyük konuşmayım ama bende kabul edemezdim galiba.

tekrar söylüyorum: bence siz karışmayın
adı konmamıs ilişkileri de yokmus birbirlerinin telefonlarını bile bilmiyorlardı yuruyus grupları var orda karsılasıyorlarmıs sadece

ben kaç keredir diyorum ki adam annemle tanıstığında aşık olmus karısına gidip ben sana ihanet edemem kalbimde baskası var demiş bosanmıslar annemin bosanıp ben sizinle kahve içmek istiyorum diyene kadar hiçbirseyden haberi olmamıs
Hayır bunu ilk kez böyle net söylediniz.
Bu durumda annenizin bir suçu yok. Ama kardeşinize anlatması gerek güzel dille.

ben kaç keredir diyorum ki adam annemle tanıstığında aşık olmus karısına gidip ben sana ihanet edemem kalbimde baskası var demiş bosanmıslar annemin bosanıp ben sizinle kahve içmek istiyorum diyene kadar hiçbirseyden haberi olmamıs
Lütfen yanlis anlama ama annenin nasil haberi yok? Bence sizi üzmemek icin yalan söylüyor ... neticede onun icin bosandi adam bunu ögrendikten sonra ayrila bilirdi ...

madem böyle kardeş neyi kabullenemiyo?

hikayenin bu kısmını anlatmaya gerek var mıydı? yani ‘annem biriyle görüşüyo 5 yıldır ve evlenmek istiyo vs’ demek yeterdi? değil mi?

Anlık hoşlantı ile yıllardır beraber olduğu karısını boşayan adamı da ilk defa görüyorum.

Lütfen yanlis anlama ama annenin nasil haberi yok? Bence sizi üzmemek icin yalan söylüyor ... neticede onun icin bosandi adam bunu ögrendikten sonra ayrila bilirdi ...
yalan soylemediğini biliyorum hatta eminim asla oyle bir sey yok

Konu saptı galiba :)
Olan olmuş arkadaşlar aradan geçmiş 5 sene. Anne ile adamın ilişkisi nasıl oldu nasıl gelişti onlar onları ilgilendirir ki illa ki bedel ödenmiştir. Şuan anne ile adamın ilişkisini sorgulamak çok saçma.

Mevzu kardeş ile anne.

Kardeşin erkek anladığım kadarıyla, kardeşini alacaksın karşına etraflıca konuşacaksın. Varsa bi damarından gireceksin. Neden kabullenmediğini bunca zaman kendince haklı sebepleri vardır, belki adamdan hoşlanmadı belki yanlış bi hareketini gördü sezdi, çokda üzerine gitmemekte fayda var. 20'li yaşlarda tam çılgınlık zamanları.

Allah kolaylık versin.

niye annem birsiyle gorusmesi mi kabahat anlamadım

Annenizin evli bir adamla görüşmesi kabahat. evlimisiniz bilmiyorum ama eşinizin bir başka kadın için sizi bırakmasına laf etmeyecek gibisiniz. sonra konu açarsınız kocam başkasıyla gitti diye. kardeşiniz bari adaletliymiş

Annenizin evli bir adamla görüşmesi kabahat. evlimisiniz bilmiyorum ama eşinizin bir başka kadın için sizi bırakmasına laf etmeyecek gibisiniz. sonra konu açarsınız kocam başkasıyla gitti diye. kardeşiniz bari adaletliymiş
annemn bu konuda hiç sucu olmadıgını biliyorum adamın telefonu bile yoktu annemde

Back