• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle kardesim küstüler

duymak istediğim sorunun çözümü sizin kendi yorumlarınıza yaptıgın yorumlar değil boşanmıs bir adamla ben de beraber olabilirim ve bunda yanlıs olan bir sey yok ayrıca cocugun var mı bu ilk cocugun mu bilemiyorum ama 20 yasında olunca cocugun sen reşitsin ben sana karısamam diyemezsin o zaman görürsün 20 yasın aslında ne kadar kücük oldugunu
aradaki konu yanlıs anlama bekar adam ve bekar kadın kardesim erkek arkadasına tepki gostermiyor ki sadece sizin gibi durumu yanlıs anlıyor konunun kendinize gore kısmını yanlıs anlayıp benim yapmadığım ortada olmayan bir sucu yanlıs anlayıp eleştiriyorsanız sizi forumu değil 7 yas kitaplarını okumanızı tavsiye ederim
Sen annenin bu insanla iliskisinin bosandiktan sonra basladigina ne kadar eminsin?
Bu adam anneni uzaktan gorup kafasina gore gelin guvey olup karisini bosamaz olamaz degil mi ?
Evet bu ilk cocugum
Ben bireysem bir basima benim cocugumda kac yasinda olursa olsun kendi adina bir birey
Resitlik bir muddet sonra onem kazanir bundada haklisin ama el kadar cocugunda hakki, istekleri olamaz diye bir durum yok.
Ve emin ol kimse cocugunu resit olana kadar yok sayip isteklerine goz yummuyor.
Cocugun 45 yasibada gelse senin gozunde ufacik cocuktur zaten
Sen abla olarak aralarinda ki buzlari eritmek istiyorsun bu anlasilir birsey fakat kardesinde kendi adina bunu istemiyor
Iste senin bu yorumundada demek istedigin suna cikiyor
20 yasinda dogruyu yanlisi nerdrn bilecek ?
Annen 55 tasinda dogruyu bilememisken kardesin nerden bilsin
Akil yasta degil bastadir
Ama akli basa yas getirir demisler
Ama iste bazen yas bile yetmiyor akli basta birakmaya

Kardesinin kararlarina saygi duy, bunun icin yasini basini konusmamiza gerek yok hic kardesinin

Anneniz ve o adamin arasinda bazi seyler yasanmis bence sizde cok iyi bilmiyorsunuz,sizinde bilmediğiniz seyler var.
Siz sadece anlatilani biliyorsunuz ve inanıyorsunuz
O bizi ilgilendirmez tabiki
Koskoca insanlar
Ama herkesin her olaya bakışı ayni olmayabiliyir kardes bile olsa
Anne baba bosaniyor 2 cocuk babaya cephe aliyor bi cocuk görüşmeye devam ediyor mesela.. Az cok biliyorsunuz her cocuk farkli herkesin mizaci farklıdır
Kardesinizinde kendince hakli olduğu noktalar var bence sakinlesmesini saglasaniz yeterli. Anneniz bir ebeveyn olarak ona anlatcak derdini kardesinizle arası ni o düzeltecek
Siz bosuna kendinizi üzmeyin.

Eşini seven , sayan, yuvasında mutlu birini kimse boşanmaya ikna edemez. Bu işler tabi ki bir diyalogla oluyor ama diyaloğa geçen kişi zaten kalbindekini bitirmiştir. Önemli olan ondan sonrası, yani evli olduğun insanı kandırmadan, dürüstçe ben artık seni sevmiyorum, bu evliliği yürütmek istemiyorum demek. Ayrıca konu içinde yapılan yorumlar pek ala anneyi suçlar nitelikte, konu sahibesi kardeşiyle iletişim kurmanın yolunu arıyor ama sayfalarca bu ilişkinin nasıl meydana geldiği yazışılıyor, bu da anneyi kınamaktır
bana diyorlar ki sen de bir gün aldatılabilirsin benim yanımdaki erkek değil mi cok güveniyorum sevgilime bu gune kadar en ufak bir yanlısını yakalamadım insandır hata yapabilir ben affetmem o ayrı ama aldatılan kadınlarda da gördüğüm bir sürü yanlıs var en onemlisi karsımızdakini akıllı bir insan sanıyoruz ama karsımızdaki daha yetişkin olması bile birseyi değiştirmiyor adaletsiz olan erkekler kadınlar değil düzen bu duzene uymayan kadın da aldatılıyor maalesef ben evlenince ev dağınık olsun kirli olsun cocuklar mızmızlık yapsın en onemlisi tabii ki kocam ama en cok kadınlar cocukları yuzunden kaybediyor kocalarını ben babasız bir kadın olarak sunu dusunuyorum insanın annesi mecburiyetleri yapar yasamak için gerekenleri ama babalar mutlu eder sadece cocuklarını ozellikle kız cocuklarını yani cocuklarınız için kocanızı herseyin üstünde tutun
bunun üstüne hala aldatılıyorsanız bu adamın rezil biri oldugunu gosterir yapacak bi sey yok

bana diyorlar ki sen de bir gün aldatılabilirsin benim yanımdaki erkek değil mi cok güveniyorum sevgilime bu gune kadar en ufak bir yanlısını yakalamadım insandır hata yapabilir ben affetmem o ayrı ama aldatılan kadınlarda da gördüğüm bir sürü yanlıs var en onemlisi karsımızdakini akıllı bir insan sanıyoruz ama karsımızdaki daha yetişkin olması bile birseyi değiştirmiyor adaletsiz olan erkekler kadınlar değil düzen bu duzene uymayan kadın da aldatılıyor maalesef ben evlenince ev dağınık olsun kirli olsun cocuklar mızmızlık yapsın en onemlisi tabii ki kocam ama en cok kadınlar cocukları yuzunden kaybediyor kocalarını ben babasız bir kadın olarak sunu dusunuyorum insanın annesi mecburiyetleri yapar yasamak için gerekenleri ama babalar mutlu eder sadece cocuklarını ozellikle kız cocuklarını yani cocuklarınız için kocanızı herseyin üstünde tutun
bunun üstüne hala aldatılıyorsanız bu adamın rezil biri oldugunu gosterir yapacak bi sey yok

Hayatın içinde her şey var, ağlayan çocuklarda, dağınık evlerde, bakımsız kadınlarda bunlar sevginin üzerinde şeyler değil. Ama bazen sevgi bitiyor, bu insanın elinde olan bir şey değil. Annemle babamın boşanmasında gayet net gördüm bunu, sevgisi biten annemdi ve boşandı babamdan. İkili bir hayat sürmeden, kandırmadan, evli olduğu insanı maskara etmeden boşanan kişi insandır bence. Çok boşanma yaşadım ailemde, bu konu öyle adam birini buldu karısını boşadı gibi basit değil o yüzden insanca boşananı asla eleştirmiyorum

madem böyle kardeş neyi kabullenemiyo?

hikayenin bu kısmını anlatmaya gerek var mıydı? yani ‘annem biriyle görüşüyo 5 yıldır ve evlenmek istiyo vs’ demek yeterdi? değil mi?

ben cevap alamamışım ama merak ediyorum açıkçası çünkü ben dahil bi çok üye anneye yoğunlaştık.

Ben de annenizin size tam anlatmadığını düşündüm nedense.45 50 yaşlarında bir erkek karşı taraftan hiçbir ışık görmeden "Başkasına aşık oldum , seni aldatamam , kandıramam." diye eşinden ayrılır mı? Bence annenizle birlikteliği vardı , kardeşin de böyle düşündüğü için annenle küsmüş olmalı.

Hayır ben normal normal konuyu okuyorum da konu sahibinin annesine alttan alttan yakıştırmalarınız çok ayıp
Bilmediğiniz lafları çok rahat kullanıyorsunuz
Kim ne yaşadı bilemezsiniz
Anlamını bilmediği lafları kullanıyor cidden , "yaranıza tuz bastım." demek ne alaka orda? :olamaz::olamaz:

55 yasindaki 5 yillik iliskisi olan insan sadece cay icmez heralde neyse konu bu degil ama baN olaylar boyle degil.gibo geliyor annen adami istemeseydi adam.bosanmis olarak napacakti
Benim annem ne alaka ya?????
Adam açıksa söyleyip boşanmış. Ona bile laf ediyorsunuz ya. Nereden bilelim evliyken anlaştılar mı anlaşmadılar mı??
Boşanıp öyle gitmiş kadına en azından! Ben böyle bakıyorum

Burada bir konu acildiginda butun uyelerin yine butun boyutlarini degerlendirerek yorum yapmasi zaten kacinilmaz olanidir.
Hakaret edilmedigi surece her insan kendi fikrini ve gorusunu dile getirmekte ozgur.
Bana aldatmanin sozluk anlamini hatirlatmaniz ve gecilen sure malesef bu iliskide ki yanlisi degistirmiyor.
Burada yuzlerce acilan buna benzer konularada ayni sekilde gorus belirtiyoruz
Kisi ve kisiler resmi olarak evlilik birligi icindeyken baskasiyla hicbir sekilde munasebet kuramaz.
Bunun yasal boyutu da boyle
Ve emin olun cezasi var.
Yani konu ahlami boyutuyla kalmiyor sadece
Kardeşim sen nasıl bu kadar eminsin adam evliyken görüştüklerine?
Ortada bilmediğin bir şey var değil mi?
Adam başkasından etkilenmiş ve boşanmış
Yalan söylememiş en azından
Burada illa da aldatmış diye tutturmanın ne lüzumu, ne faydası var?

ne yani adam annenize aşık oluyor karısını boşuyor gelip annenize açılıyor büyük aşk başlıyor öylemi ? pek i andırıcı değil sizde inanmayın annenizin bu uydurmasına ... demek kardeşiniz akıl tutulması yaşamıyor koyulması gereken tepkiyi koyuyor ... umarım hayatının her evresinde böyle dürüstçe inandığı dogrularda kararlılıkla durur

Valla ben bekarım, ne yaram olabilir ki :KK70:
Yaraya tuz basmak bi' derde çare olmak anlamında.Yarası olan gocunur dicekti heralde.Abiye Kuzu vardı bi' yerli sit-com tiplemesi " Söz sükutsa gümüş altındır" derdi ya da olur olmaz yerlerde "Acı patlıcanı kırağı çalmaz." derdi.O geldi aklıma.

Kardeşim sen nasıl bu kadar eminsin adam evliyken görüştüklerine?
Ortada bilmediğin bir şey var değil mi?
Adam başkasından etkilenmiş ve boşanmış
Yalan söylememiş en azından
Burada illa da aldatmış diye tutturmanın ne lüzumu, ne faydası var?
Konu sahibi adamla annem evliyken tanismis diyor
Bilmem farkinda misin?
Bana ne kadar eminsin derken sen ne kadar emin konusuyorsun bu adamin yalan soylemeyip bu evliligi bitirdigine
Trajikomiksiniz gercekten

Konu sahibi adamla annem evliyken tanismis diyor
Bilmem farkinda misin?
Bana ne kadar eminsin derken sen ne kadar emin konusuyorsun bu adamin yalan soylemeyip bu evliligi bitirdigine
Trajikomiksiniz gercekten
Adam boşanmış ya işte daha nasıl emin olayım :D
He en iyi sen bilirsin tamam :KK9:

Yaraya tuz basmak bi' derse çare olmak anlamında.Yarası olan gocunur dicekti heralde.Abiye Kuzu vardı bi' yerli sit-com tiplemesi " Söz sükutta gümüş altındır" derdi ya da olur olmaz yerlerde "Acı patlıcanı kırağı çalmaz." derdi.O geldi aklıma.
Yaraya tuz basmak yarayı daha da acıtmak değil mi ya o_O

Back