- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi Yinebirben
Sen annenin bu insanla iliskisinin bosandiktan sonra basladigina ne kadar eminsin?duymak istediğim sorunun çözümü sizin kendi yorumlarınıza yaptıgın yorumlar değil boşanmıs bir adamla ben de beraber olabilirim ve bunda yanlıs olan bir sey yok ayrıca cocugun var mı bu ilk cocugun mu bilemiyorum ama 20 yasında olunca cocugun sen reşitsin ben sana karısamam diyemezsin o zaman görürsün 20 yasın aslında ne kadar kücük oldugunu
aradaki konu yanlıs anlama bekar adam ve bekar kadın kardesim erkek arkadasına tepki gostermiyor ki sadece sizin gibi durumu yanlıs anlıyor konunun kendinize gore kısmını yanlıs anlayıp benim yapmadığım ortada olmayan bir sucu yanlıs anlayıp eleştiriyorsanız sizi forumu değil 7 yas kitaplarını okumanızı tavsiye ederim
Bu adam anneni uzaktan gorup kafasina gore gelin guvey olup karisini bosamaz olamaz degil mi ?
Evet bu ilk cocugum
Ben bireysem bir basima benim cocugumda kac yasinda olursa olsun kendi adina bir birey
Resitlik bir muddet sonra onem kazanir bundada haklisin ama el kadar cocugunda hakki, istekleri olamaz diye bir durum yok.
Ve emin ol kimse cocugunu resit olana kadar yok sayip isteklerine goz yummuyor.
Cocugun 45 yasibada gelse senin gozunde ufacik cocuktur zaten
Sen abla olarak aralarinda ki buzlari eritmek istiyorsun bu anlasilir birsey fakat kardesinde kendi adina bunu istemiyor
Iste senin bu yorumundada demek istedigin suna cikiyor
20 yasinda dogruyu yanlisi nerdrn bilecek ?
Annen 55 tasinda dogruyu bilememisken kardesin nerden bilsin
Akil yasta degil bastadir
Ama akli basa yas getirir demisler
Ama iste bazen yas bile yetmiyor akli basta birakmaya
Kardesinin kararlarina saygi duy, bunun icin yasini basini konusmamiza gerek yok hic kardesinin