• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle kardesim küstüler

bana dokunmayan yılan bin yasasın yapamam ben kenara cekilip olanları mı izleyeceğim

Nerenizden uydurdunuz bunu?
Adam evliyken tanışmışlar demiş konu sahibi. Sevgili olmuşlar dememiş.
Bes senedir bilikteler ve adam evliyken flört ediyorlarmis adamda bir sene icinde bosanmis. Flört olmasa bile yinede asla kabul edilcek bir durum degil. Bosanma sürecinde beraber olmadiysalar bile sanki adamin bosanmasini bekleyip kapmis gibi :) yoksa kardesi niye kizsin ki? Önceden adami kabul edio durumu ögrenip kizmis :) sorun orda. Bende sahzen kizgin olurdum ...

Annem zil zurna aşık 55 yasındaki kadın adam da anneme asık 5 senelik ilişkileri var annem adam evliyken tanısmıs adam da 1 sene içinde bosanmıs filan kardesim bunu daha yeni ogrendi ve annemle arası bozuldu tamam eve gelip gidiyor da anneme cok kızgın annem kardesime ayrı bir değer verir aralarını nasıl yapacagımı bilemiyorum adam sonucta ciddi oldugu için hemen evi terkedip o zaman annemle tam olarak gorusmeye baslamıs kardesim de beni alakadar etmez sonucta tanıstıklarında evlilerdi diyor nasıl anlatacagım bunu

Nerenizden uydurdunuz bunu?
Adam evliyken tanışmışlar demiş konu sahibi. Sevgili olmuşlar dememiş.

sevgili hanmadi; yanlışım varsa düzelt ama konuyu tekrar okudum sizin yorumunuz üzerine.

konuda diyo ki; adam ciddi olunca hemen evi terketmiş o zaman tam olarak görüşmeye başlamış anneyle. yani adam daha evdeyken ve evliyken başlamış bişiler.

Bes senedir bilikteler ve adam evliyken flört ediyorlarmis adamda bir sene icinde bosanmis. Flört olmasa bile yinede asla kabul edilcek bir durum degil. Bosanma sürecinde beraber olmadiysalar bile sanki adamin bosanmasini bekleyip kapmis gibi :) yoksa kardesi niye kizsin ki? Önceden adami kabul edio durumu ögrenip kizmis :) sorun orda. Bende sahzen kizgin olurdum ...
sizin gibi yanlıs anladığı için

Adamin bosanmasinda parmagi varsa annenin kardesin hskli zaten.. ama tanisti diyosun.. herkes tanisabilir

sevgili hanmadi; yanlışım varsa düzelt ama konuyu tekrar okudum sizin yorumunuz üzerine.

konuda diyo ki; adam ciddi olunca hemen evi terketmiş o zaman tam olarak görüşmeye başlamış anneyle. yani adam daha evdeyken ve evliyken başlamış bişiler.
Ben hangi evi terk ettiğini çözemedim orada. Noktalama işaretleri kullanılmayınca :olamaz::olamaz:
Belki öyle değildir hemen atlamayalım dedim ama öyleyse ayrı

• Beğen
Reactions: KV_
Ben hangi evi terk ettiğini çözemedim orada. Noktalama işaretleri kullanılmayınca :olamaz::olamaz:
Belki öyle değildir hemen atlamayalım dedim ama öyleyse ayrı
annemle aralarında hiç bir sey yoktu evliyken zaten bosanıp gelmiş diyorum ya o zaman ben seninle kahve içmek istiyorum demiş

Çok karışık anlatılmış. Ben ayrıldıktan sonra bir şeylerin başladığına inanmak istedim nedense
Öyleyse kardeşi haklı tabi ki

• Beğen
Reactions: KV_
üstte yazdım sebebini

tamamda konu sahibi olayı çok tuhaf anlatıyosunuz. bi öyle bi böyle. sonra işte herkes farklı anlıyo.

sonuçta adam evliyken annenizle aralarında bişiler başlamış demi? adam boşanana kadar hadi diyelim adı konmamış. adam boşandıktan sonra başlamış.

büyük konuşmayım ama bende kabul edemezdim galiba.

tekrar söylüyorum: bence siz karışmayın

Çok karışık anlatılmış. Ben ayrıldıktan sonra bir şeylerin başladığına inanmak istedim nedense
Öyleyse kardeşi haklı tabi ki
ben kaç keredir diyorum ki adam annemle tanıstığında aşık olmus karısına gidip ben sana ihanet edemem kalbimde baskası var demiş bosanmıslar annemin bosanıp ben sizinle kahve içmek istiyorum diyene kadar hiçbirseyden haberi olmamıs

annemle aralarında hiç bir sey yoktu evliyken zaten bosanıp gelmiş diyorum ya o zaman ben seninle kahve içmek istiyorum demiş
Boşanıp gelmiş diyorsunuz da herkes evliyken bir şeyler yaşadılar sonra adam bu yüzden boşandı olarak algılıyor

Back