- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Yinebirben
valla kardes değl cocugum gibi sanki eve bir saat gec gelsin gelene kadar uyuyamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kardes değl cocugum gibi sanki eve bir saat gec gelsin gelene kadar uyuyamıyorum
konuşturmak için çabalarınıza devam edin o zaman olay yeniyse bir süre sonra sakinleşecektir. Biraz kendi haline bırakın ama önceannemi dinlemiyor zaten kacıyor konusmaya calısınca o yuzden iş bana kalıyor
Kabul edilemeyecek olan ne tam olarak?Maalesef kardesiniz hakli. Kabul edilcek bir durum degil. Keske benimde sizin gibi ablam olsaydi
Annesi yuva yikmis.Kabul edilemeyecek olan ne tam olarak?
Nerenizden uydurdunuz bunu?Annesi yuva yikmis.
Başkalarının ilişkilerine burun sokmamakla bana dokunmayan yılan bin yaşasın çooook ayrı şeyler.bana dokunmayan yılan bin yasasın yapamam ben kenara cekilip olanları mı izleyeceğim
annemle tanısmıslar adam asık olmus bosanmıs oyle acılmıs annemeAnnesi yuva yikmis.
Bes senedir bilikteler ve adam evliyken flört ediyorlarmis adamda bir sene icinde bosanmis. Flört olmasa bile yinede asla kabul edilcek bir durum degil. Bosanma sürecinde beraber olmadiysalar bile sanki adamin bosanmasini bekleyip kapmis gibi :) yoksa kardesi niye kizsin ki? Önceden adami kabul edio durumu ögrenip kizmis :) sorun orda. Bende sahzen kizgin olurdum ...Nerenizden uydurdunuz bunu?
Adam evliyken tanışmışlar demiş konu sahibi. Sevgili olmuşlar dememiş.
Annem zil zurna aşık 55 yasındaki kadın adam da anneme asık 5 senelik ilişkileri var annem adam evliyken tanısmıs adam da 1 sene içinde bosanmıs filan kardesim bunu daha yeni ogrendi ve annemle arası bozuldu tamam eve gelip gidiyor da anneme cok kızgın annem kardesime ayrı bir değer verir aralarını nasıl yapacagımı bilemiyorum adam sonucta ciddi oldugu için hemen evi terkedip o zaman annemle tam olarak gorusmeye baslamıs kardesim de beni alakadar etmez sonucta tanıstıklarında evlilerdi diyor nasıl anlatacagım bunu
Nerenizden uydurdunuz bunu?
Adam evliyken tanışmışlar demiş konu sahibi. Sevgili olmuşlar dememiş.
sizin gibi yanlıs anladığı içinBes senedir bilikteler ve adam evliyken flört ediyorlarmis adamda bir sene icinde bosanmis. Flört olmasa bile yinede asla kabul edilcek bir durum degil. Bosanma sürecinde beraber olmadiysalar bile sanki adamin bosanmasini bekleyip kapmis gibi :) yoksa kardesi niye kizsin ki? Önceden adami kabul edio durumu ögrenip kizmis :) sorun orda. Bende sahzen kizgin olurdum ...
Ben hangi evi terk ettiğini çözemedim orada. Noktalama işaretleri kullanılmayıncasevgili hanmadi; yanlışım varsa düzelt ama konuyu tekrar okudum sizin yorumunuz üzerine.
konuda diyo ki; adam ciddi olunca hemen evi terketmiş o zaman tam olarak görüşmeye başlamış anneyle. yani adam daha evdeyken ve evliyken başlamış bişiler.
üstte yazdım sebebiniAdamin bosanmasinda parmagi varsa annenin kardesin hskli zaten.. ama tanisti diyosun.. herkes tanisabilir
annemle aralarında hiç bir sey yoktu evliyken zaten bosanıp gelmiş diyorum ya o zaman ben seninle kahve içmek istiyorum demişBen hangi evi terk ettiğini çözemedim orada. Noktalama işaretleri kullanılmayınca
Belki öyle değildir hemen atlamayalım dedim ama öyleyse ayrı
Çok karışık anlatılmış. Ben ayrıldıktan sonra bir şeylerin başladığına inanmak istedim nedenseBes senedir bilikteler ve adam evliyken flört ediyorlarmis adamda bir sene icinde bosanmis. Flört olmasa bile yinede asla kabul edilcek bir durum degil. Bosanma sürecinde beraber olmadiysalar bile sanki adamin bosanmasini bekleyip kapmis gibi :) yoksa kardesi niye kizsin ki? Önceden adami kabul edio durumu ögrenip kizmis :) sorun orda. Bende sahzen kizgin olurdum ...
O zaman anliyana kadar bir kes daha anlatin kardesinize :)sizin gibi yanlıs anladığı için
üstte yazdım sebebini
ben kaç keredir diyorum ki adam annemle tanıstığında aşık olmus karısına gidip ben sana ihanet edemem kalbimde baskası var demiş bosanmıslar annemin bosanıp ben sizinle kahve içmek istiyorum diyene kadar hiçbirseyden haberi olmamısÇok karışık anlatılmış. Ben ayrıldıktan sonra bir şeylerin başladığına inanmak istedim nedense
Öyleyse kardeşi haklı tabi ki
Boşanıp gelmiş diyorsunuz da herkes evliyken bir şeyler yaşadılar sonra adam bu yüzden boşandı olarak algılıyorannemle aralarında hiç bir sey yoktu evliyken zaten bosanıp gelmiş diyorum ya o zaman ben seninle kahve içmek istiyorum demiş