• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle kardesim küstüler

Eğer bu doğruysa adama helal olsun. Kaldı mı böyle Mert insan? Seviyoruz evleniyoruz, sevmiyoruz ayrılıyoruz. Bunu dile getiremeyen korkaklar aldatıyor. Mert insan da böyle dan diye söyleyebiliyor. Bunu da kötüymüş birşey gibi yargılananlar olmuş. İyi de insan sevmediği bir insanla neden evli kalsın ki? Hatır gönül, vefa borcu için evliliğe devam mı edilir? Gönlü başkasına kayabiliyorsa evli olduğu insanla zaten bitmiştir. Uzatmanın alemi ne, aldatsa daha mı iyiydi?

Tabi olay sahiden bu şekilde geliştiyse.

Bir de dost hayatı nedir? Biri açıklayabilir mi?
ben acıklayayım annem evlenmek istemiyor dedim diye dost hayatı metres vs demeye basladılar cook anlayıslılar ya sımdı de bes sene onceki meselenin gercek olup olamayacağını konusuyorlar

Sunu merak ettim. Tamm annenizın Basta haberi yokmus. sonradan adam karısından bosandıktan sonra asık olmus o kisiye
Pekı bu sahis karısını bosayıpta karsıdakı hıc bısey den hBerı olmayan kDını ne tanıyıp bılıyorda evlılıgı bitirmeyi goze alıyor . Cocuk oyuncagımı bu yada siz eksik anlatıyorsunuz. Adamdaki Yıldırım askımıymıs sDece tanıstıgı bi kadına asık oluyor?? Hıc konuyu acmadan

Sunu merak ettim. Tamm annenizın Basta haberi yokmus. sonradan adam karısından bosandıktan sonra asık olmus o kisiye
Pekı bu sahis karısını bosayıpta karsıdakı hıc bısey den hBerı olmayan kDını ne tanıyıp bılıyorda evlılıgı bitirmeyi goze alıyor . Cocuk oyuncagımı bu yada siz eksik anlatıyorsunuz. Adamdaki Yıldırım askımıymıs sDece tanıstıgı bi kadına asık oluyor?? Hıc konuyu acmadan
evet sadece tanısıyorlarmıs ben tam olarak boyle oldugunu dusunmuyorum aslında hani insan der ya ben sunu yapacağım yapmaz yapmaz da kucuk bir sey vesile olur da yapar bence oyle

evet sadece tanısıyorlarmıs ben tam olarak boyle oldugunu dusunmuyorum aslında hani insan der ya ben sunu yapacağım yapmaz yapmaz da kucuk bir sey vesile olur da yapar bence oyle
Sahsen ben pek inanmadım belki annede size eksik anlattı kardeşınız gibi tepki verırsınız diye. Ama yargılamakta bizlere dusmez hakkınızda hayırlı neyse o olsun.

Eşini seven , sayan, yuvasında mutlu birini kimse boşanmaya ikna edemez. Bu işler tabi ki bir diyalogla oluyor ama diyaloğa geçen kişi zaten kalbindekini bitirmiştir. Önemli olan ondan sonrası, yani evli olduğun insanı kandırmadan, dürüstçe ben artık seni sevmiyorum, bu evliliği yürütmek istemiyorum demek. Ayrıca konu içinde yapılan yorumlar pek ala anneyi suçlar nitelikte, konu sahibesi kardeşiyle iletişim kurmanın yolunu arıyor ama sayfalarca bu ilişkinin nasıl meydana geldiği yazışılıyor, bu da anneyi kınamaktır

ilk düşüncelerinize katılmıyorum. yorum yapanlarda annen bunu böyle yaptıysa kardeşin haklı sen karışma diyor. en azından ben öyle düşünüyorum

Nolduki konu sahibi niye ban yedi?

Herkes kendi penceresinden olayi yorumluyo. Illa boyledir denmiyor zaten en azindan kendi adima..pek inandirici degil demistim

Back