• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle kardesim küstüler

Burada bu konuyu açarak hata etmişsiniz, kimseye anlatamazsınız derdinizi
Adam başka birine aşık olmuş ve yapması gerekeni yapmış, karısını kandırmadan boşanmış, bu herkesin yaşayabileceği bir boşanma sebebi ancak herkes inatla annenizin adamı yoldan çıkardığını, buna teşvik ettiğini söylemekte sonuna kadar ısrarcı olacaktır.
Kardeşinize anlatmanız gereken şu, evlilik illa ömürlük olacak diye bir durum yok, sevgi bittiği zaman evlilikte bitebilir, bunun sebebi x kişisi y kişisi değil, evliliğe dahil taraflardan birinin sevmemesidir. Bu kimsenin suçu değil, bitmiş bir evliliği noktalandırmak çok sevimli bir şey değil ama insanın sevmediği biriyle sırf evlilik namına ömür geçirmesi bence en büyük onursuzluk, evliliği birini elinde tutmak için koz kullanmak insanın düşeceği en büyük hatadır ve o evlilik mutlaka bir şekilde bitecektir anneniz olsa da olmasa da. Genç kanı kaynayan biri için bu tür şeyleri anlamak çok kolay değil, hatta bizler için bile değil ama maalesef hayatta her şey oluyor. Benim anlamadığım annenizin adamı sevmesi, adamında onu sevmesi ama tarafların evliliğe yanaşmaması, bu yaştan sonra boyunca çocukları olan bir kadın liseliler gibi parkta mı takılacak, bence bu konuyu masaya yatırmanız lazım

burda kimse konu sahibinin annesi adamı yoldan çıkartmış anneniz dememiş. bende evliyim, evli olduğum halde iş hayatında konuşma çabasına giren insanlar oluyor duruma göre tepki veriyorum eğer konuşsam ilgidir benim de gönlüm kayar, nefs sonuçta.

boşanmış çiftlerin veya eşlerini kaybetmiş insanların ilişki yaşamalarında sıkıntı yok ama bi taraf evliyse o iş olmaz. konuşmadan görüşmeden özel muhabbetler olmadan başkasına eşinizden ayrılacak kadar bişey hissedebilirmisiniz?

Annenizden ışık almasa boşanmazdı bence. Sonuçta boşansa da kendisini kabul etmeme ihtimali olabilirdi. Boşan da gel kabul ederim ışığı olmuş. Ben kardeşi haklı buldum. Konu karışık.
Konuda adam bosanmista gelmis sonucta diyenler var fakat bu asla bir aldatma oldugunu yok sayamaz.
Evliyken gorusmekle bosanmasini beklemek cokta farkli seyler degil.
Yani bu adamin bu kadini taniyip esini bosamasi konuyu ve kisileri masumlastirmiyor
Bi cok erkek sellektor yapilmadan evdeki duzeninden vazgecmiyor vazgecende zaten hayatini oturtmus kendi basimin caresine bakabilirim diyen tipler
O gun o evde gomleginin utulenmis olmasi bile bir nimet onlar icin

Konuda adam bosanmista gelmis sonucta diyenler var fakat bu asla bir aldatma oldugunu yok sayamaz.
Yani bu adamin bu kadini taniyip esini bosamasi konuyu ve kisileri masumlastirmiyor
Bi cok erkek sellektor yapilmadan evdeki duzeninden vazgecmiyor vazgecende zaten hayatini oturtmus kendi basimin caresine bakabilirim diyen tipler
Aynen öyle. Konu sahibinin kardeşi de bir erkek olarak bunların farkında ve ne güzel ki objektif bakıyor olaylara. Mantık sıralamasına bile koysak tutarsızlıklar var, hayat bu kadar masum ve hayal perest değil. Konu sahibinin anlattığı şekliyle imkansız gibi üstelik.

varsayım üzerine yorum yapıyorsunuz annem belki bu durumu kabul edemezdi ama bana soylerdi ki birebir muhabbetlerinin oldugunu o zamana kadar sanmıyorum adam harekete gecmeden once bosanmıs bunda yadırganacak bir sey yok annem kalkıp bosan da gel mi demiş adama ki payı diyorsunuz bana birisi asık olmussa benim ne kabahatim var konu burda annemin ilişkisi değil sizin de yanlıs anladığınız annemn ilişkisi okudugumuzu anlamada dunya birincisiyiz

Aldatma nedir? Kandırmaktır. Sözlük anlamı. Birinin arkasından iş çevirmektir.
Şimdi ne siz ne biz olayın özünü bilmiyoruz.
Ha 5 sene önceki dava, bizi de ilgilendirmez zaten.
İnsanlar evliyken de aşık olabilir. Maalesef, çok acı da olsa, mümkün.
Adam bunu görüp boşanmış.
Başıma gelsin asla istemem ama bir gün evlenirsem ve eşim başkasından hoşlanırsa benden ayrılsın isterim. Benimle aynı yatağa girip başkasıyla da görüşmesinden çok daha onurlu olur

Annem zil zurna aşık 55 yasındaki kadın adam da anneme asık 5 senelik ilişkileri var annem adam evliyken tanısmıs adam da 1 sene içinde bosanmıs filan kardesim bunu daha yeni ogrendi ve annemle arası bozuldu tamam eve gelip gidiyor da anneme cok kızgın annem kardesime ayrı bir değer verir aralarını nasıl yapacagımı bilemiyorum adam sonucta ciddi oldugu için hemen evi terkedip o zaman annemle tam olarak gorusmeye baslamıs kardesim de beni alakadar etmez sonucta tanıstıklarında evlilerdi diyor nasıl anlatacagım bunu

Neyi neden anlatacaksınız ki anneniz konuşsun yaşı da anlayacak yaşta ama annenizin ilk etapta evli bi adamla konuşup daha ayrılmış olmalarını ben yadırgadım sonuçta hoş olmamış

Bes sene onceki dava bizi ilgilendirmiyorsa ne sebeple biz bu konuga yorum yapiyoruz
Uyeliklerimizi kapatip gidelim o zaman
Sonuc olarak buradaki hicbir dava bizi ilgilendirmiyor dediginize bakarsak
Güzel kırptınız ama yazımı :)
5 sene önceki davanın ahlaki boyutu sorulmamış size fark ediyorsanız

Güzel kırptınız ama yazımı :)
5 sene önceki davanın ahlaki boyutu sorulmamış size fark ediyorsanız
Burada bir konu acildiginda butun uyelerin yine butun boyutlarini degerlendirerek yorum yapmasi zaten kacinilmaz olanidir.
Hakaret edilmedigi surece her insan kendi fikrini ve gorusunu dile getirmekte ozgur.
Bana aldatmanin sozluk anlamini hatirlatmaniz ve gecilen sure malesef bu iliskide ki yanlisi degistirmiyor.
Burada yuzlerce acilan buna benzer konularada ayni sekilde gorus belirtiyoruz
Kisi ve kisiler resmi olarak evlilik birligi icindeyken baskasiyla hicbir sekilde munasebet kuramaz.
Bunun yasal boyutu da boyle
Ve emin olun cezasi var.
Yani konu ahlami boyutuyla kalmiyor sadece

Bes sene onceki dava bizi ilgilendirmiyorsa ne sebeple biz bu konuga yorum yapiyoruz
Uyeliklerimizi kapatip gidelim o zaman
Sonuc olarak buradaki hicbir dava bizi ilgilendirmiyor dediginize bakarsak
ay canım sana burda benim konumu adan zye eleştir demiyorum ki soru nedir kardesimle annem senin anlayıp cevap verdiğin konu bambaska amaç burda aa neler varmıs eleştirelim mi mi ben burda size annem hatalı mı demiyorum sadece aralarını duzeltmek istiyorum

ay canım sana burda benim konumu adan zye eleştir demiyorum ki soru nedir kardesimle annem senin anlayıp cevap verdiğin konu bambaska amaç burda aa neler varmıs eleştirelim mi mi ben burda size annem hatalı mı demiyorum sadece aralarını duzeltmek istiyorum
20 yasindaki kardesin bile konunun bilincindeyken senin olmaman ve aradaki problemi sadece kusluk olarak nitelendirmen asil tuhaf olani.
Annene saygin var ama o 20 yasindaki kardesine yok
O kendince dogru olanin bu oldugunu dusunuyor
Sense kalkip elestirmeyin diyorsun
Bizde sana araya girmemeni, kardesinin resit oldugunu ve jararina saygi duyman gerektigini hatirlatiyoruz.
Annenle kardesin arasinda gecen bahsi konu oyle normal sayilabilecek bir problem degil ki kardesinde bunun bilincinde .

Elestiri istemiyorsan konu acmazsin bak bu bu kadar basit
Duymak istediklerinizle bizim size soylediklerimiz uyusmuyorsa konunuzu kapattirabilirsiniz

20 yasindaki kardesin bile konunun bilincindeyken senin olmaman ve aradaki problemi sadece kusluk olarak nitelendirmen asil tuhaf olani.
Annene saygin var ama o 20 yasindaki kardesine yok
O kendince dogru olanin bu oldugunu dusunuyor
Sense kalkip elestirmeyin diyorsun
Bizde sana araya girmemeni, kardesinin resit oldugunu ve jararina saygi duyman gerektigini hatirlatiyoruz.
Annenle kardesin arasinda gecen bahsi konu oyle normal sayilabilecek bir problem degil ki kardesinde bunun bilincinde .

Elestiri istemiyorsan konu acmazsin bak bu bu kadar basit
Duymak istediklerinizle bizim size soylediklerimiz uyusmuyorsa konunuzu kapattirabilirsiniz
duymak istediğim sorunun çözümü sizin kendi yorumlarınıza yaptıgın yorumlar değil boşanmıs bir adamla ben de beraber olabilirim ve bunda yanlıs olan bir sey yok ayrıca cocugun var mı bu ilk cocugun mu bilemiyorum ama 20 yasında olunca cocugun sen reşitsin ben sana karısamam diyemezsin o zaman görürsün 20 yasın aslında ne kadar kücük oldugunu
aradaki konu yanlıs anlama bekar adam ve bekar kadın kardesim erkek arkadasına tepki gostermiyor ki sadece sizin gibi durumu yanlıs anlıyor konunun kendinize gore kısmını yanlıs anlayıp benim yapmadığım ortada olmayan bir sucu yanlıs anlayıp eleştiriyorsanız sizi forumu değil 7 yas kitaplarını okumanızı tavsiye ederim

burda kimse konu sahibinin annesi adamı yoldan çıkartmış anneniz dememiş. bende evliyim, evli olduğum halde iş hayatında konuşma çabasına giren insanlar oluyor duruma göre tepki veriyorum eğer konuşsam ilgidir benim de gönlüm kayar, nefs sonuçta.

boşanmış çiftlerin veya eşlerini kaybetmiş insanların ilişki yaşamalarında sıkıntı yok ama bi taraf evliyse o iş olmaz. konuşmadan görüşmeden özel muhabbetler olmadan başkasına eşinizden ayrılacak kadar bişey hissedebilirmisiniz?

Eşini seven , sayan, yuvasında mutlu birini kimse boşanmaya ikna edemez. Bu işler tabi ki bir diyalogla oluyor ama diyaloğa geçen kişi zaten kalbindekini bitirmiştir. Önemli olan ondan sonrası, yani evli olduğun insanı kandırmadan, dürüstçe ben artık seni sevmiyorum, bu evliliği yürütmek istemiyorum demek. Ayrıca konu içinde yapılan yorumlar pek ala anneyi suçlar nitelikte, konu sahibesi kardeşiyle iletişim kurmanın yolunu arıyor ama sayfalarca bu ilişkinin nasıl meydana geldiği yazışılıyor, bu da anneyi kınamaktır

Back