- 12 Aralık 2017
- 3.067
- 3.399
- 63
- Konu Sahibi Yinebirben
Burada bu konuyu açarak hata etmişsiniz, kimseye anlatamazsınız derdinizi
Adam başka birine aşık olmuş ve yapması gerekeni yapmış, karısını kandırmadan boşanmış, bu herkesin yaşayabileceği bir boşanma sebebi ancak herkes inatla annenizin adamı yoldan çıkardığını, buna teşvik ettiğini söylemekte sonuna kadar ısrarcı olacaktır.
Kardeşinize anlatmanız gereken şu, evlilik illa ömürlük olacak diye bir durum yok, sevgi bittiği zaman evlilikte bitebilir, bunun sebebi x kişisi y kişisi değil, evliliğe dahil taraflardan birinin sevmemesidir. Bu kimsenin suçu değil, bitmiş bir evliliği noktalandırmak çok sevimli bir şey değil ama insanın sevmediği biriyle sırf evlilik namına ömür geçirmesi bence en büyük onursuzluk, evliliği birini elinde tutmak için koz kullanmak insanın düşeceği en büyük hatadır ve o evlilik mutlaka bir şekilde bitecektir anneniz olsa da olmasa da. Genç kanı kaynayan biri için bu tür şeyleri anlamak çok kolay değil, hatta bizler için bile değil ama maalesef hayatta her şey oluyor. Benim anlamadığım annenizin adamı sevmesi, adamında onu sevmesi ama tarafların evliliğe yanaşmaması, bu yaştan sonra boyunca çocukları olan bir kadın liseliler gibi parkta mı takılacak, bence bu konuyu masaya yatırmanız lazım
burda kimse konu sahibinin annesi adamı yoldan çıkartmış anneniz dememiş. bende evliyim, evli olduğum halde iş hayatında konuşma çabasına giren insanlar oluyor duruma göre tepki veriyorum eğer konuşsam ilgidir benim de gönlüm kayar, nefs sonuçta.
boşanmış çiftlerin veya eşlerini kaybetmiş insanların ilişki yaşamalarında sıkıntı yok ama bi taraf evliyse o iş olmaz. konuşmadan görüşmeden özel muhabbetler olmadan başkasına eşinizden ayrılacak kadar bişey hissedebilirmisiniz?