• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle İyice Anlaşamaz Olduk..

celudar

Ve İnsan Aldandı...
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
1.016
2
116
Antalya
Kızlar uzun uzun anlatmak sıkıcı olacak diye direk annemle olan sorunumu anlatmak isityorum.

Bu aralar ciddi bir ilişkim var diye annem sürekli benim yanımda olmak görüştüğüm kişi hakkında benimle konuşmak, her ne yapıyorsam haberdar olmak niyetinde. ama artık bıktım.her an benim yanımda, birazcık ayrı olsam imalarla "ne o konustunuz mu?" diyor.

sabah uyanır uyanmaz yanıma gelip "eee gece hiç aradı mı" diye soruyor, arkadaşlarımla bile mesajlaşamaz hale geldim.bunun dışında özel bir hayatım kalmadı, o kadar benle ki bütün sosyalleşmesini, hayatının akışını bana göre yönlendirmeye başladı. Herşeyi benimle yapmak istiyor. Okuludan geç gelsem bir ton laf ediyor. günde en az 5-6 kez arıyor. kırmak istemiyorum rahatsız olduğumu belli ediyorum bu defa da "kendimi değersiz işer yaramaz hissediyorum böyle yaptıgında"diyor kırılıyor ama hala gelmekden vazgeçmiyor.

ben mi abartıyorum acaba diye düşünüyordum, ta ki kız kardeşim şehir dışında okuyor, eve geleli 3 gün oldu ve bu gece hüngür hüngür ağladı, annem neden bir dakika bile bizden ayrılmıyor, hiç özelim kalmadı, gece onun istediği saatte uyuyp sabah istediği saatte kalkıyoruz. Geleli 3 oldu ama bıktım diyor ve haklıda..

ya kızlar inanın haftada rahat 2 kitap bitiren ben annem sürekli yanımda olup sohbet etmek istediği için sayfa kitap okuyamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir akıl verin lütfen ya..

Şimdi bile yanıma geldi, "ne yapıyorsun? neye bakıyorsun..." bir ton ima ve merak barındıran laf :(

Kız kardeşim anne yapma böyle kendine oyalanacak birşeyler bul diyor. eskiden böyle değildi, bol bol kitap okurdu, kurslara giderdi başka başka uğraşları vardı. Şimdi sadece bizi konrtol altında tutabilmek için uğraşıyor gibi..

geçen gece yine bizim odadaydı babanız buraya gelsin biz büyük yatakta hep birlikte uyuyalım mi dedi zor engel olduk.

sorsak bizi özlediğini, kız kardeşim başka şehirde olduğu için, seneye ben giderim diye bizle olmak istediğini söylüyor.

Artık inanın dayanılacak gibi değil. Erkek arkadaşımla ne mesajlasabiliyorum ne konuşabiliyorum. Annemse evlen evlen diyor adamı tanımıyorum bile sayesinde..

Biliyorum çok uzun oldu ama ne olur bir akıl verin...

Ne diyeceğimi bilemedim.Kaybetme korkusu da olabilir :/
Allah yardımcın olsun canım ..:44:

kaybetme korkusu mu bilmiyorum.. bir müddet şehir dışında okumuşluğum hatta bir süre de yurt dışında kalmışlığım var. Böyle değildi ne olduysa bugunlerde bizden ayrılmaz oldu :5:

Belki sizin bilmediğiniz bi derdi vardır,uğraşacak,oyalanacak bi meşgalesi olmayınca kendince sizinle ilgilenerek unutmaya çalışıyodur.
Bu kadar dibinde olmasından sıkıldığını belli ederek değilde konuşma arasında bi derdinin olup olmadığını anlamaya çalışarak belki bi sonuca varabilirsin.:16:

Belki sizin bilmediğiniz bi derdi vardır,uğraşacak,oyalanacak bi meşgalesi olmayınca kendince sizinle ilgilenerek unutmaya çalışıyodur.
Bu kadar dibinde olmasından sıkıldığını belli ederek değilde konuşma arasında bi derdinin olup olmadığını anlamaya çalışarak belki bi sonuca varabilirsin.:16:

hımm olabilir canım. bunu dikkate alayım
hatta demin de kız kardeşimle konustuk annem bu aksam hadi müzik ac oynayalım dedi ilk defa yani 22 yıllık hayatımda ilk defa annemle karsılıklı göbek attık. ama kız kardeşim uyumak istiyordu annem bizle diye rahatsız oldu. ben annemle oldugum her anı yine iyi geçirmeye calısıyorum ama gerçekten sürekli birlikte olmak hem herşeye mudahale etmesi artık can sıkıcı oluyor. facebook şifrem gmail msn hepsinin şifresinden haberdar benden cok o dolanıyor. bu kadar takip de olmak da insanı diken üstünde bırakıyor rahatsız ediyor. Ne yapacagımı bilemedim..

Anlayamadım anneniz kimle evlen diyor? :26:

canım bu aralar onun kriterlerine uygun kim olsa evet deyip verme niyetlisi. hatta anneme benden mi bıktın dedim. o zaman da cok üzüldü bunu anneme ben demiştim bir kere kızımın diyeceği hiç aklıma gelmemişti dedi,sarıldı hüzünlendi..
ama görüştüğüm erkek arkadaşımla işlerin hemen ciddi olmasını istiyor sürekli annesine anlatmış mı diyor. daha ben onu tam tanımıyorm annesine desin de istemiyorm ama bunu anneme anlatamıyorum işte. ne yani öylesine elin oğluyla konuşmak mı istiyorsun diyor...

çok fazla ve gereksiz evlen diyorsa bence tam tersi. evlenmenden korkuyor. bunu gizlemek için evlen deyip duruyordur.
neden korkuyor artık sen daha iyi bilirsin.
yalnız kalmaktan olabilir.
babanla arası nasıl. muhtemelen kopuklar ki sizi sahiplenmeyi abartmış.
pek normal görünmüyor. aynı yatakta yatalım falan. çok abartmış yani. panikte bence.

Annen senle arkadaş gibi olmak istiyor bence çok şanslısın bir şeyleri anlatabiliyorsan hele karşı cinsle ilişkilerini... bence sen anlat her şeyini arkadaşınla nasıl konuşuyorsan annenle de aynı şekilde konuş... hatta onun hayatında neler olduğunu sor o sana anlatsın... bence bunlar çok güzel bişe tabı bazen abartabilir neden artık büymüşsünüz ve zamanı geldiğinde evlenib gideceksin bunun korkusunu yaşıyor olabilir. Ben mesela anneme hiç bir ilişkimi anlatmiyorum çünkü çok erken diyib duruyo hep erkekleri kötülüyor bana hatta erkek dostlarımdan bile şüpheleniyor senden hoşlanıyordur san asılır fln filan der hep...

Back
X