- Konu Sahibi mmayamayaa
-
Hala annemi diyosun ? Seni satacakmış nerdeyse tabi ki psikoloğa gidip anlatmalısın derin mesele ve yüzleşmeden kapatamazsın bu konuyu..Selam hanımlar. Benim bir sorunum var. Yani bir az özel olacak ama lütfen yanlış anlamayın kimseye anlatamıyorum o yüzden burada paylaşmak istedim. Belki bir akıl, bir tavsiye verirsiniz, şöyle yap dersiniz. 7 yaşımdayken annemle babam ayrıldı. Annem babamı aldatmıştı. Babam annemi dövdü ve biz o gece dayımlarda kaldık. Babam bizi terk etti ve ne aradı, ne sordu bir daha. Sonradan öğrendim ki, benim annem ben küçüklüğümden beri hayat kadınıymış. Adamla buluşmalara giderken beni de götürüyordu. (bırakacak yeri yoktu, evde de tek başına bırakmıyordu) Bazen yalnız olurlardı, bazen başka kadınlar, erkeklerde olurdu. Bazen de bizim eve gelirlerdi. Affedersiniz ev kerhane gibiydi. Özür dilerim. Ve erkekler beni taciz ederlerdi, yani beni ellerlerdi, bakmak isterlerdi bir yerlerime vs. Kendimi koruyabildim şükür ama psikolojim bozuldu. Bir keresinde annem arkadaşına büyüyünce benim gibi olacak demişti duymuştum. Arkadaşı da öyle deme bilemezsin demişti. Bu yaşa geldim hala unutamadım. Psikolojim çok bozuldu. Psikoloğa gitmek ve bunları anlatmak istiyorum ama anlatmaya utanıyorum. Anlatamazsan yanlış teşhis koyar ve yanlış tedavi görürüm. Nasıl anlatsam? Anlatılır mı ki böyle bir şey? Yardımcı olabilir misiniz? Şöyle konuş? şöyle anlat? diye. Psikolog kadın. Acaba hakkımda ne düşünür? Cesaret edemiyorum. Daha başka şeylerde var ama yazıp uzatmak istemiyorum. Bana ne önerirsiniz? Ne yapayım? Kendim halletmeye çalıştım ama olmadı.
Psikoloğa herseyi anlat lütfen, sakın utanma , bu yaşadıkların senin suçun değil..Selam hanımlar. Benim bir sorunum var. Yani bir az özel olacak ama lütfen yanlış anlamayın kimseye anlatamıyorum o yüzden burada paylaşmak istedim. Belki bir akıl, bir tavsiye verirsiniz, şöyle yap dersiniz. 7 yaşımdayken annemle babam ayrıldı. Annem babamı aldatmıştı. Babam annemi dövdü ve biz o gece dayımlarda kaldık. Babam bizi terk etti ve ne aradı, ne sordu bir daha. Sonradan öğrendim ki, benim annem ben küçüklüğümden beri hayat kadınıymış. Adamla buluşmalara giderken beni de götürüyordu. (bırakacak yeri yoktu, evde de tek başına bırakmıyordu) Bazen yalnız olurlardı, bazen başka kadınlar, erkeklerde olurdu. Bazen de bizim eve gelirlerdi. Affedersiniz ev kerhane gibiydi. Özür dilerim. Ve erkekler beni taciz ederlerdi, yani beni ellerlerdi, bakmak isterlerdi bir yerlerime vs. Kendimi koruyabildim şükür ama psikolojim bozuldu. Bir keresinde annem arkadaşına büyüyünce benim gibi olacak demişti duymuştum. Arkadaşı da öyle deme bilemezsin demişti. Bu yaşa geldim hala unutamadım. Psikolojim çok bozuldu. Psikoloğa gitmek ve bunları anlatmak istiyorum ama anlatmaya utanıyorum. Anlatamazsan yanlış teşhis koyar ve yanlış tedavi görürüm. Nasıl anlatsam? Anlatılır mı ki böyle bir şey? Yardımcı olabilir misiniz? Şöyle konuş? şöyle anlat? diye. Psikolog kadın. Acaba hakkımda ne düşünür? Cesaret edemiyorum. Daha başka şeylerde var ama yazıp uzatmak istemiyorum. Bana ne önerirsiniz? Ne yapayım? Kendim halletmeye çalıştım ama olmadı.
Babam bizi hep döverdi söverdi özellikle beni sevmiyordu beniBabanın seni bırakmaması gerekiyordu . Seni de alıp gitmeliydi . Madem böyle bir durum var bile bile o ortama bırakıp gitmiş. Çok üzüldüm .
artık eskisi gibi değil tabii bir artık dışarıda yapıyor. Bunların kanında var bence anneannemde öyleydi gençken dedem öldükten sonra yapmaya başlamışŞuanda annenin akıbeti nedir ? Görüşüyor musun onunla birde evliyken nasıl hayat kadını oluyor o konuda aklım durdu.
hayır babam beni istemiyor hiç sevmez beniBabanızla görüştünüz mü hiç?
Babam kardeşimi alıp gitti benden 2 yaş küçük erkek kardeşim var Evlendiğimde geri yolladı Hem babam beni hiç sevmezdiBabanın seni bırakmaması gerekiyordu . Seni de alıp gitmeliydi . Madem böyle bir durum var bile bile o ortama bırakıp gitmiş. Çok üzüldüm .
Bu yaşta hala anneniz bu işi yapıyor mu?artık eskisi gibi değil tabii bir artık dışarıda yapıyor. Bunların kanında var bence anneannemde öyleydi gençken dedem öldükten sonra yapmaya başlamış
Neden sevmiyor? Erkek kardeşiniz de sizinle mi yaşıyor? Annenizin durumunu biliyor mu kardeşiniz?hayır babam beni istemiyor hiç sevmez beni
bilmiyorum bana hep geri zekalı derdi zaten annemi beni hep döverdi söverdi Kardeşim bilmiyor küçükken söylemek istedim söyleyemedimNeden sevmiyor? Erkek kardeşiniz de sizinle mi yaşıyor? Annenizin durumunu biliyor mu kardeşiniz?
ara sıra gidiyor herhalde bir erkeğe ihtiyaç duyuyor Erkeksizlik zor her kadının erkeğe ihtiyacı var falan böyle şeyler söylüyorduBu yaşta hala anneniz bu işi yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?