• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle delirmeceler sezonunu açtık

Görmemişim cevabını Totriko ya, kusura bakma.
Öyle muhtemelen, kalıplaşmış halde bir işleyişi var, her aile gibi; bizim ailede de benim görev tabanda çöken yerin altına duruvermek.
Zaten sen banliydin ben yazarken:)

O imaji nasil sileriz bi fikrim yok benim maalesef:) bulursan banada haber et:)

Zaten sen banliydin ben yazarken:)

O imaji nasil sileriz bi fikrim yok benim maalesef:) bulursan banada haber et:)

Yine erteledim zaten, şu birkaç günde başka gelişmeler de yaşandı. Annem haldır huldur valizini topluyor şu sıra, önden 1-2 günlüğüne kontratı yapıp evi tutmaya gittiler geldiler kardeşimle birlikte. Şimdi özel eşyaların taşınması-yerleştirilmesi kısmına geçildi elbette ve ben de dahil hepimiz yardıma gidiyoruz. Nasıl "Bana ne?" diyebilirsin, arada kardeşin varken? :) Anneye tepki diye -beni yok sayın-desem kardeşim gücenecek bu kez de "Ablam benimle gelmedi" diyerek ki kıyamam da.

Bi aksilik olmazsa; eşyaların bir kısmını otobüs firmasıyla gönderip, daha özel şeylerle birlikte bir iki çantamızı bagaja atıp, annem-babam-kardeşim-ben-oğlum hep beraber annemle kardeşimi yerleştirivermeye gideceğiz ve işimiz bitene kadar (En iyi ihtimalle) 3 gün filan da böyle gidecek.

Sonrasında "Oğlanı bırak burada, sen git işte kuzum kursuna" tarzı bir teklif alma ihtimalim de %80 :))

Yine erteledim zaten, şu birkaç günde başka gelişmeler de yaşandı. Annem haldır huldur valizini topluyor şu sıra, önden 1-2 günlüğüne kontratı yapıp evi tutmaya gittiler geldiler kardeşimle birlikte. Şimdi özel eşyaların taşınması-yerleştirilmesi kısmına geçildi elbette ve ben de dahil hepimiz yardıma gidiyoruz. Nasıl "Bana ne?" diyebilirsin, arada kardeşin varken? :) Anneye tepki diye -beni yok sayın-desem kardeşim gücenecek bu kez de "Ablam benimle gelmedi" diyerek ki kıyamam da.

Bi aksilik olmazsa; eşyaların bir kısmını otobüs firmasıyla gönderip, daha özel şeylerle birlikte bir iki çantamızı bagaja atıp, annem-babam-kardeşim-ben-oğlum hep beraber annemle kardeşimi yerleştirivermeye gideceğiz ve işimiz bitene kadar (En iyi ihtimalle) 3 gün filan da böyle gidecek.

Sonrasında "Oğlanı bırak burada, sen git işte kuzum kursuna" tarzı bir teklif alma ihtimalim de %80 :))
Sabirsizca bekliyom ne yapcan bu annenle:) buraya yaz:))

Sabirsizca bekliyom ne yapcan bu annenle:) buraya yaz:))

Napcam artık, belki vardır bu gidişte bir hayır; kopacağımız bi zamanı da sağlar bari diyorum. Şimdi bile evde değil, evi döndürmek de bana kaldı, kendisi "Gidiyööz biiğğz" ziyaretlerine başladı teyzemlere filan. Bahane olsun gezsin zaten. Sonra da "Ay çok yoruldum" der. "Ee gezme" deriz, "Naapim gezmeyip" der. Paradoks gibi kadın :D :D

Sinirlerim oynuyor ve hatta komik bile geliyor bir noktadan sonra valla. Delirmiyorumdur inşallah amin :D

diger konudan dolayı burayi okudum. sanirim resim kursu hobi amaçli. oraya da kardesiniz icin degil daha cok gezme amacli gidiyor bence. sizin durum zorunlu da degilse anne hakli geldi bana. sizin bunaldiginiz gibi onun da bunalma ve rahatlama hakki var

Back