- Konu Sahibi benimminikelam
hepinize teşekkür ederim kızlar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
köy evi diyince bende benim bildiğim köylerden sanmıştım.Ünv okurken fakülte köydeydide ama o zamandan köy evi fotografı çekmek aklıma gelmemişti :))))
selmacım tek kelimeyle MUHTEŞEM..............
Adana bulusma topıkınde yazınca profılını bır ınceleyım dedım canım.Actıgın konulara goz atınca bu konuyu buldum ve koy evınıze bayıldım acıkcası.Allah agız tadı ıle oturmayı nasıp etsın.Bu arada buzdolabı dıkkatımı cektı ve aynı buzdolabını kullandıgımızı farkettım.Bu konudakı sıkayetımı hemen belırtmek ıstedım.Bu buzdolabı benı bır gun cıldırtacak cok dar rafları var ve hıc memnun degılım.Alırken nıye aldın o zaman dıyeceksın emınım ama ben dondurucusu ustte olanı almıstım bozuldu ve bu modelı gonderdıler.Daha ust modelmıs ıyılık yaptıklarını sanıyorlar ama ben hıc memnun degılım:umarım sız memnunsunuzdur:)
canım bizim bir arıza felan öyle bir sorunu olmadı..ama bende beğenmedim bu tip buzdolaplarını açıkçası dediğin gibi dar ayrıca rafları..birde üst rafa bişey koyacaksan dökülme sorunu da varköyde çok kalınmadığı için idare ediliyor:) çok teşekkür ederim canım:) gel beklerim buı taraflara da:)
![]()
Bızım sureklı kullanıdıgımız evımızde olunca halıyle ben ıyıce nefret ettım buzdolabından:)ne demek canım onemlı degıl.hangı taraflar o taraflar ben pek cıkaramadım.Adana nın koylerındemısınız?tesekkur ederım davet ıcın bu arada:))))
Canim masallah guzelmis evleri, gule gule oturmak nasip etsin Rabbim.
Neresi bu koy, bizim oralara benziyoda, birde bilgin varsa eger ne kadara yaptirdilar ?
sağol canım:) yer tarlayı aldık:) konumundan dolayı tarla varken bu tarlayı aldık..ama öyle pahalı değil tabi:) kastamonu ya 2 km uzakta bir köy..şimdi çevre yolu da geçiyor yakınından değerlenecek bir yerde.
ev içinde bahçe duvarları hepsi dahil 100 küsurlu bir rakam tutmuştur..evin yukarı tarafında da tarla var..su deposu yapıldı birde oraya..bahçeden su çıktı..baya bir uğraşıldı...ama kesinlikle 150 bini geçmemiştir..
birde bu evin projesi istanbul da unuttum adını ama ünlü bir projenin birebir aynısı..babam getirttirip projeyi aynısını yaptırdı..o dönem o proje evleri 300bin avro gibi bir fiyatla satılıyordu:)
Cevabin icin tesekkurler canim,
cok iyimis o fiyata o ev havuzlu falan cok guzel olmus gercekten, bu evi bizim koye yaptirsak dedigin miktarin iki katini bulur, cok iyimis gercekten, bu arada ben konyaliyim. Gule gule otursunlar insallah
Bumu köy evi, hey maaasallah süper yaaa hic köy evi gibi degil cok hos
nerde bu köy