• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle babamın köydeki evi

canım 3 sene önceki durum buydu birde havuz sonradan yapıldı dediğim fiyatın dışında:)ama yine de projeli evlere göre oldukça uygun..

kız sana şurdan bi çakacam:57:ne kız bu ev böyle saray yavrusu mübarek çok hoş valla ,bende köy evi deyince kayın pederlerin köydeki evi gibi bişey bekliyodum gerçi onlarında pek köy evi gibi değil ya,ama bu ev yanında onlarınki solda sıfır kaldı yaniii güle güle oturuyorlardır heralde:60:daha ne:10:

Son düzenleme:
Ben köylerde bu tip evlere karşıyım dağ evi gibi bir taş ev olabilirdi.Ev çok güzel ama bu tip yapılar şehre daha çok yakışıyor.Böyle yapılar yapılarak köylerde şehirleştiriliyor bence...böylece köylerin o doğal yapısıda kalmıyor melesef...

kız sana şurdan bi çakacam:57:ne kız bu ev böyle saray yavrusu mübarek çok hoş valla ,bende köy evi deyince kayın pederlerin köydeki evi gibi bişey bekliyodum gerçi onlarında pek köy evi gibi değil ya,ama bu ev yanında onlarınki solda sıfır kaldı yaniii güle güle oturuyorlardır heralde:60:daha ne:10:

teşekkürler canım:)
Ben köylerde bu tip evlere karşıyım dağ evi gibi bir taş ev olabilirdi.Ev çok güzel ama bu tip yapılar şehre daha çok yakışıyor.Böyle yapılar yapılarak köylerde şehirleştiriliyor bence...böylece köylerin o doğal yapısıda kalmıyor melesef...

sende haklısın bacım:) katılıyorum dediklerine:)

sağol canım:) yer tarlayı aldık:) konumundan dolayı tarla varken bu tarlayı aldık..ama öyle pahalı değil tabi:) kastamonu ya 2 km uzakta bir köy..şimdi çevre yolu da geçiyor yakınından değerlenecek bir yerde.
ev içinde bahçe duvarları hepsi dahil 100 küsurlu bir rakam tutmuştur..evin yukarı tarafında da tarla var..su deposu yapıldı birde oraya..bahçeden su çıktı..baya bir uğraşıldı...ama kesinlikle 150 bini geçmemiştir..
birde bu evin projesi istanbul da unuttum adını ama ünlü bir projenin birebir aynısı..babam getirttirip projeyi aynısını yaptırdı..o dönem o proje evleri 300bin avro gibi bir fiyatla satılıyordu:)

Eviniz çok güzel bayıldım, Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Şimdi köylerde hep böyle villalar yaptırılıyor. Merak ettim hazır çelik evlerden mi bu ev? metrekare olarak mı fiyat veriyorlar? Gerçekten fiyat olarak çok iyiymiş. Annemin de arsası var bizde ileride oraya bu tarz iki katlı bir ev düşünüyoruz...

Eviniz çok güzel bayıldım, Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Şimdi köylerde hep böyle villalar yaptırılıyor. Merak ettim hazır çelik evlerden mi bu ev? metrekare olarak mı fiyat veriyorlar? Gerçekten fiyat olarak çok iyiymiş. Annemin de arsası var bizde ileride oraya bu tarz iki katlı bir ev düşünüyoruz...

canım bildiğin betonerme ev.mantolama kalın tuğla hepsi çok özenle yapıldı..en iyi malzeme kullanıldı..kendin yaptırınca uygun oluyor yine de..büyükbabam usta anlar bu işlerden hep başındalardı zaten ev yapılırken:)

Back
X