Annemle babamın ilişkiye girmesi ve bunu bilmek beni rahatsız ediyor?

Çıt çıkarmadan, hareket etmeden sevişebilen insan var mı? Ciddi soruyorum, dalga geçmiyorum.
Benim çocuğum yok. Simdiye kadar da tek yatılı misafirim oldu. Onda da vajinismustum. simdi evime biri gelse ne yaparim bilmiyorum.
Ama ben annemlerin sesini hiç duymadim. Ramazan ayinda gece tuvalete kalkmistim. Gece yarisi banyo yapan biri vardi. Baska sekilde hicbir sey duymadim da hissetmedim de.

Derin uykuda olduğunuz ya da odalar uzak olduğu için duymamışsınızdır muhtemelen. Aksi çok mümkün gelmiyor bana. Bedensel sesleri geçtim hareket kaynaklı ses ister istemez çıkar. Sıfır sesle seksin mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Odalarimiz dipdibeydi ve ev küçücüktü. 80m² falandi diye hatirliyorum. Derin uyku kısmını bilemiyorum ama. Bir sure kaynanasiyla birlikte yasamis annem. O donemden itibaren sessizlige alıştılarsa, oyle sürdürmüş olabilir. Belki de hiç mutlu degildi, olsun bitsin derdindeydi bilemiyorum. Boyle düşününce üzücü.

Ama bu doğanın kanunu Evet hoş olmuo bilmek ama yapacak bişi yok çünkü onlar evli.. sizi baskı altında büyürebilirler ama evli olunca değişio işler işte.. . Ama sessiz sakin yapsalar da duş var işte kaçışı yok bu işin

Adamlar ses çıkarmıyor ki hanimefendi duşa da girmesinler diyor
böğüre böğüre inleme sesleri duysanız gecenin bir yarısı ve bunu size hissettirseler nasıl hissedersiniz. ilk sayfalarda seslerden rahatsız olduğumu belirttim. evde reşit iki çocukları var. daha dikkatli olmalılar. ayrıca bana burada yat uyu diyenlerin komşunun inleme sesinden dahatsız olması da ayrı ironik

Abartın isterseniz biraz daha belki inanırız. Sorunun ses olmadığını siz de biliyorsunuz, biz de anladık o yüzden yemeyin bizi

Ben komşunun sesinden de rahatsız olmuyorum. Hayatın doğal akışı içinde insanlar sevişiyor, biz de sevişiyoruz. Bu kadar büyütecek bir mevzu değil.

Ha çok rahatsızsanız bu yaşınızda aile evinde olmanız saçma zaten, gider kendi hayatınızı kurar kendi evinizde yaşarsınız. Komşudan da ses gelmez umarım

inanıp inanmaman sence ne kadar umrumda? anladım anladım diyip halen buralarda gezmen neyin ne olduğunu ifade ediyor zaten. neyse iyi günler diliyorum

konuyu uzatacak mısın gerçekten ya? rica ediyorum sal beni artık tilt ettin akşam akşam
Canım isterse salarım, istemezse sabaha kadar yazarım. Cevap vermeme ya da gözardı etme seçenekleriniz mevcut.

Eee ayrı eve çıkma olayına ne diyorsunuz? İnsanlar da 30 küsur yaşında çocuklarıyla aynı evde yaşamaktan memnun değildir bence.

Konu sahibi sizede özelden mesaj attı mi bana attı cevap yazdım konuyu cinselliğe bagladi şikayet ettim 10 dk sonra hesabı kapandı tek bana mi attı yoksa herkese mi ozelden mesaj attı onu merak ettim

Başka odaya geçme ihtimaliniz varsa odanızı değiştirseniz

sabahtan beri ne anlatıyorum ben? ikidebir leylekler getirmedi diyip durmayın lütfen. kısıtlandırıldığınız şeye şahit olsanız siz rahatsız olmaz mısınız?
sabahtan beri ne anlatıyorum ben? ikidebir leylekler getirmedi diyip durmayın lütfen. kısıtlandırıldığınız şeye şahit olsanız siz rahatsız olmaz mısınız?
Siz cok Baya saclamamisiniz farkinda degilsiniz

Ya ne sandınız? Siz nasıl oldunuz? Bu çok doğal neden rahatsız olasınız? Ben de yaşlı babamı son zamanında bile annemi mıncırırken yakalıyordum, çok hoşuma gidiyordu vay ihtiyarlara bak hızlılar diye takılıyordum, neden uyuz olayım :)

Size bir haberim var, sizi leylekler getirmedi. Anne ve babaniz sevisti ve siz dogdunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…