Annemle babamın ilişkiye girmesi ve bunu bilmek beni rahatsız ediyor?

Sanırım bana izin vermiyolarsa kendileri de bunu belli ederek yapmasınlar diye mi düşünüyorsunız
sabahtan beri tek haneli iqsu olanlara bunu anlatmak istiyorum. kimseye sevişmesinler demiyorum. kısıtlandırılan bir şey var. cinsellik denilen şeyin bir adabı var. e o zaman kimse rahatsız olmuyorsa gidin sokak ortasında sevişsinler, yatsınlar kalksınlar

Tek haneli ıq lü mü oldum şimdi
Kızmışsınız anlıyorum seslerini duymak istemeniz çok doğal

İzin vermemeleri dini inançları çevre falan fılan
Onlar size siz onlara karşı anlayışlı olmalısınız
Kulaklık takıp sesi engellemek yapabileceğiniz
İyi forumlar

sözüm size değil. aksine anlamanıza sevindim ama foruma toplanan arkadaşlar salak olma konusunda ısrarcılar. tek istediğim ses duymamak ama konuyu nerelere kadar çektiler. neyse tekrardan teşekkürler

sözüm size değil. aksine anlamanıza sevindim ama foruma toplanan arkadaşlar salak olma konusunda ısrarcılar. tek istediğim ses duymamak ama konuyu nerelere kadar çektiler. neyse tekrardan teşekkürler
Aslında konuyu düzenleyip daha açıklayıcı şekilde yazsanız
Sanki onların birlikte olmasını istemiyorsunuz gibi geliyor okuyunca

Derdiniz sanırım söyledikleriyle yaptıklarının celişmesi
Ancak sesi duymamak için çözümler bulunabilir yada ayrı eve çıkmak

ben her şeyi net bir şekilde belirttim ilk sayfaları okursan bunu anlayabilirsin ve zaten bu evde kalıcı değilim gideceğim

Sabahtan beri kısıtlandığınız şeye şahit olsanız diyorsunuz da evli misiniz de eşinizle ilişkinizi kısıtlıyorlar.

Bazı aileler evlilik öncesi ilişkiyi kısıtlar tamam. Ama adamlar evli sanki bekarmıș da kendileri yapıyorlar size yaptırmıyorlar gibi konuşuyorsunuz

7 yaşındaki kızım cinselliği bilmediği halde son derece sessiz ve dikkatli davranıyorsam ailenizde kocaman kızlarının yanında dikkatli olsunlar bir zahmet.
Kimse onlara sevişmesinler demiyor ama herşeyin bir adabı var.

Ayy ne sevimli gözümde canlandı annen

Erken yatarsanız duymazsınız. İnsanlar kendi evlerinde bu işi yapmak için saat kolluyor zaten, kulak kabartmayın, erken yatın, oda kapınızı kapatın, uyumuyorsanız kulaklık kullanın. Eve ebeveyn banyosu yaptıracak halleri yok, siz sesten de rahatsızsınız ki yaşı olan insanlar öyle çok duyulacak ses çıkarmamaya da özen gösterir, siz hususi duymak için hazırda bekliyor gibisiniz. Duymamak için çaba sarfederseniz duymazsınız.

Ya da evinizi ayırmanın bir yolunu bulun

Açıkçası bende rahatsız olurdum ve bir iki kere anladım rahatsız oldum da, ama hayatın kanunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…