- 18 Eylül 2021
- 19
- 6
-
- Konu Sahibi varolussal
sabahtan beri tek haneli iqsu olanlara bunu anlatmak istiyorum. kimseye sevişmesinler demiyorum. kısıtlandırılan bir şey var. cinsellik denilen şeyin bir adabı var. e o zaman kimse rahatsız olmuyorsa gidin sokak ortasında sevişsinler, yatsınlar kalksınlarSanırım bana izin vermiyolarsa kendileri de bunu belli ederek yapmasınlar diye mi düşünüyorsunız
Tek haneli ıq lü mü oldum şimdisabahtan beri tek haneli iqsu olanlara bunu anlatmak istiyorum. kimseye sevişmesinler demiyorum. kısıtlandırılan bir şey var. cinsellik denilen şeyin bir adabı var. e o zaman kimse rahatsız olmuyorsa gidin sokak ortasında sevişsinler, yatsınlar kalksınlar
sözüm size değil. aksine anlamanıza sevindim ama foruma toplanan arkadaşlar salak olma konusunda ısrarcılar. tek istediğim ses duymamak ama konuyu nerelere kadar çektiler. neyse tekrardan teşekkürlerTek haneli ıq lü mü oldum şimdi
Kızmışsınız anlıyorum seslerini duymak istemeniz çok doğal dikkatli olmalılar haklısınız
İzin vermemeleri dini inançları çevre falan fılan
Onlar size siz onlara karşı anlayışlı olmalısınız
Kulaklık takıp sesi engellemek yapabileceğiniz
İyi forumlar
Aslında konuyu düzenleyip daha açıklayıcı şekilde yazsanızsözüm size değil. aksine anlamanıza sevindim ama foruma toplanan arkadaşlar salak olma konusunda ısrarcılar. tek istediğim ses duymamak ama konuyu nerelere kadar çektiler. neyse tekrardan teşekkürler
ben her şeyi net bir şekilde belirttim ilk sayfaları okursan bunu anlayabilirsin ve zaten bu evde kalıcı değilim gideceğimAslında konuyu düzenleyip daha açıklayıcı şekilde yazsanız
Sanki onların birlikte olmasını istemiyorsunuz gibi geliyor okuyunca
Derdiniz sanırım söyledikleriyle yaptıklarının celişmesi
Ancak sesi duymamak için çözümler bulunabilir yada ayrı eve çıkmak
Tam da bu. Soruma ısrarla cevap vermemesi o yüzdenŞuan ilişkiniz yok diye kiskanmis olabilir misiniz acabasevişmeyen anne baba mi olur ay ahdkdhdjssj
Nifak tohumları serpip gidecek evin içineTam da bu. Soruma ısrarla cevap vermemesi o yüzdenhaklısın cnm ya demeyen herkese saydiriyor burada.
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanım behlulle ne ilgisi varAnne babanın sevişmesi ile senin hormonlarin alakası ne ??
Ay hiç bu kadar gulmemistim bugün yaÇiftleşecek birini bul kendine ve insanları rahat bırak! Ayrıca konu başlığında ki annemi düzenle bi zahmet. Ninem diye okudum yüreğim ağzıma geldi tövbe est.
Ayy ne sevimli gözümde canlandı annenBenimde kardesimle aramda 16 yaş var
Ve bende hala anneme sexi iç çamaşırı alırım giderken
Bazen güler bazen bu yaşta bunlar ne der
Derim sen giy güzel görün babama belki gençken çoluktab çocuktan giyemedi yokluktan alamadı
Hani evli ya onlar. Evlilikte normal ya boyle seyler...sabahtan beri ne anlatıyorum ben? ikidebir leylekler getirmedi diyip durmayın lütfen. kısıtlandırıldığınız şeye şahit olsanız siz rahatsız olmaz mısınız?
Yaaa ne kadar şekersinizBenimde kardesimle aramda 16 yaş var
Ve bende hala anneme sexi iç çamaşırı alırım giderken
Bazen güler bazen bu yaşta bunlar ne der
Derim sen giy güzel görün babama belki gençken çoluktab çocuktan giyemedi yokluktan alamadı
Aman gidin bir an evvel, birini bulun sevişin, siniriniz falan geçer belki.ben her şeyi net bir şekilde belirttim ilk sayfaları okursan bunu anlayabilirsin ve zaten bu evde kalıcı değilim gideceğim
Konu sahibinin bizden beklediğiBihter neyi itiraf edecek Firdevs hanım behlulle ne ilgisi var