Annemle babamın ilişkiye girmesi ve bunu bilmek beni rahatsız ediyor?

Cinsellik konusunda kisitlandin oyle mi? Yani cinsel hayatin varmis, cokta kisitlayamamislar demek ayri ev tut ciK madem insanlar banyoyu bile kullanmasin mi
Konu sahibi fake çıkti dün özelden hep cinsellikden konuşmaya başladı açtığı konu saçmaydi özelde maşallahı vardı allahdan hemen şikayeti degerlendiriyorlar

sabahtan beri ne anlatıyorum ben? ikidebir leylekler getirmedi diyip durmayın lütfen. kısıtlandırıldığınız şeye şahit olsanız siz rahatsız olmaz mısınız?
valla sizinki değişik bir empati talebi

bu toplumda hele de kadın olup hele de belli bir yaşı olup kısıtlanmamış olan kaç kişidir Allah aşkına?

ben kaç yaşında kadınım annem babam bakire olmadığımı bir cinsel hayatım olduğunu bilseler kalp krizi, beyin kanaması geçirirler. Yani sanki Paris burası hepimiz serbest büyüdük de bir sizin anne babanız öyleymiş gibi.

Annenizle babanız öyle duvarlara vura vura seks yapmıyorsa ortalık yıkılmıyorsa, elbette ki sevişirler ses de olabilir zaten inşaat kalitesi berbat evlerde herkes her komşununkini duyuyor. ne yaplım sevişmeyelim mi duyulacak diye?

bence siz seksiz kalmışsınız başınıza vurmuş sevişin geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…