- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.699
-
- Konu Sahibi varolussal
Sizi ömrünüz boyunca mı kısıtlıyorlar. Çoğu ailede var bu evlenmeden olmaz olayları.yazdığımı tekrar okur musunuz? bazı konularda kısıtlandırıldığınız şeylere siz şahit olsanız rahatsız olmaz mısınız?
Banyo olsa da anlaşılır, su sesi illa ki duyuluyor en basitindenDemek ki her evde ebebeyn banyosu olmali
Yatıp uyuyun ya sabah alın duşu. Niye koştur koştur duşa gidiyorsunuzBanyo olsa da anlaşılır, su sesi illa ki duyuluyor en basitinden
Sabah da alsalar konu sahibi ard arda giriyorlar diyecek :)Yatıp uyuyun ya sabah alın duşu. Niye koştur koştur duşa gidiyorsunuz
Konu sahibi enteresan bir kişilik. Anne babanın seks yapmaması dışında bir çözüm yok onaSabah da alsalar konu sahibi ard arda giriyorlar diyecek :)
O biraz inançla ilgili, acele etmeyi uygun bulan otoritelere uyuyorlar. Ben de sabaha bırakmayı makul bulanlardanım, neredeyse her gün duş alındığından dikkat çekme ihtimali daha az oluyorYatıp uyuyun ya sabah alın duşu. Niye koştur koştur duşa gidiyorsunuz
Hahah orasi kesinKonu sahibi enteresan bir kişilik. Anne babanın seks yapmaması dışında bir çözüm yok ona
Adamlar ses çıkarmıyor ki hanimefendi duşa da girmesinler diyor7 yaşındaki kızım cinselliği bilmediği halde son derece sessiz ve dikkatli davranıyorsam ailenizde kocaman kızlarının yanında dikkatli olsunlar bir zahmet.
Kimse onlara sevişmesinler demiyor ama herşeyin bir adabı var.
Adamlar ses çıkarmıyor ki hanimefendi duşa da girmesinler diyor
Hepten sevişmesinler bende sevişemiyom diyoNasıl yani? Ses yok ama banyo mu rahatsız ediyormuş anlayamadım?
Evet ses falan yok sadece duş sesini duyuyor diye benim sevişmeme kızıyorlar onlarda sevismesin diyorNasıl yani? Ses yok ama banyo mu rahatsız ediyormuş anlayamadım?
Odalari karşı karşıyaymış. Hareketlerden seslerden anlıyorum diyor. Sadece duş degil.Evet ses falan yok sadece duş sesini duyuyor diye benim sevişmeme kızıyorlar onlarda sevismesin diyor
Tamam işte kapı açılıp duşa girince diyorOdalari karşı karşıyaymış. Hareketlerden seslerden anlıyorum diyor. Sadece duş degil.
Çıt çıkarmadan, hareket etmeden sevişebilen insan var mı? Ciddi soruyorum, dalga geçmiyorum.Odalari karşı karşıyaymış. Hareketlerden seslerden anlıyorum diyor. Sadece duş degil.
hareketlerinden, sesten, arka arkaya duşa girmelerinden anlıyorum
Adamlar ses çıkarmıyor ki hanimefendi duşa da girmesinler diyor
Benim için çok mühim bir konu degil. Sadece israrla ses falan yok duşa girmelerinden anliyormus dediginiz icin alıntılıyorum.Evet ses falan yok sadece duş sesini duyuyor diye benim sevişmeme kızıyorlar onlarda sevismesin diyor