Annemle babamın ilişkiye girmesi ve bunu bilmek beni rahatsız ediyor?

yazdığımı tekrar okur musunuz? bazı konularda kısıtlandırıldığınız şeylere siz şahit olsanız rahatsız olmaz mısınız?
Sizi ömrünüz boyunca mı kısıtlıyorlar. Çoğu ailede var bu evlenmeden olmaz olayları.

Annene böyle böyle desen o da sana dicek ki evlen doya doya yap. Nitekim kendileri evli.

Şunu mu beklediniz. Kızım sana yapma dedik ayıp olmasın bizde yapmayalım.

Yatıp uyuyun ya sabah alın duşu. Niye koştur koştur duşa gidiyorsunuz
O biraz inançla ilgili, acele etmeyi uygun bulan otoritelere uyuyorlar. Ben de sabaha bırakmayı makul bulanlardanım, neredeyse her gün duş alındığından dikkat çekme ihtimali daha az oluyor

Anne babanız hala bunca sene geçmesine rağmen seks yapıyorlarsa onlar adına sevinmelisiniz. Bu kadar rahatsız oluyorsanız ve madem reşitsiniz ayrı eve çıkın.
Annem ve babama dair duyduğum sesler babamın annemi dövmesi, annemin ağlamasıydı. Heralde biz çok travmalar yaşadık o yüzden hayata karşı daha yumuşak davranıyoruz.

Yani yazdıklarından Annenin ahhh diye ses çıkardığını falan düşünücez nerdeyse. Kapıları kapalı, duşa giriyorlarsa da girsinler. Yapsınlar da, ne güzel işte. Sevismemek sinir falan yaptı sende heralde. Bir de kısıtlandığın konuda falan diyorsun. Evlilik dışı birlikteliğine destek olmak amacıyla aman kızım yanında kondom götür ne olur ne olmaz diycek halleri yok herhalde ahjsjdjd
Yaş 31 yazıyo ama gözümde 17 yaşında gözü yaşlı bir ergen canlandı

Varoluşsal sancılar çekiyosunuz sanırım İnsanları bi rahat bırakın. Anne babanın seks hayatını da kıskanmazsın yani

hareketlerinden, sesten, arka arkaya duşa girmelerinden anlıyorum

Adamlar ses çıkarmıyor ki hanimefendi duşa da girmesinler diyor

Evet ses falan yok sadece duş sesini duyuyor diye benim sevişmeme kızıyorlar onlarda sevismesin diyor
Benim için çok mühim bir konu degil. Sadece israrla ses falan yok duşa girmelerinden anliyormus dediginiz icin alıntılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…