Annemle babamın ilişkiye girmesi ve bunu bilmek beni rahatsız ediyor?

asdfghlköxzscm ne kocası allah aşkına jeton çift köşeli herhalde bir de bir şeyler anlatmaya çalışıyorum ben sana. hadi iyi günler

Nenemle diye okudum ya
Konuya böyle girdim

Hoş değil evet ama bu da hayatın gercekleri zaten kısa süreliğine burdasın
Tak kulaklığı müzik dinle film izle ne bileyim idare et...
anlayan birisinin olması güzel. kaf dağı kadar teşekkür ederim. sabredeceğim mecbur

Ee tamam da biri annen biri baban?
Birinden biri nikahsız bir birliktelik yaşamıyor?
Neyden rahatsız oluyorsunuz. Zaten genel olarak böyle değilmi herkes? Baskılanıyoruz katı şartlarda yetiştiriliyoruz. Evlendin de kocanla sevişmenemi karşı çıktılar?
Tabii ki evlenmeden yaşacağın cinselliğe karşı çıkacaklar. Burası Türkiye. Avrupai bir aile tarzı bekleyemeyiz değilmi?
Seni bu şekilde baskılıyorlar diye kendileri sevişmeyecek mi?
Senin örneğinle olan durum çok çok farklı. Bilemedim bence psikolojik gibi bu düşündüklerin

Allah alah sanane ya çok sinir oldum uygun şekilde yapsalarmış diyor bide git bunları annenle babana söyle bakalım ne dicekler sen nasıl oldun acaba bi fikrin varmı ? Görmezden gel bi çok insan annesiyle babasının seviştiğini fark eder zaten ama gelip buraya konu açmaz. Dikkat etmezsen görmezsinde. Sen o eve gidip aa bakalım bugünde sevişeceklermi diye bekliyorsun kapıda anlaşılan. Saygıyı sen göstereceksin onlar değil.

asdfghlköxzscm ne kocası allah aşkına jeton çift köşeli herhalde bir de bir şeyler anlatmaya çalışıyorum ben sana. hadi iyi günler
Bana bir sey anlatmaya calismadin. Buna gerek de yok. Bana ne ki senden? Acil tedavi ol. Durumun çok kötü. Annenin babanla nasil sevistigini düşünmek ve sonra buna kizmak inanilmaz korkunç bir sey. Cimanın ortasinda odaya dal, elini şifonyere vur burada ne oluyor diye djdksllsla

zihinsel problemler bazen kafa yorucu olabiliyor anlattıklarımdan sadece bunları anlamanda ironik. sperm sayısındaki eksiklerin getirisi birilerinde ağır olmuş anlaşılan. iyi günler kitten

zihinsel problemler bazen kafa yorucu olabiliyor anlattıklarımdan sadece bunları anlamanda ironik. sperm sayısındaki eksiklerin getirisi birilerinde ağır olmuş anlaşılan. iyi günler kitten
Sperm sayımda eksik yok, çünkü testis sahibi degilim fndkdka baskasiyla karıştırdın. Esimde de oyle bir sorun yok. Başka lotusla karıştırdın.

Çok komiksiniz bidaha eve uğramayın o zaman

benim bir arkadaşım var kendisi 22 yaşındayken en küçük kardeşi doğdu
ve direkt şey demiştim, annenle babanın o yaşta hala sevişiyor olmaları süper bişey değil mi
tabii ki ses vs duymak rahatsız edebilir sonuçta komşunun seks sesi de rahatsız eder onlarınki de. abartılı bir ses mi çıkıyor?

benimkiler ayrılalı çok uzun zaman oldu ama ben çocukken ben de anlardım. ne cin çocukmuşum bak yaş kaç daha, düşün. kapıyı kitlerdi bizimkiler sonra da arka arkaya duş tabii. e insan bi tuhaf oluyor.

kendi gerçekliğini düşünerek aşmaya çalışabilirsin. devamlı orada yaşamayacaksan zerre problem etme bence kendine. abartı ses çıkıyorsa annenle konuşabilirsin çünkü komşular da duyuyordur belki.

Ne yani sen eve geldin diye insanlarin ne yapmasını bekliyorsun uygun sekilde olmayan nedir mesela sizin yaninizda birbirlerinemi dokunuyorlar yada imali seyler mi konusuyorlar kendi yatak odalari var girerler cikarlar banyo yaparlar biri anneniz biri babanız sonuçta kimi kimden kiskaniyorsun

Benim bir akrabam psikolojik tedavi gordu bu durumdan anne babasini gormus vs...annenle konus kibarca seni anlar hak verir diye dusunuyorum

Benimde kardesimle aramda 16 yaş var

Ve bende hala anneme sexi iç çamaşırı alırım giderken
Bazen güler bazen bu yaşta bunlar ne der
Derim sen giy güzel görün babama belki gençken çoluktab çocuktan giyemedi yokluktan alamadı

Ya şaka mısın nesin. Adamlar bağıra çağıra seks yapmıyorlar neticede. Gece duşa girmelerinden anlıyormuş hanımefendi. Naapsınlar senin uyumanı mı beklesinler. Evdeki iki yetişkin kız kendi hayatlarını kurup bir zahmet gitsinler o zaman. Muhtemelen aileniz evlilik dışı ilişkiye karşılar sizi kısıtladıkları mevzu da bu, diyorsunuz ki beni kısıtlayıp kendileri yapıyorlar farkındaysanız onlar evli, siz de evlenin yapın bu kafadaysanız. Yok ben o kafada değilim diyorsanız da evden ayrılıp kendi yaşamınızı kurun. Eve de uzun süreli gitmeyin.

Ben eski kaynanamda kalırken seslerini duymuştum
önce kaynanam gidiyor ardından kocası sonra banyo
annemle babamın da ilişkiye girdiklerini bir şekilde anlıyordum küçükken.

1-2 sene önce alt komşumun bildiğin seslerini duydum
Bir tek bana denk gelmiyormus sevindim valla duyduğuma

Şimdi kime ne diyeceğim komşuma yatak ve banyo sesinizi duydum diyecek değilim herhalde.
Yani evli olan ve sağlıklı olan insanlara diyemeyiz diye düşünüyorum.

Aynı şekilde bizimde eşlerimiz, çocuklarımızın var herkesin başına gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…