Annemle babamın ilişkiye girmesi ve bunu bilmek beni rahatsız ediyor?

varolussal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
19
6
kısa bi süreliğine ailemin yanına geldim. küçüklükten beri katı baskılarla büyüttüler beni. bu da hayatımda olan bir çok şeyi etkiledi tabi. ama şimdi şöyle bir durum var. annemle babamın odası odamın tam karşısında hareketlerinden, sesten, arka arkaya duşa girmelerinden anlıyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. bu sıralar ilişki yaşamıyorum kimseyle ama hormonlar değişiyor haliyle tabiki. bu duruma nasıl bir düzenleme getirebilirim

Anne ve babanın ilişkiye girmesi kadar normal bı durum yok Odalariniz karşılıklı Dairede oturunca komşunun dahi sesini duymaniz kaçınılmaz. Bence sorun sizin neden rahatsız olduğunuz yemek içmek gibi gerekliliği olan doğal bir durum çünkü bu.

Eylül ayında vajinal koku dolayısıyla konu açıp partnerleriniz olduğundan bahsetmişsiniz.

geçen gün de yeni evli olup eşinizin oral yaptırmak istediğinizden.

Şimdi annenizin evine geri mi döndünüz? Çok hızlı bir hayatınız var.

Edit; arkadaş evli değilmiş yanlış yere bakmışım,sorry

Son düzenleme:
Ne gibi bir rahatsızlık görmezden gelin dicem ama
bunu belirttim beni sürekli baskılarla büyüttü kendileri. istedikleri şeyleri bende istiyorsam aynı istek bende de varsa onların da kendilerini düzenlemeleri gerekir. zaten insan doğasına aykırı yapmasınlar demedim, beni leylekler getirmedi fazlasıyla neyin ne olduğunu biliyorum. cinsel yaşam da çevreye saygılı şekilde yaşanmalı ama. çevredekilerin yatak odasında yaşananları bilmesi onlara yapılan saygısızlıktır bence. evde iki reşit kız yaşıyorsa onların da varlığını göz ardı etmeden uygun şekilde yapılmalı yapılacaksa. anlatmak istediğim bu

yazdığımı tekrar okur musunuz? bazı konularda kısıtlandırıldığınız şeylere siz şahit olsanız rahatsız olmaz mısınız?

sizi leylekler getirmedi. demekki hala mutlular birbirlerini seviyorlar ve sağlıklılar ki cinsel yaşamları yolunda gidiyor.
abartmayın bazı şeyleri. dinlemeyin. takın kulaklığınızı yatın

haberim olmadan kiminle evlenmişim ben asdfghlköxscm. yazdığım yorumu atabilirim. ben sadece bi konuda yorum belirttim. bu kadar detaya iniyorsun madem doğru düzgün okumanı öneririm

haberim olmadan kiminle evlenmişim ben asdfghlköxscm. yazdığım yorumu atabilirim. ben sadece bi konuda yorum belirttim. bu kadar detaya iniyorsun madem doğru düzgün okumanı öneririm
Yanlış bakmışım evet.

Ancak hala normal değil derdiniz. Yani sizin canınız seks istiyor diye anne ve babanız seks yapmasın mı? Size gelip “çocuğum seks partneri bulursan haber ver, öyle sevişelim” mi desinler?

beni anlamıyorsun ki biraz empati kurmanı istiyorum senden, bu konularda kısıtlandırıldığını ve baskılandığını düşün sen rahatsız olmaz mısın?

yazdığımı tekrar okur musunuz? bazı konularda kısıtlandırıldığınız şeylere siz şahit olsanız rahatsız olmaz mısınız?
Yaninizda sevişiyorlarmış gibi bir tavırdasınız. Leyleğin ağzında gelmediginize göre sevişildikten sonra oluştunuz ve doğdunuz. Abartmayın.

beni anlamıyorsun ki biraz empati kurmanı istiyorum senden, bu konularda kısıtlandırıldığını ve baskılandığını düşün sen rahatsız olmaz mısın?
Yoo olmam. Herkesin seks hayatı kendine.
Senin seks yapmana mı karışıyorlar? E sende onlara karışmaya niyetleniyorsun şuan bu durumda.
Ayrıca evlilik dışı seksin öcü olarak karşılandığı toplumda normal değil mi karışıyorlarsa da? (doğru demiyorum belirteyim.)

Yaninizda sevişiyorlarmış gibi bir tavırdasınız. Leyleğin ağzında gelmediginize göre sevişildikten sonra oluştunuz ve doğdunuz. Abartmayın.
sabahtan beri ne anlatıyorum ben? ikidebir leylekler getirmedi diyip durmayın lütfen. kısıtlandırıldığınız şeye şahit olsanız siz rahatsız olmaz mısınız?

sabahtan beri ne anlatıyorum ben? ikidebir leylekler getirmedi diyip durmayın lütfen. kısıtlandırıldığınız şeye şahit olsanız siz rahatsız olmaz mısınız?
Kocanizla sevişmenizi mi kısıtladılar? Ne saçmalıyorsunuz?

Kısıtlanmasaydiniz, kendi hayatinizi kursaydiniz.

Dini inançları, görgüleri nikahsiz iliskiyi onaylamamak uzerineymiş napalim?

Kaçımızın annesi nasil korunuyorsun diye soruyordu bize? Hangimizinki biliyordu cinsel hayatimizi?

Haklısın sana karisiyorlarsa onlar da yapmamalı şaka şaka, Ama karismalarina rağmen birçok partnerin olmus demek ki onlar da tam başarılı olmamış.

cinsel hayatları tabiki olacak insan ihtiyacı da zamanı, şekli düzenlese sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…