- 18 Eylül 2021
- 19
- 6
-
- Konu Sahibi varolussal
bunu belirttim beni sürekli baskılarla büyüttü kendileri. istedikleri şeyleri bende istiyorsam aynı istek bende de varsa onların da kendilerini düzenlemeleri gerekir. zaten insan doğasına aykırı yapmasınlar demedim, beni leylekler getirmedi fazlasıyla neyin ne olduğunu biliyorum. cinsel yaşam da çevreye saygılı şekilde yaşanmalı ama. çevredekilerin yatak odasında yaşananları bilmesi onlara yapılan saygısızlıktır bence. evde iki reşit kız yaşıyorsa onların da varlığını göz ardı etmeden uygun şekilde yapılmalı yapılacaksa. anlatmak istediğim buNe gibi bir rahatsızlık görmezden gelin dicem ama
yazdığımı tekrar okur musunuz? bazı konularda kısıtlandırıldığınız şeylere siz şahit olsanız rahatsız olmaz mısınız?Anne ve babanın ilişkiye girmesi kadar normal bı durum yok Odalariniz karşılıklı Dairede oturunca komşunun dahi sesini duymaniz kaçınılmaz. Bence sorun sizin neden rahatsız olduğunuz yemek içmek gibi gerekliliği olan doğal bir durum çünkü bu.
haberim olmadan kiminle evlenmişim ben asdfghlköxscm. yazdığım yorumu atabilirim. ben sadece bi konuda yorum belirttim. bu kadar detaya iniyorsun madem doğru düzgün okumanı öneririmEylül ayında vajinal koku dolayısıyla konu açıp partnerleriniz olduğundan bahsetmişsiniz.
geçen gün de yeni evli olup eşinizin oral yaptırmak istediğinizden.
Şimdi annenizin evine geri mi döndünüz? Çok hızlı bir hayatınız var.
Yanlış bakmışım evet.haberim olmadan kiminle evlenmişim ben asdfghlköxscm. yazdığım yorumu atabilirim. ben sadece bi konuda yorum belirttim. bu kadar detaya iniyorsun madem doğru düzgün okumanı öneririm
beni anlamıyorsun ki biraz empati kurmanı istiyorum senden, bu konularda kısıtlandırıldığını ve baskılandığını düşün sen rahatsız olmaz mısın?Yanlış bakmışım evet.
Ancak hala normal değil derdiniz. Yani sizin canınız seks istiyor diye anne ve babanız seks yapmasın mı? Size gelip “çocuğum seks partneri bulursan haber ver, öyle sevişelim” mi desinler?
Yaninizda sevişiyorlarmış gibi bir tavırdasınız. Leyleğin ağzında gelmediginize göre sevişildikten sonra oluştunuz ve doğdunuz. Abartmayın.yazdığımı tekrar okur musunuz? bazı konularda kısıtlandırıldığınız şeylere siz şahit olsanız rahatsız olmaz mısınız?
Yoo olmam. Herkesin seks hayatı kendine.beni anlamıyorsun ki biraz empati kurmanı istiyorum senden, bu konularda kısıtlandırıldığını ve baskılandığını düşün sen rahatsız olmaz mısın?
sabahtan beri ne anlatıyorum ben? ikidebir leylekler getirmedi diyip durmayın lütfen. kısıtlandırıldığınız şeye şahit olsanız siz rahatsız olmaz mısınız?Yaninizda sevişiyorlarmış gibi bir tavırdasınız. Leyleğin ağzında gelmediginize göre sevişildikten sonra oluştunuz ve doğdunuz. Abartmayın.
Nasıl yani?bu sıralar ilişki yaşamıyorum kimseyle ama hormonlar değişiyor haliyle tabiki. bu duruma nasıl bir düzenleme getirebilirim
Kocanizla sevişmenizi mi kısıtladılar? Ne saçmalıyorsunuz?sabahtan beri ne anlatıyorum ben? ikidebir leylekler getirmedi diyip durmayın lütfen. kısıtlandırıldığınız şeye şahit olsanız siz rahatsız olmaz mısınız?
Yazdığıniz şeyi tekrar okumama gerek yok kiyazdığımı tekrar okur musunuz? bazı konularda kısıtlandırıldığınız şeylere siz şahit olsanız rahatsız olmaz mısınız?
Haklısın sana karisiyorlarsa onlar da yapmamalısabahtan beri ne anlatıyorum ben? ikidebir leylekler getirmedi diyip durmayın lütfen. kısıtlandırıldığınız şeye şahit olsanız siz rahatsız olmaz mısınız?
cinsel hayatları tabiki olacak insan ihtiyacı da zamanı, şekli düzenlese sorun yoksabahtan beri ne anlatıyorum ben? ikidebir leylekler getirmedi diyip durmayın lütfen. kısıtlandırıldığınız şeye şahit olsanız siz rahatsız olmaz mısınız?