Annemle babamın anormalliği

annenize hastalıklı şekilde bağlı ve maalesef korkak
kendi başına yapamam diye annenizden ayrılmak istemiyor
kardeşinizin eşyalarını toplayın alın yanınıza dava vs sonra halledilir

Allah korusun yine yakında annenizi Esra Erol Müge Anlı da görmezsiniz inşallah

Babanızın e devlet ve bankacılık şifrelerimi değiştirin. Kız kardeşinizi yanınıza almak istemekte haklısınız alın.
Allah korusun para ev için falan babanıza zarar vermesinler 5 lira için bile cinayet işliyorlar . O evde kalıyorsa aklıma kötü kötü şeyler geldi belki geceleri uyku ilacı falan veriyorlardır rahat etmek için yada afedersiniz mal gibi olmuş diyorsunuz ilaç falan veriyor olmasınlar bunlarda belki sağlığına kötü etkisi olur .
Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun.
Anne baba ha deyinde silinmez ama siz elinizden geleni yapmışsınız. Kardeşinizi oradan kurtarıp ne haliniz varsa görün demekten başka çareniz kalmamış.

Böyle bir şey yaptığında hemen akıl hastanesi ambulans vs arayın gelip alsınlar. Aklı başına gelir siz de rahatlarsınız. Babanız burda kendine ne dedirtmeye çalışıyor acaba? Belki de açık ilişki yaşıyorlardır. Swinger falan? Ne malum emin misiniz? Normal değil çünkü bu. Bağlanm falan da değil.

Grup yapıyorlar gıbı geldı bana

O yuzden babanız halinden memnun olabılır

Tamam ben anladım. Yüzde 90 cinsellik yani swinger. İyice araştırın. Adamın elinde de videolar var kesin. Bu kadar eminse budur. Eminim çok üzülüyorsunuz ama bunu direk sormaktan başka çareniz yok!

çok haklı. yani aslında ben de bunu düşündüm ama yazmak istememiştim pek. bu gibi durumlarda dayak cennetten çıkıyor. böyle suç dosyası kabarık adamların anlayacağı dil ancak bu oluyor. kendisi gibi suç dosyası kabarık adamların dinlene dinlene dövüp tehdit etmesi ile akıllanıyorlar ancak. tabi bu adam ve ebeveynlerinizin şuursuzluğu için böyle bir şeye bulaşmak değer mi bilemiyorum.

Kardeşinizi o evden kurtarın. Zaten herşeyi ile ilgileniyormuşsunuz. Verir herhakfe davaya gerek yok sanki.

Tamam ben anladım. Yüzde 90 cinsellik yani swinger. İyice araştırın. Adamın elinde de videolar var kesin. Bu kadar eminse budur. Eminim çok üzülüyorsunuz ama bunu direk sormaktan başka çareniz yok!

swinger başka bi şey.

swinger başka bi şey.
Her neyse belki de grup ne bileyim ya da kocası karısını paylaşıyor, ordan izliyor falan bu neydi adını bilmiyorum ama çok var. Aman tövbe evlerden uzak olsun. Doğru, swinger eş değiştirme falandı evet.
Bence konu cinsellikle alakalı. Kimse bu denli birinin peşinden koşmaz.

Yani ben zevkine bile dövmek isterdim bilmiyorum ya benle eşim olsa şimdiye çoktan birilerini tutup tenhada yer misin yemez misin yapmıştık. Bu kadar sabırlı ve sakin biri değilim. Ama yatırım tavsiyesi değil tabi

Netflixte bir belgesel vardı. Lorealin sahibi yaşlı kadın bir manipülatör tarafından dolandırılmıştı. eş faktörü dışında çok benziyor konu. orada da kadın aşırı bağlıydı adama ne derse yapıyordu. kadının kızı dava açmıştı. milyar dolarlık servet vardı ortada tabi.

Kardesinizi yanınıza aldırın ,sonra babanıza konuşup eve şerh koydurun bari tek başına işlem yapamasin ev hakkında. Sen iyi kotu kendini idare etmişsin ancak kardeşinin hakkını elin dolandricisi yiyemesin. Bir avukat size yol gosterir.

O zaman abisi baksın, sizin bir eliniz yine üzerinde olsun. Zaten kızkardeşe bakmak abiye düşer. Bir müge anlılik olay yasamissiniz bidaha yaşamayasınız. Eşinize kefil olmayın, bakın anne babanızın durumu ortada. Olmadan tedbir almalı, iş işten geçmeden

Babanizla anneniz kaç yıllık evli 30 yıllık var galiba profilde yaşınız 32 yazıyor şu yüzden soruyorum babanız anneniz ile bosansa bile o evden hak alamayacak çünkü yeni medeni kanun eski evlikleri kapsamıyor kapsami için o zaman süre verilmisti su tarihe kadar belge düzenleyin diye 2001-2002 de.

Bu işin sonu müge anlıda yada esra erolda biter bana görede. Aralarında bir şey var bu bariz belli. Sen kardeşini koru. Gerisinede karışma.

Babanızı tehdit ediyorlar net. Babanızı neyle tehdit ettiklerini bulun. Kuyruğu dik tutmak ya da aşk değil o adam baskı altında. Ev kimin üzerinde acil tapudan mı nerden bakarsınız bakın.

Ölüsü olan bir gün delisi olan heder gğn ağlar cümlesi başa gelince anladım ki çok doğ
Grup yapıyorlar gıbı geldı bana

O yuzden babanız halinden memnun olabılır
Bu ihtimali bile düşündüm maalesef . Öyle değil ama bence çünkü babamın psikolojisi çöktü halinden memnun değil ama saplantılı anneme özgüvensiz bir adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…