Annemle babamın anormalliği

bunu daha önce de konuştuk
ortada hiçbir suç yok...

ondan şüphelendim bundan şüphelendim diye bir şikayet olamaz.

ortada bir tehdit olur, mala çökme olur, şiddet olur, taciz olur bişey olur gider şikayet edersiniz -ki kanıt yoksa yine bi şey olmaz.

hoş kanıt olsa ne olack? adamın zaten 2 tane dolandırıcılık davası varmış 2sinden de tutuksuz yargılanıyormuş. adam öldürse 8 sene yatıp çıkacak, yine devam edecek...

karakola gidip adamın biri anne babama ilaç milaç veriyor olabilir derseniz, size anca hıııı derler.

Annen güzel bir kaziklanmayı hakediyor, kız kardeşini al ne hali varsa görsünler, görüşme kafan rahat etsin...

Adalet sistemi hakkında birşey diyemiyorum ama enazından ifadeye çağrılır belki bi çaydırıcılığı olur diye düşündüm.
Gerçi iki davası varsa çok bi etkisi olmaz ama elden ne gelirki başka.

Ya adam allem edip kallem edip evinizi ya da varsa başka bir mailinizi üzerine almasın? Hukuken bu konuda bir şey yapılamaz mı? Mal kaçırma davası falan? Hiç bir bilgim yok tabii ki bu konuda ama vardır belki hukukta bir açık. Belki para koparma umudu olmazsa kendiliğinden bırakır gider.

Sok yasaddim konuya
Allah yardimcin olsun, sen kov adami annende atacaksa atsin biryerlerden kendini, atta kurtulalim de hatta.
Asla acimazdim sapik resmen

Kimse üstüne durmamış ama kesinlikle büyü var. O Cevşen annenizin aklını kapatmak için yapılmış. Kim bilir daha hangi yollarla büyü yapmıştır. Malesef böyle şeylere inanmayıp başına gelen ve çözdüğünde rahatlayan biri olarak söylüyorum. Güvenilir bir hoca bulun bu işi çözün. En azından bide o yolu deneyin denemedim demezsiniz. Çünkü akıl alır bir yanı yok anlattıklarınızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…