Annemle babamın anormalliği

Okurken inanamadim.Aklima sey geldi annenize babaniza ilac felan iciriyor olmasin bu adam.yemeklerine felan bisey koyabilir.Durum cok normal gorunmuyor.Helede babaniz daha oncesindede pasif bi insanmiydi?yoksa sonradan mi boyle oldu

Bi halt yapmazdı merak etmeyin, adamın aşkından bu kadar manyaklık yapan biri kendini damdan falan atmaz. Millet üstüne gelmesin diye yumuşak karnınızı yakalamış ordan yürüyor.

Olay gerçek mi? Babanız nasıl kabul ediyor? Tek çaresi var babanız boşanma davası açacak, ya boşanır ya o adamı defeder hayatınızdan.
Babam boşanma davası açsa keşke açsa ,annem muma dönecek ama annem babamın kendisine olan hastalıklı bağlılığından emin. O yüzden siz naparsanız yapın babanızı bwn yönetirim modunda. En çok babama kızgınım ,çok üzülüyordum babam için ama eşim üzülme çünkü baban bak ediyor diyor kendine saygısı yok diyor ve maalesef haklı

Diyecek bir şey bulamadım,anneniz resmen aklını yitirmiş.Kardeşinizi kurtarın o evden.

Babanızı hastaneye götürüp akıl sağlığı yerinde değil raporu alın bence . Oda pek bormal değil . Kardeşinizide kurtarın o evden . Annen içinde diyecek birşey bulamıyorum allah yola getirsin .

Annem Aşık oldu gözü kör diyorum ama inanın babamı aklım almıyor ,onu da götürdüm psikiyatriye iki kez gitti gelmedi bidaha. İkisinden de ben beş kuruş istesem alamam bu arada . Bana ya da akrabalarına karşı cin gibiler ama bu adama annem de babam da tapıyo ,Müge anlı izlerken bunlar mal mı derdim başıma geldi

Psikiyatride yatışı yapılamaz mı? Ben bu fırsatı kaçırmak istemezdim. Vasisi de siz olsanız tamamdır.
Etrafına fiziksel zarar verecek seviyede olması gerekiyormuş yatış için…denemediğim yol görüşmediğim avukat kalmadı . Akıl sağlıkları yerinde olduğu için bir şey yapamıyorum. ( vasiliği ihmal ediyor ihtiyaçlarını karşılamıyor diye dava açacağım ancak o şekilde

çok garip acaba bu adam bunlara ilaçmi veriyor akıl saglıklarını bozacak?Iki kişinin bir anda böyle olması normal değil zaten çok normal degillermiş ama bu kadarda olamaz ya.
Siz annenizin sevgilisi olacak adamla hiç konuştunuzmu ne diyor?

Adamla birbimize girdik adam bana diyor ki annenle baban ben ne dersem onu yapar,o kadar emin. Anneme söyledim babama söyledim ,karakolluk olduk adamla biz annem o sana sinirden dedi diye Adamı savunuyor tövbe aşa peygamber ilan edecek o derece

Bu adamla kavga anınızı kayda almak gerek sonrada polise şikayet etmek öyle belki kurtula bilirsiniz.Kendi diliyle itiraf etmesini sağlamalısınız ama kameraya uyanmaması lazım.

Rabbim inşirah ferahlığı versin sana durum gerçekten ağır açıkçası kardeşini yanına alacak olman çok güzel doğru olan bu .Ayrıca baban saf mi adını koyamadım özür dilerim anneniz adam öldür dese öldürecek kıvama gelmiş aşk bahanesi ile onun için çaba harcamayın derim tapuya babanız şerh koysun siz anne baba üçünüz imzası olmadan satılamaz diyerek. Pislik adam belki terk eder annenizi bunu da duyarsa.maddi kaynaginizi kesin anneniz gezemez giyemez olursa da gençlik ateşi Soner mutlaka babanızdan da kardesinize aylık belirli ücret talep edin edin ki sıkışıp huzursuz olsunlar adamın gitmesi için tek çözüm

Ya amca hala dayı teyze kim varsa toplanip eve gidip o adamla temiz bi konuşsalar olmaz mı? Çünkü anne bananinda hayatı tehlikede. Hadi kardesini çekip alacaksın süper. Peki ya babana zarar verseler?

Kardesinizi alırsanız çok iyi edersiniz. Normalde sihire büyüye inanmam da bir bu aralar müge anlida olan konudan sonra bir de bu konudan sonra şüphe etmeye başladım. Hadi anneniz hormon etkisinde de babanızın durumu garip. Adam bisiler yedirip iciriyor belki de. Kiz kardesinizi o evden kurtarın.

Çok üzücü bir olay okurken şok oldum sonuna kadar haklısınız adamın ne olduğu belli değil kusura bakmayın ama anneniz de böyle giderse kız kardeşinize yazık olur kesinlikle alın yanınıza olan ona ulur berbat bir durum Allah yardım etsin .

Akıl sağlığı yerinde bu arada ,sadece psikolojisi bozuldu süreçte ama işine gücüne gidiyor normal uani . Sanırım anneme hastalıklı sapntılı bağlı

Benimde asla inanmadığım konular ama çevremde herkes de diyor aynısını çünkü akıl öa tık almıyor artık ,benim asla başıma gelmez dediğim şeyler insan ailesini seçemiyor maalesef

Ev elden gidecek suan paralarida yiyor serefsiz. Birakin anneniz intihar etmek istiyorsa etsin babanizada ilac veriyor olabilirler haberiniz olsun boyle sakinlik normal gelmedi. Kizlardesinizi mutlaka alin. Aslinda muge anliya ciksaniz daha mantikli. Esra erol degil ama kesinlikle.muge cozer bu isi

Bence kan tahlili falan yaptırın. Adama da ilaç veriyor diye şikayetçi olun. Ya o şekilde yapıyor. Yada garanti olsun bir hocaya da gidin. Asla inanmam ama sanırım ailem bu durumda olsa her yolu denerdim. Orta yaş kadınlarda bu durum tamam normal de babanızın halı garip. Tamam cuckold adamlar falan da var ama e devlet sifresine kadar vermesi falan normal şeyler değil. Bu adamın kesin kullandığı bir takım yöntemler var. Hipnoz yöntemi falan da kullanıyor olabilir. Bu telefonda savciyiz falan diye kandirilanlar mesela o şekilde kandırılıyor mus. Arkadan hipnoz edici bir müzik falan oluyormuş. Eşimin akrabası bu yöntemle dolandirilmisti. Polisler bu şekilde demisti

Benim de aklıma müge anlı geldi. Böyle baya bir dolandırıcı adam vardı. Herkes bağlandi dolandırdığı kişiler falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…