Annemle babamın anormalliği

O zaman bence büyü vardır.

Kardeşinizi alın yolunuza bakın. Anneniz adına siz utanmayın, her insan kendinden sorumludur. Şikayet edenlere de söz halkı vermeyin, susarlar bir süre sonra. Önemli olan kardeşiniz ve sizin huzurunuz.

Annenizi Allah ıslah etsin. Diyecek çok şey ama neyse. Kız kardeşinizi asla o insanlarla bırakmayın yanınıza alın tabiki. Ve eviniz içinde avukata danışın yapabileceğiniz birşeyler vardır illaki. O adam annenize evi sattirip parasını bir güzel yer anneniz de mal gibi arkasından bakıp ağlar.
Ve o anneye asla kapımı açmam yerinizde olsam güvenip çocukta emanet edilmez.

Ben de kaynanam ve kayınpederim takıntılı sorunlu diyordum başka sorunlu insanlar da varmış... Hayat şans işte....

Ayy ben ne okudum ya müge anlıya cıkmalık bi olay canım annen güvenmeye devam ederse o adama sonu müge kusura bakma .. ve sen harika bi ablasın evet lütfen al kardeşini her kadın doğururda herkes anne olamaz işte annem diye hakaret edemiyorum ama emin ol içimden ne sövdüm ne sövdüm

Kardeşimi aldım hafta içi bende kalıyor okula buradan gidip geliyor ama hafta sonları ailemde kalıyor ,tamamen kopmak istemiyor ,yine her şeyi ile ilgileniyorum maddi manevi. Her şeyi de açıkça konuşuyorum rahatsız olduğun her durumu hemen paylaş benimle diye. Şimdilik bu şekilde deniyoruz bakalım ,umarım düzelirler ama hiç umudum yok

O adamı polise şikayet etmeyi denedin mi ? Aileme birley kullandırdığındam şüpheleniyorum de etkisi altına almış de böyle bırakma bence kardeşinde kaldı benim aklımda ya haftasonlarıda gitmese keske yada seninle gidip dönse

Ben annemle yüzyüze asla gelmem. Adamı polisle şikayet etmek için somut bir şey yok maalesef elimde ((( bugün babam erkek kardeşimi aramış demişki ;anneni öldürcem sonra kendimi öldürcem cinayet çıkacak o da boşan demiş, yok boşanmıyor da hatta gidip o adama anlatmış annemi ve kendisini öldüreceğini bu adam da utanmadan bana orada beni tanıyan komşuyla haber göndermiş babası böyle diyor kızına söyle de ölürseelr benden bilmesin diye. Ama asla da hayatlarından çıkmıyor adam cidden hiçbir şekilde mantığın aklım almıyor hepsi deli gibi . Ölseler de artık umrumda değil inanın ya gider ağlar gömer gelirim ,bıktım çünkü bozuk psikolojilerinden yaptıklarından utanıyorum

Canım yaa Rabbim sana sabırlar versin arkadaş değil ki sil konuşma diyelim anne baba maalesef atsan atılmıyo satsan satılmıyo öyle bi cinnet anında yapsa olan o küçük kardeşine olcak bide Allah korusun şahit olsa yavrum ( valla ne diyeyim bilemedim Rabbim işini kolaylaştırsın selamet akıl fikir versin ailene ama sen güçlü ol lütfen

O evden bir şey yiyip içmesin kardeşiniz. Bir de eve gizli kamera koydurabilir misiniz? Mutfak kısmına koydurabilirseniz daha iyi olur. Adam bulursa kardeşin kendi güvenliğim için koydum der. Ortada tehtit varsa da öğrenirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Büyü filanla olacak iş değil bu. Manipülasyona yatkın kişiler muhtemelen anne babanız. Onlarda kolay etki eder. Büyük konuşmayayım ama bana ilacın fıçıyla verilmesi lazım ama kimisine ilaç artı manipülasyon etki eder.

Bir ara Müge Anlıya çıkmıştı bir kadın okuyunca direkt aklıma o geldi annesi için çıkmıştı adam kadına ilaç veriyormuş kadın sürekli o adamı savunuyordu o şöyle iyi böyle iyi diye tapu meselesi vs vardı onda da Ege taraflarındaydı sanırım adam kadın ilk geldiğinde olduğundan değişik başında örtü vs vardı sürekli adamı savunuyordu birkaç gün ayrı olunca dank etmişti ilaç veriliyordu vs lafları geçmişti aynı şey olabilir mi acaba ?

Kehanetler üzerine kurulu dolandırıcılık hikayesi yazınca çıkıyor kadının adı Gülserendi tılsım vs yapıyorum senin kızın şöyle böyle diye kandırıyordu

Allah kolaylık versin size çok zor bir durum. Annenizin biti kanlanmış.
Kardeşinizi yanınıza almışsınız zaten. Bence annenizi babanızı unutun onlardan hayır gelmez size artık. Olan malların da üzerine bi bardak su için. Asla anne babanıza maddi yardımda bulunmayın.

Benimde asla inanmadığım konular ama çevremde herkes de diyor aynısını çünkü akıl öa tık almıyor artık ,benim asla başıma gelmez dediğim şeyler insan ailesini seçemiyor maalesef
Çok üzüldüm kendim müge anlı lık haldeyim ama seninki benim halimden den de beter .Tek başına bu işin içinden çıkamazsın Göze alabilir sen müge anlı ya başvur ne yaparsan yap annen ve baban bundan kurtuluş yok ve kardeşinin hakkı var onların her kuruşunda çok üzüldüm inşallah. Bir yol bulabilirsiniz

Bence kardeşinizi alıp o anne babayı çıkarın hayatınızdan ne halleri varsa görsünler. Demesi kolay gibi görünüyor ama iki gün sonra rezillik çıksa en çok sizin başınız ağrır. O adam bir süre sonra düşer yakalarından merak etmeyin, soyup soğana çevirince tabi. Bu kafayla yenisini bulurlar ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…