Annemle babamın anormalliği

Boşancam annenin yaptığı yetti artık diyor ,aradan üç gün geçiyor,biz annenle oturduk saatlerce konuştuk çözdük sorunları şans veriyoruz yeniden birbirimize diyor,ama adam yine hayatlarında çay filan içiyor babam adamla ,babamın yanında anneme abla diyor adam ama bbam aşkım mesajını gördü ,annemi öz kardeşleri bile diyor ki o adam annenin sevgilisi . Babam ısrarla buna inanmak istemiyor, aslında kendisi de emin aldatıldığından ama kuyruğu dik tutuyor bizim yanımızda , anneme hastalıklı şekilde bağlı
annenize hastalıklı şekilde bağlı ve maalesef korkak
kendi başına yapamam diye annenizden ayrılmak istemiyor
kardeşinizin eşyalarını toplayın alın yanınıza dava vs sonra halledilir

Allah korusun yine yakında annenizi Esra Erol Müge Anlı da görmezsiniz inşallah

Merhabalar herkese ,
Aileme aşırı şekilde düşkün ve maddi manevi olarak da çok destek olan bir insandım. Tüm birikimimi anneme harcadım hatta en çok; canı sıkılsa tatile götürdüm,morali bozulsa alışverişe gönderdim , o da her canı sıkkın olduğunda bir şeyler yapcam diye benden para ister atardım.Bbam emekli aynı zamanda çalısıyordu aslında durumları iyi sayılır ama düzenli harcamıyorlar bu yüzden her şeyleri düzensiz ,mutfak alışverişi kültürleri yok,annemin yemek yapma sofra kültürü yok,canı isterse temizlik yapar ,misafir sevdiği biri gelirse özenerek yemek yapar. Babam annem ve 14 yaşında kızkardeşim birlikte yaşıyorlar. Ben evliyim yakın oturuyorum kardeşimin okulu ,veli toplantısı, ihtiyaçları, harçlığı hep bende. Annemle babam haftada bir boşanma aşamasına gelip ,geri barışıyor asla birbirini bırakmıyor ama kavgaları sorunları bitmiyor ikisi se sorumsuz düzensiz. Annem bir tane arkadaş edinmiş erkek güya kardeşim gibi diyor,eski mahalleden komşumuz siz küçüktünüz hatırlamıyorsunuz diyor ama garip olan babam da hatırlamıyor,neyse bu adam bir yıldır annemlere geliyor babamla falan da Samimi olmuşlar ,benim gözüm asla adamı tutmadı. Bu adam hayatlarına girdiğinden beri dediğim gibi evlilikleri kötü gidiyor ,annem evi filan üzerine almış adamın lafıyla,babama dırdır edip.Adam annemle babamla ilgili her şeyi biliyor,annemin babamın e devlet şifresine kadar ,evlerinde kalıyormuş haftada bir iki gün bazen,ben bunu duyunca kıyamet kopardım kızlardesim çocuk daha nasıl aynı evde kalır bir erkek diye siz nasıl normal karşılarsınız diye ,annem o adam istedi diye teyzemlerle görüşmüyor adam nefes alma dese almıyor ,babam rahatsız olduğunu söylemiş anneme ,annem intihar edicem görüşmeme engel olursanız filan demiş ,garip olan babamda annemin adama aşık olduğundan şüpheleniyor ama annemi boşamıyor ,annemle konuşunca bwn annene güveniyorum diyor bbam da mal gibi olmuş annemin elinde ,annemin telefonunda mesajları yakaladım adama aşkım diye hitap etmiş ,yüzüne vurdum bunu ; kardeşine de aşkım der insan diye saçmalıyor artık baş edemedim annemle babama ne b.k yaparsanız yapın o adam kardeşimle aynı evde kalmasın dedim,annem aradı bana bağırdı küfürlwr hakaretler çok ağır şeyler söyledi o Adam için çocuklarımı silerim sizden daha değerli benim için dedi. Kızkardeşimi yanıma alcam ,elimi üzerinden asla çekmiyorum ama annemin o adam için beni silmesini hazmedemiyorum geceleri uykudan kalkıp ağlıyorum,eşimi bile aradı söyle o karına karışmasın, o adamın tırnağı bile etmez filan demiş. Eşim de şok oldu konuları anlatmak zorunda kaldım,anne nasıl evladını siler diye o da şok oldu. Adamı araştırdık adam adına açılmış 3 dolandırıcılık davası var vw ismini soyadını değiştirmiş ,anneme gösterdim hepsini o suçsuz diyor ,kızkardeşim şçin vasilik davası açacağım ,ne okulu ile ilgileniyor annem ne sabah kahvaltı hazırlıyor ne akşam yemek ,süslenip adamla geziyor sürekli ,sülalede herkes her gören bilen hep bana şikayet ediyor ama yapacak bir şeyim yok,kızkardeşimi almak istiyorum annemden ,eşimde çok sever kardeşimi elinde büyüdü neredeyse. Kız çocuğu o alalım bizimle kalsın okuturuz da bakarız da sen üzülme diyor , karşıdaki adam sapık mı nedir bilmiyoruz Allah korusun diyor . Adam annemlerin evi komple yönetiyor babamın maaşı bile yönetiyor ve babamda mal gibi olmuş gel diyorlar gidiyor öyle mal gibi olmuş,babamla konuştum kaç kez yok yine aynı şoktayım . Kardeşimi almak istiyorum sizce doğru olan bu mu ? Kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin çok çaresizim ,hayat boyu annemi affedemem artık çok ağırıma gidiyor,ben kendimden geçtim kızkardeşimden de öne koyuyo o herifi
Babanızın e devlet ve bankacılık şifrelerimi değiştirin. Kız kardeşinizi yanınıza almak istemekte haklısınız alın.
Allah korusun para ev için falan babanıza zarar vermesinler 5 lira için bile cinayet işliyorlar . O evde kalıyorsa aklıma kötü kötü şeyler geldi belki geceleri uyku ilacı falan veriyorlardır rahat etmek için yada afedersiniz mal gibi olmuş diyorsunuz ilaç falan veriyor olmasınlar bunlarda belki sağlığına kötü etkisi olur .
Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun.
Anne baba ha deyinde silinmez ama siz elinizden geleni yapmışsınız. Kardeşinizi oradan kurtarıp ne haliniz varsa görün demekten başka çareniz kalmamış.

Teyzemler aradı bana üzüldüler duruma , annemi aramış konuşmuşlar abla o adam tehlikeli vw senin yaptığın yanlış diye ,annem terasa çıkmış kendimi atcam sebebi sizsiniz demiş ortalığı kaldırmış , az üzerine gitsek delilik yapıyor ortalığı bilenine katıyor herkes uzak duruyor o yüzden . Düşünün benim kayınvalidemi bile aramış beni kötülemiş öz annem,peşini bırakayım diye
Böyle bir şey yaptığında hemen akıl hastanesi ambulans vs arayın gelip alsınlar. Aklı başına gelir siz de rahatlarsınız. Babanız burda kendine ne dedirtmeye çalışıyor acaba? Belki de açık ilişki yaşıyorlardır. Swinger falan? Ne malum emin misiniz? Normal değil çünkü bu. Bağlanm falan da değil.

Merhabalar herkese ,
Aileme aşırı şekilde düşkün ve maddi manevi olarak da çok destek olan bir insandım. Tüm birikimimi anneme harcadım hatta en çok; canı sıkılsa tatile götürdüm,morali bozulsa alışverişe gönderdim , o da her canı sıkkın olduğunda bir şeyler yapcam diye benden para ister atardım.Bbam emekli aynı zamanda çalısıyordu aslında durumları iyi sayılır ama düzenli harcamıyorlar bu yüzden her şeyleri düzensiz ,mutfak alışverişi kültürleri yok,annemin yemek yapma sofra kültürü yok,canı isterse temizlik yapar ,misafir sevdiği biri gelirse özenerek yemek yapar. Babam annem ve 14 yaşında kızkardeşim birlikte yaşıyorlar. Ben evliyim yakın oturuyorum kardeşimin okulu ,veli toplantısı, ihtiyaçları, harçlığı hep bende. Annemle babam haftada bir boşanma aşamasına gelip ,geri barışıyor asla birbirini bırakmıyor ama kavgaları sorunları bitmiyor ikisi se sorumsuz düzensiz. Annem bir tane arkadaş edinmiş erkek güya kardeşim gibi diyor,eski mahalleden komşumuz siz küçüktünüz hatırlamıyorsunuz diyor ama garip olan babam da hatırlamıyor,neyse bu adam bir yıldır annemlere geliyor babamla falan da Samimi olmuşlar ,benim gözüm asla adamı tutmadı. Bu adam hayatlarına girdiğinden beri dediğim gibi evlilikleri kötü gidiyor ,annem evi filan üzerine almış adamın lafıyla,babama dırdır edip.Adam annemle babamla ilgili her şeyi biliyor,annemin babamın e devlet şifresine kadar ,evlerinde kalıyormuş haftada bir iki gün bazen,ben bunu duyunca kıyamet kopardım kızlardesim çocuk daha nasıl aynı evde kalır bir erkek diye siz nasıl normal karşılarsınız diye ,annem o adam istedi diye teyzemlerle görüşmüyor adam nefes alma dese almıyor ,babam rahatsız olduğunu söylemiş anneme ,annem intihar edicem görüşmeme engel olursanız filan demiş ,garip olan babamda annemin adama aşık olduğundan şüpheleniyor ama annemi boşamıyor ,annemle konuşunca bwn annene güveniyorum diyor bbam da mal gibi olmuş annemin elinde ,annemin telefonunda mesajları yakaladım adama aşkım diye hitap etmiş ,yüzüne vurdum bunu ; kardeşine de aşkım der insan diye saçmalıyor artık baş edemedim annemle babama ne b.k yaparsanız yapın o adam kardeşimle aynı evde kalmasın dedim,annem aradı bana bağırdı küfürlwr hakaretler çok ağır şeyler söyledi o Adam için çocuklarımı silerim sizden daha değerli benim için dedi. Kızkardeşimi yanıma alcam ,elimi üzerinden asla çekmiyorum ama annemin o adam için beni silmesini hazmedemiyorum geceleri uykudan kalkıp ağlıyorum,eşimi bile aradı söyle o karına karışmasın, o adamın tırnağı bile etmez filan demiş. Eşim de şok oldu konuları anlatmak zorunda kaldım,anne nasıl evladını siler diye o da şok oldu. Adamı araştırdık adam adına açılmış 3 dolandırıcılık davası var vw ismini soyadını değiştirmiş ,anneme gösterdim hepsini o suçsuz diyor ,kızkardeşim şçin vasilik davası açacağım ,ne okulu ile ilgileniyor annem ne sabah kahvaltı hazırlıyor ne akşam yemek ,süslenip adamla geziyor sürekli ,sülalede herkes her gören bilen hep bana şikayet ediyor ama yapacak bir şeyim yok,kızkardeşimi almak istiyorum annemden ,eşimde çok sever kardeşimi elinde büyüdü neredeyse. Kız çocuğu o alalım bizimle kalsın okuturuz da bakarız da sen üzülme diyor , karşıdaki adam sapık mı nedir bilmiyoruz Allah korusun diyor . Adam annemlerin evi komple yönetiyor babamın maaşı bile yönetiyor ve babamda mal gibi olmuş gel diyorlar gidiyor öyle mal gibi olmuş,babamla konuştum kaç kez yok yine aynı şoktayım . Kardeşimi almak istiyorum sizce doğru olan bu mu ? Kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin çok çaresizim ,hayat boyu annemi affedemem artık çok ağırıma gidiyor,ben kendimden geçtim kızkardeşimden de öne koyuyo o herifi
Grup yapıyorlar gıbı geldı bana

O yuzden babanız halinden memnun olabılır

Adamla birbimize girdik adam bana diyor ki annenle baban ben ne dersem onu yapar,o kadar emin. Anneme söyledim babama söyledim ,karakolluk olduk adamla biz annem o sana sinirden dedi diye Adamı savunuyor tövbe aşa peygamber ilan edecek o derece
Tamam ben anladım. Yüzde 90 cinsellik yani swinger. İyice araştırın. Adamın elinde de videolar var kesin. Bu kadar eminse budur. Eminim çok üzülüyorsunuz ama bunu direk sormaktan başka çareniz yok!

Ay tam adam toplatip dövdürmelik konu yani. Anne babanızın dini hassasiyetleri var mı? Oradan mı manipülasyon yapıyor acaba bu adam? Yani gönül ilişkisi olsa babanız bir yerde patlardi çünkü. Ya da bir tehdit falan mı var ortada acaba? Video vs

çok haklı. yani aslında ben de bunu düşündüm ama yazmak istememiştim pek. bu gibi durumlarda dayak cennetten çıkıyor. böyle suç dosyası kabarık adamların anlayacağı dil ancak bu oluyor. kendisi gibi suç dosyası kabarık adamların dinlene dinlene dövüp tehdit etmesi ile akıllanıyorlar ancak. tabi bu adam ve ebeveynlerinizin şuursuzluğu için böyle bir şeye bulaşmak değer mi bilemiyorum.

Kardeşinizi o evden kurtarın. Zaten herşeyi ile ilgileniyormuşsunuz. Verir herhakfe davaya gerek yok sanki.

Tamam ben anladım. Yüzde 90 cinsellik yani swinger. İyice araştırın. Adamın elinde de videolar var kesin. Bu kadar eminse budur. Eminim çok üzülüyorsunuz ama bunu direk sormaktan başka çareniz yok!

swinger başka bi şey.

swinger başka bi şey.
Her neyse belki de grup ne bileyim 😅 ya da kocası karısını paylaşıyor, ordan izliyor falan bu neydi adını bilmiyorum ama çok var. Aman tövbe evlerden uzak olsun. Doğru, swinger eş değiştirme falandı evet.
Bence konu cinsellikle alakalı. Kimse bu denli birinin peşinden koşmaz.

çok haklı. yani aslında ben de bunu düşündüm ama yazmak istememiştim pek. bu gibi durumlarda dayak cennetten çıkıyor. böyle suç dosyası kabarık adamların anlayacağı dil ancak bu oluyor. kendisi gibi suç dosyası kabarık adamların dinlene dinlene dövüp tehdit etmesi ile akıllanıyorlar ancak. tabi bu adam ve ebeveynlerinizin şuursuzluğu için böyle bir şeye bulaşmak değer mi bilemiyorum.
Yani ben zevkine bile dövmek isterdim🙄 bilmiyorum ya benle eşim olsa şimdiye çoktan birilerini tutup tenhada yer misin yemez misin yapmıştık. Bu kadar sabırlı ve sakin biri değilim. Ama yatırım tavsiyesi değil tabi😅

Netflixte bir belgesel vardı. Lorealin sahibi yaşlı kadın bir manipülatör tarafından dolandırılmıştı. eş faktörü dışında çok benziyor konu. orada da kadın aşırı bağlıydı adama ne derse yapıyordu. kadının kızı dava açmıştı. milyar dolarlık servet vardı ortada tabi.

Merhabalar herkese ,
Kardesinizi yanınıza aldırın ,sonra babanıza konuşup eve şerh koydurun bari tek başına işlem yapamasin ev hakkında. Sen iyi kotu kendini idare etmişsin ancak kardeşinin hakkını elin dolandricisi yiyemesin. Bir avukat size yol gosterir.

Eşim kardeşimi 2 yaşından beri tanır elinde büyüdü abisi gibi. İnanın eşim babamdan daha çok düşünüyor kardeşimi eğitimini,özel ders ücretini eşim ödüyor üzüldüğü için. Babam varsa yolsa annemin peşinde. Kardeşimin devam problemi oldu okula gidilip dilekçe verilmesi gerek sildirmek için babam diyor ki aman boşver okumaz zaten. Annem napsa peşinde ama mesela kardeşimin okula gidip görüşmüyor müdürle . Eşimle biz gittik hallettik. Babamda gözden çıkarmış kardeşimi ,boşansa da ona bırakmam
O zaman abisi baksın, sizin bir eliniz yine üzerinde olsun. Zaten kızkardeşe bakmak abiye düşer. Bir müge anlılik olay yasamissiniz bidaha yaşamayasınız. Eşinize kefil olmayın, bakın anne babanızın durumu ortada. Olmadan tedbir almalı, iş işten geçmeden

Babama tapuya şerh koydur dedim yapmıyor ,hatta anneme söylemiş tapuya şerh koydur dediğimi annem aradı bana hakaretler yağdırdı yine . Babama ne desem anneme söylüyor çok ilginç geliyor o yüzden artık babamı da gözden çıkardım
Babanizla anneniz kaç yıllık evli 30 yıllık var galiba profilde yaşınız 32 yazıyor şu yüzden soruyorum babanız anneniz ile bosansa bile o evden hak alamayacak çünkü yeni medeni kanun eski evlikleri kapsamıyor kapsami için o zaman süre verilmisti su tarihe kadar belge düzenleyin diye 2001-2002 de.

Tabiki kardeşinizi alın ev tımarhaneye dönmüş. O yaştaki bir kadının nasıl birden bire erkek arkadaşı olabilir. Kesinlikle sevgililer ya da anneniz aşık olmuş. Müge anlıda hep izlediğimiz şeyler muhtemelen annenizi dolandırıp bırakacak. Ama koca kadın aklı fikri var ben olsam o kadar uyarıya rağmen dinlemiyorsa kardeşimi alıp ilgilenmezdin daha fazla çünkü zaten yıllarca onlara annelik yapmışsınız. Anneniz anne olsa sizi bi adam için silmezdi. Kardeşinizle birbirinize kenetlenip atlatırsınız inşallah bunları
Bu işin sonu müge anlıda yada esra erolda biter bana görede. Aralarında bir şey var bu bariz belli. Sen kardeşini koru. Gerisinede karışma.

Babanızı tehdit ediyorlar net. Babanızı neyle tehdit ettiklerini bulun. Kuyruğu dik tutmak ya da aşk değil o adam baskı altında. Ev kimin üzerinde acil tapudan mı nerden bakarsınız bakın.

Allahım nasıl bir devirdeyiz böyle.Eskiden ergen çocuklar yapardı ana babalar peşinde perişan olurdu.Şimdi ana babalar raydan çıkıyor, evlatlar düzeltmeye çalısıyor.Adamın amacı belli , yamanmış bi yere maddi ne varsa sömürecek. Babanız nasıl o hale geldi inanamadım.Umarım ikisi bir olup babanızı zehirlemezler zira son dönem çok var böyle.Kardeşinizi kurtarın en azından.Anneniz , adam herseyi alıp mal gibi bırakınca anlar ancak o zamanda kendi düşen ağlamaz.Allah yardımcınız olsun.
Ölüsü olan bir gün delisi olan heder gğn ağlar cümlesi başa gelince anladım ki çok doğ
Babanizla anneniz kaç yıllık evli 30 yıllık var galiba profilde yaşınız 32 yazıyor şu yüzden soruyorum babanız anneniz ile bosansa bile o evden hak alamayacak çünkü yeni medeni kanun eski evlikleri kapsamıyor kapsami için o zaman süre verilmisti su tarihe kadar belge düzenleyin diye
Grup yapıyorlar gıbı geldı bana

O yuzden babanız halinden memnun olabılır
Bu ihtimali bile düşündüm maalesef . Öyle değil ama bence çünkü babamın psikolojisi çöktü halinden memnun değil ama saplantılı anneme özgüvensiz bir adam

X