Annemle babam bana beddua ve hakaret ediyor

Hangi şehirde okuyorsunuz?

Baban kendi kızına o küfürü edecek kadar muhafazakarmış gerçekten. Tövbe yarabbim şimdi bir şey diyeceğim dilimin ucuna geliyor da neyse. Bir an önce iş bulup bir yandan da açıktan da olsa eğitimine devam edip kurtar kendini oradan canım.

Sonra ülkede ateizm-deizm neden artıyor, işte böyle insanlar yüzünden. Yazık günah ya kıldıkları namaz kabul mü oluyor sanıyorlar gencecik bir insanı dinden soğutunca. Öncelikle size en büyük önerim yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sakın. Fevri ani kararlar vermeyin yaşınız çok genç çok zor farkındayım elbette. Ama stratejik ve zeki olmalısınız karşınızdaki insanlar zeka seviyesi olarak sizle bir değil zihinleri bulanık ve karanlık önce bunu bilin mantıklı yaklaşımlardan ziyade stratejik yaklaşın. Onları sözlerle değiştiremezsiniz bunu bilin. Evlilikte çözüm değil bunuds unutmayın evlilik doğru insan çıktıgında ve siz hazır oldugunuzda olmalı. Oyüzden sizin şuan için yapmanız gereken en önemli şey kendi ayaklarınız üzerinde durmanız. Bu okulunuzla olacaktır. Biraz sabretmelisiniz. Ek olarak ne kadar kendinizi geliştirebilirseniz kârdır. Online ücretsiz sertifikalar vs ne gerekiyorsa. Çok kritik bir yaştasınız hataya çok müsait oyüzden siz siz olun yağmurdan kaçarken doluya yakalanmayım zeki olun soğukkanlı olun. Bol bol iletişim insan psikolojisi yönetimi üzerine kitaplar okuyun. İnsanlarla duygusal değil psikolojik bir yaklaşım içinde olursanız daha az yıpranırsınız.

Küçükken dini eğitim vermişlerdir. Ama herkesin dini kabul etme şekli aynı olmayabilir. Çocuklarımız dini eğitim almasına rağmen farklı yollara gitmek isteyebilirler. Bu onun hayatı diyip aradan çekilmeyi bilmek lazım.
Ayrıca bu küfrü öz kızına edebilen bir babanın bedduası tutmaz

Annenizle sakin alcak sesle konuşmayı deneyin. Kendinizi anlatın istekleriniz anlatın. İçten gelmedikçe zorla bişey olmaz . Dini bilgiler verip daha sevgi dolu yetistirilseydiniz sizde daha sıcak bakarsınız eminim

Kapanmayla ilgili değil ama çok sebepten küçüklüğümde bile mutlu bir anım yoktur . Çok yıpratıyor insanı seni anlıyorum . Aile kaderdir diyorlar ya aslında bir yere kadar evet maalesef kendilerini hiç sorgulamayan anne babayla yaşamak çok zor . Ahhh neler yaşadım hala yaşıyorum giden bir evladım bile oldu biliyor musun? Kızımı bacaklarımın arasından göz göre göre kaybettim onların yaptıkları yüzünden. Ama hala kendilerini eşsiz hatasız sanıp yaşıyorlar . Nolur üzülme geçecek hepsi . Okulunu bitir çok da güzel bir bölümün var . Hayatının rotası senin ellerinde . Çok zor ama hepsi geçiyor ..

Teşekkür ederim

Sabrediyorum konuşmamaya çalışıyorum ama bazen sinirlenince kontrolü kaybediyorum

Maalesef yanılmıyorsunuz ilk cümlenizde. Burs kazanınca bile bir miktarını istiyorlar şimdiden . Derslerim varken çalışmak çok zor. Programım çok yoğun

Kendime ait odam yok ama kütüphaneye gidiyorum genelde. Yorumunuz için teşekkür ederim

3.cumleyi kaç kere söyledim onlara ama nafile. Evden uzaklaşmanın tek yolu da mezun olup çalışmak. Ama 3 yıl nasıl geçecek bilmiyorum

Kendileri bir eğitim vermediler yazın kuran kursuna gidiyordum ve ortaokulu imam-hatipte okudum evime yakın olduğu için

Ev işlerine pek karışmam, sadece kendi alanımı düzenli ve temiz tutarım. Bu konuda da çok tartışıyoruz. Bazen giyimime de laf ediyorlar. En çok da onların karşısında susmadığım için

Yorumunuz beni rahatsız etti. Anne-baba bedduası almayın dediğiniz kız ailesinden beddua ve hakaret işitiyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…