- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
artık kime anlatayım bilemedim başlıktada gördüğünüz gibi annem en ufacık bir şeye alınıp küsüyor ,onu küstürmemek için ne söyleyeceğimi nasıl davranacağımı iki üç kere düşünüp öyle hareket ediyorum ama yok illaki bir şey buluyor ,kaç kere aldım karşıma konuştum anne bak böyle yapma küsmek çözüm değil oturup konuşalım ,anlaşır, bir orta yol buluruz sorun kalmaz diyorum ama her zaman yine başa dönüyoruz,zamanında anneannem böyleydi anneme dayılarıma falan çok küserdi ,annem ağlamaktan üzüntüden helak olurdu onu örnek gösteriyorum; bak aynılarını sen yaşadın neler çektin ,hissettin bizlere yaşatma bunu diyorum napayım elimde değil içimden geliyor diyor.. bunun için pskiyatrise bile gidiyor ilaçta kullanıyor ama yok yani küsme huyu devam ediyor sadece küsme süresi azaldı eskiden bir hafta tavır yaparken o 2-3 güne düştü artık sinirlerim bozulmaya başladı dayanamıyorum ,tek bana karşı böyle değil babama ,kardeşimede ve erkek arkadaşıma karşıda böyle sevgilimle araları çok iyidir sözlü gibiyiz zaten annem onu oğlu gibi sever bizden ayırmaz sevgilimde onu anne gibi görür onada aynı bu tavırları yapmaya başladı, kaç kere dedim anne biz tamam alışkınız sana ama bari ona yansıtma ,çocuğa öyle davranma alışkın değil üzülüyor diyorum yine aynı cevap elimde değil diyor ..olmadık ufacık şeylere alınıyor örneğin erkek arkadışım ona çok sık mesaj atar halini hatrını sorar biraz geciktirsin mesaj atmayı hemen küsüyor yada ne bileyim ondan bir beklentisi oluyor ilgi anlamında, sevgilimin aklına o gelmesin bana böyle davranmasını bekliyordum ama o böyle yapmadı gibilerinden kendi kendine küsüyor, ben artık erkek arkadaşıma anlatıyorum o işte arıyor k.bakma cidden aklıma öyle davranmak gelmedi yoksa ben seni önemsemez miyim gibilerinden laflar söylüyor öyle yumuşuyor ,ama bu nereye kadar yani bana yapsın tamam ama sevgilime yapmasın yani görüyoruz ne kadar saygısız eşler var kayınvalidelerine karşı, daha bizim aramızda resmiyet yokken sevgilim nasıl iyi davranıyor ama annem bir türlü memnun olamıyor 10 gün iyiyse 11.gün yine küsebilecek birşey buluyor şu huyunu aşamıyor.. bana fikir verin lütfen cidden işin işinden çıkamıyorum artık ödüm kopmaya başladı annem yine neye küsecek diye ,yine bir şeyi eksik yaptık mı onu üzecek diye benimde psikolojim bozulmaya başladı