- 1 Kasım 2012
- 11.304
- 25.892
- 798
- 35
Psikolog bulma konusunda bi sknti yok zaten. Ama nasil götüreyim, 12 yasindaki kizi kandiramazsinki. Annesinin kulagina giderse saldirgan olabilirordaki birimlerde epey psikolog vardır,
bence ona yapılacak en iyi iyilik bu. cunku cocuk ailesinde gördüğünü herseyi normal sanar, yas ilerleyip baska aileleri gözlemledikçe normal olmayan durumlar yasadigini farkeder .psikolog bazı seyleri farketmesine yardimci olacaktır.
Sirf dogumgununu kutladik hediyeler aldik pasta aldik diye 3 hafta gondermedi.
Kiz bize ilk geldigi zamanlar hal ve hareketleri cok tuhafti zaten. Yabani gibiydi
Mesela misafir gelince ayaga kalkip hgeldin deme yerine salonda koltukda oturur vaziyette elinde tlfnla oynamalar nebilim birisi nasilsin dedidiginde yuzunu asip iyiii diyip kestirip atmasi, hediye alindiginda tesekkur etmemesi. Gorgu kurallarini hic bilmiyodu. Benim kizdan gorerek iste bazen ben hadi hgeldin de ablaya, sonra odaya gidin kalmak istemezseniz diye soylerdim.
Kaynanamlarla konusurken benim kizi sorarlar, benim kiz hemen aaaa babanne nasilsin iyimisin seni cok ozledim gelince koyunlara gideriz senle ben sana yardim ederim gibi konusuyo. Ama uvey kizim (ki onlarin oz torunu, benim kiz uvey torun ama cok benimsediler Allah razi olsun dislamadilar hicbizaman) selam vermek konusmak istemiyodu. Simdi yavas yavas merhaba nasilsin diyo.
Teyzesi dayisi dedesi yasadigimiz ulkede ama annesi hepsinle küs, gorusmuyolar
Evlerine hic misafir gelmedigini soyluyo.
Cocuk ne gorurse onu kapar, cocugun bise gordugu yokki.