Anlamadim bu mesaji?
diyorum ki annen baban sana beddua etsede tutmaz ..anlamazsın zaten boşver
Arkadaşınız anne baba sözü dinlemediği için dayak yemiş miydi?bence sen özgürlük ve rahat yaşam peşindesin..boşuna annene babana beddua etme bizim bi arkadaş vardı .kaçarak evlendı aılesının onayı olmadan bu yuzden annesınden nefret edıyordu beddua edıyordu..sonra annesı vefat edınce binlerce kez pişman oldu kız halen kendısını affetmıyor çok acı bir durum..anne baba sözü dinlemeyenlerin halleri ortada ..senın yerınde olsam asla kırmazdım ailemi ..en azından turkıyeye gelip denemeden görmeden böyle düşünmezdim ayrıca ailene beddua etmen büyük terbiyesizlik !..kimse kusura bakmasın ama senin gbi asi bir evladım olsun istemezdim onların sana beddua etmsi lazım!..bu arada forumdaki onlarca kişi haksızda senmi haklısın !.yanlış olan sensin insanların yorumları değil cnm !
bende annemle problemler yasıyorum zaten yılın3 ayı evımdeyım ama hiç huzurum yok ustelık temızlık yuzunden bu haldeyız dısım agrıyor bugun yapamadım dıye ne laflar duydum ne laflar ... kımseyı yargılamıyorum ama anneyle kus olmak kotu aynı evde ıkı yabancıyız sankı ama affedemıyorum 1 hafta sonra gdecegımıv bıle bıle son gunlerımı zehır ettı bana. ınsan cocuguna ne verıırse karsılıgındada onu alıyo herkes yasadıgını bılır kımseyı suclamaya gerek yok
Heee Dogru sen Allahsin ya bilirsin :) yada benim yerimde benim hayatimi bildigin icin neyi anlayip neyi anlamayacagima sen karar verebilirsin :) ne Kadar haklisin yaaaaa gercekten cok cahilim ben
yani sen allahsınya bilirsin lafından bile haşa tövbe yarabbım ama ne kadar cahil bir kız olduğunu ortaya koydun neyse senın gbı bırıyle uraşamam
yese ne olur kim yemediki dayak?..ne yanı atalar boşunamı demış kızını dövmeyen dizini döver sizin gbı kızlara müstehak .Arkadaşınız anne baba sözü dinlemediği için dayak yemiş miydi?
Heee Dogru sen Allahsin ya bilirsin :) yada benim yerimde benim hayatimi bildigin icin neyi anlayip neyi anlamayacagima sen karar verebilirsin :) ne Kadar haklisin yaaaaa gercekten cok cahilim ben
yese ne olur kim yemediki dayak?..ne yanı atalar boşunamı demış kızını dövmeyen dizini döver sizin gbı kızlara müstehak .
ben yemedim,ilkel misiniz siz hanfendi kızı yemek yemeyecek duruma getirmişler,3yaşında çocuğun poposuna elle vurmuş olsalar böyle yazmazdık herhalde.yese ne olur kim yemediki dayak?..ne yanı atalar boşunamı demış kızını dövmeyen dizini döver sizin gbı kızlara müstehak .
Yorum yapan sana sadece aklini basina topla diyor baska bisey degil.2 defa spyledi anlamadin.En azindan ona dogru duzgun yoruma terbiyesizlesmeden cevap versen? Istedigin cevaplari alamadin millete sarmaya,tiye almaya basladin.Kapattir konunu yardimci olamayacaklarini anladiysan uzatma ozaman yani.Kimseyi de naska basliklara yonlendirme kendi derdine yan.
yese ne olur kim yemediki dayak?..ne yanı atalar boşunamı demış kızını dövmeyen dizini döver sizin gbı kızlara müstehak .
sen tüm yorumları okumadın sanırım,bir küfür etmedikleri kalmış.Yorum yapan sana sadece aklini basina topla diyor baska bisey degil.2 defa spyledi anlamadin.En azindan ona dogru duzgun yoruma terbiyesizlesmeden cevap versen? Istedigin cevaplari alamadin millete sarmaya,tiye almaya basladin.Kapattir konunu yardimci olamayacaklarini anladiysan uzatma ozaman yani.Kimseyi de naska basliklara yonlendirme kendi derdine yan.
Okudum okumadim onlar degil konu.Ananin babanin bedduasi tutmaz yorumuna sen allahsin ya tarzi bisey yazarsan egriyi dogruyu ayirt etmezsen yazarim yani.sen tüm yorumları okumadın sanırım,bir küfür etmedikleri kalmış.
ya anlamıyorsun ana babasının bedduası tutmaz yorumunu yazan kişi ne bu kişşnin yaşadığı hayatı yaşamış,ne anne babayı ne de muskara'yı tanıyor.Gelip buraya ilginç ilginç şeyler yazarsa cevabı da öyle olur.Kıza sağdan soldan geliyolar haklı olarak.Okudum okumadim onlar degil konu.Ananin babanin bedduasi tutmaz yorumuna sen allahsin ya tarzi bisey yazarsan egriyi dogruyu ayirt etmezsen yazarim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?