Annemin kisiliginden artik tiksiniyorum babamlada zaten konusmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi sucu ne diyosun sen? CIdden anlamiyorum ifade etmek istedigini.

Diger konudaki yorumlarin nasil gelecegini az cok tahmin ettigim icin arkadas kendini yormasin diye iyilik edeyim dedim
 
diyorum ki annen baban sana beddua etsede tutmaz ..anlamazsın zaten boşver

Heee Dogru sen Allahsin ya bilirsin :) yada benim yerimde benim hayatimi bildigin icin neyi anlayip neyi anlamayacagima sen karar verebilirsin :) ne Kadar haklisin yaaaaa gercekten cok cahilim ben
 
Arkadaşınız anne baba sözü dinlemediği için dayak yemiş miydi?
 


Canım bende aynı durumdayım seninle.Eve gelir gelmez dip bucak temizlik yaptım.Annem hiç sevmez temizligi hep beni bekler.Sonra fındık toplanacak dediler ama kulagımda iltihap oldu agrıdan yerimde duramazken bana binbir türlü laf binbir türlü trip attılar.Neymiş efendim şimdiyi mi bulmus.İnemedim fındıklıga.Sonra baktılar inmiyorm bu sefer de parayla tehdit ediyolar bakalım okula giderken sana kim para verecek diye.Ne denebilir ki bende 3 ay evdeyim.Cok kırıldım.Ama onlar unuttu bile.
 
Heee Dogru sen Allahsin ya bilirsin :) yada benim yerimde benim hayatimi bildigin icin neyi anlayip neyi anlamayacagima sen karar verebilirsin :) ne Kadar haklisin yaaaaa gercekten cok cahilim ben

yani sen allahsınya bilirsin lafından bile haşa tövbe yarabbım ama ne kadar cahil bir kız olduğunu ortaya koydun neyse senın gbı bırıyle uraşamam
 
Televizyonun önünden geçiyor diye dayak yemiş.Hala çok normal diyenler var.
Nefes aldığı için dövmedikleri kalmış bir.Hala hain diyorlar ne garip.
 
Heee Dogru sen Allahsin ya bilirsin :) yada benim yerimde benim hayatimi bildigin icin neyi anlayip neyi anlamayacagima sen karar verebilirsin :) ne Kadar haklisin yaaaaa gercekten cok cahilim ben

Yorum yapan sana sadece aklini basina topla diyor baska bisey degil.2 defa spyledi anlamadin.En azindan ona dogru duzgun yoruma terbiyesizlesmeden cevap versen? Istedigin cevaplari alamadin millete sarmaya,tiye almaya basladin.Kapattir konunu yardimci olamayacaklarini anladiysan uzatma ozaman yani.Kimseyi de naska basliklara yonlendirme kendi derdine yan.
 
yese ne olur kim yemediki dayak?..ne yanı atalar boşunamı demış kızını dövmeyen dizini döver sizin gbı kızlara müstehak .
ben yemedim,ilkel misiniz siz hanfendi kızı yemek yemeyecek duruma getirmişler,3yaşında çocuğun poposuna elle vurmuş olsalar böyle yazmazdık herhalde.
 

yazmayi verirsiniz olur biter canimcim SIKINTISI bana degil ya
 
sen tüm yorumları okumadın sanırım,bir küfür etmedikleri kalmış.
 
çok dar fikirlisiniz hiçmi annenız elını kaldırmadı sıze yada ufakken dövmedı dövse ne olur demek ıstedım ..ne açıklama yapıyorsam kıonu sahibinin yorumlarından ukalalık akıyor .evet lafımı baştan şöyle toparlayım.o babanın annenın ellerınden öpüyorum hoşçakalın
 
muskara seni bdv yorumlarından az çok tanıyorumç bak kardeşim. seni anlıyrum zor bir çocukluk ve gençlik geçirmişsin. ailesinden 26 yaşında dayak yyemek hiçde kolay atlatılacak travma değil. lakin dinimiz ana babamıza sonuna kadar itaat etmemizi emretmiyor. ama koşulsuz saygıyı emrediyor.çok canın yandığı için beddu ettiğini var sayarak yazıyorum.ama seninde evledın olcak inşl. ozaman ailenin kaygılarını anlayacaksın. görüşme ama annene ve babana kin duyma bu hemsenin maddi hem manevi hayatına zarar verir. nötr olmayı öğren.bak bir çok kişi sana nasıl evlatsın diyor. bir çoğu eminim annedir.sende anne olursan aynı tepkiyi verirsin. kimseye kızma yorumları için.
 
Okudum okumadim onlar degil konu.Ananin babanin bedduasi tutmaz yorumuna sen allahsin ya tarzi bisey yazarsan egriyi dogruyu ayirt etmezsen yazarim yani.
ya anlamıyorsun ana babasının bedduası tutmaz yorumunu yazan kişi ne bu kişşnin yaşadığı hayatı yaşamış,ne anne babayı ne de muskara'yı tanıyor.Gelip buraya ilginç ilginç şeyler yazarsa cevabı da öyle olur.Kıza sağdan soldan geliyolar haklı olarak.
 
Her şey çocuğa yıkılmaz, aileler kendine de dönüp ne yaptım ben bu çocuğa da böyle oldu demeli.
Yetiştirmeyle de ilgisi var.
Ne biliyorsunuz, belki aile de ektiğini biçiyordur?
Tamam çocuğunda bir doğuştan karakteri var, genetiği var(genetikle de geçebilir tabi bunlar..), özellikle algılayış şekli vs. ama siz bunları onu anlayarak dikkat ederek azaltabilir, ya da düşüncesizce davranarak arttırabilirsiniz.. Ya da hiç yoktan kötü, yanlış davranarak yeni olumsuz şeyler katabilirsiniz.
Nesilden nesile geçiyor bunlar, aradan birinin farkındalığı artar da kendini düzeltmeye çalışır çocuğuna aynı şekilde davranmamaya çalışırsa ne ala. Ben de inşallah bunu yapmaya çalışıyorum, çalışacağım.
Bir de anneliği kullanmak diye bir şey var.. Anne baba diye çocuğuna saygı duymamalı mı? Çocukların da kendi hayatı var, iradeleri var, olmalı.
Yine de, kızsak da etsek de bazı şeyler geçtikten sonra içimize bir sıkıntı düşüyor...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…