• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kisiliginden artik tiksiniyorum babamlada zaten konusmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
saygılı bır evlat yetıştırmek ıçın eğitim şart bu dayak ıle olmaz ama sızın gbı almış başını gıtmış bır evlada dayak şart bu benım kendı fıkrım:) ne o çokmu zorunuza gıttı

ay evet zoruma gitti niye Sordun ki gönlümü mü alacaksin ? :cool:

yazdıklarım bazı arkadaşların çooook zoruna gıtmış hahahahaha :))).ne o gerçekler canınızı mı acıttı .konudan çıkıorum burda cahıl çocuk çok

Konuyu kapatmadan önce sunu belirteyim Burda anlamadan dinlemeden yok cahilsin yok kötü evlatsin diyen insanlara hakkimi helal etmiyorum canlarim ahirette görüsürüz... Ayrica da Allah size benim gibi evlat vermesin cünkü benim gibi evladi gercekten hak etmediginizi düsünüyorum. Sevgilerle.

Destek cikan arkadaslara da cok tsk ederim.

ya anlamıyorsun ana babasının bedduası tutmaz yorumunu yazan kişi ne bu kişşnin yaşadığı hayatı yaşamış,ne anne babayı ne de muskara'yı tanıyor.Gelip buraya ilginç ilginç şeyler yazarsa cevabı da öyle olur.Kıza sağdan soldan geliyolar haklı olarak.

Sen baya taniyorsun sanirim arkadasin kendisi.Peki yahu bisey demedik muskaracigina :)
Kolay gelsin size hadii gencler.:)

hanfendı ben durduk yere dayak yemekten bahsetmıyorum...bırkaç sayfa öteye dönup bır bakın kızdan ukalalık akıor bana sen allahmısın dıyor kımse kusura bakmasında bu kzıın dayaklık oldugunu bır cevabından anladım sızın göruşunuzu yalakalığınızı anlamadım...sızene bu benım kendı düşüncem benım böyle kızım olsa beterını yapardım ..hakedıyor..üstelık sıze ne oluyor anlamadım konu sahıbının ortağı falanmısınız .

sen şiddeti haklı çıkarıyorsun elbette herkes karışacak. Ezilmiş, büzülmüş, dayak yemiş ve bunu kabul etmiş olabilirsin ki herkes bunu yapmak zorunda değil. Sen soldan vurulunca sağını çevirebilirsin ama üzgünüm birileri sesini çıkarır. O küçücük dünyandan çıkıp gerçek dünyaya diğerlerinin de oldugu dünyaya bir gün geçebilirsen anlayacaksın.

Aaaa canım konu sahibine neden yalakalık yapıyosun anlamadım.Millete cahil cuhela diyo amma velakin daha hakaret etmeden yorum yapamıyor.
Yalakalik nedir ya, dogru konusun. Ben kimseye yalakalik yapmiyorum. Arkadas kendisinden cok emin konusuyor bende onun kadar kendinden emin bi evlat diledim.. Konu sahibini cildirtirsaniz tabi böyle konusur... Kadin tavsise istedi ahlak dersi degil...

Sen baya taniyorsun sanirim arkadasin kendisi.Peki yahu bisey demedik muskaracigina :)
Kolay gelsin size hadii gencler.:)
tanımıyorum ama birini hiç tanımadan dayaklıksın seni döven anne babanın ellerinden öpüyorum demek doğru mu? Empatiyle yaklaşıyorum sadece.

Yalakalik nedir ya, dogru konusun. Ben kimseye yalakalik yapmiyorum. Arkadas kendisinden cok emin konusuyor bende onun kadar kendinden emin bi evlat diledim.. Konu sahibini cildirtirsaniz tabi böyle konusur... Kadin tavsise istedi ahlak dersi degil...

Canım yanlıs anladın.Bende sen gibi konu sahibini haklı gorenlerden oldugum için yalakalıkla itham edildim ona gönderme yaptım ama gonderme yaptıgım asırı zeki arkadas bunu anlamayıp mesajı begendi.

Canım yanlıs anladın.Bende sen gibi konu sahibini haklı gorenlerden oldugum için yalakalıkla itham edildim ona gönderme yaptım ama gonderme yaptıgım asırı zeki arkadas bunu anlamayıp mesajı begendi.

:KK48::KK48::KK48::KK48:
kizlar yorumlar birbirine girmis durumda. :KK48::KK48:

yazdıklarım bazı arkadaşların çooook zoruna gıtmış hahahahaha :))).ne o gerçekler canınızı mı acıttı .konudan çıkıorum burda cahıl çocuk çok

Allah kime ne vereceğini bilir merak etme:) Önce bi evlen sonra çocugun terbiyesini düşünürsün ablacım :)

zaten elimi kolumu baglayan sadece allaha olan inancim ama artik onuda yitirdigimi düsünüyorum. Bilmiyorum depresyondan midir yoksa artik gercekten mi gücüm kalmadi ama tahammülsüzlestigimin farkindayim bende elimden birsey gelmiyor :KK43:

işte bunu yapma ne olursa olsun inancın seni kurtaracak olan. koşulsuz kulluk edeceğiz. ve unutmaki bu senin imtihanın sonu selamettir inşlh.mükafatı büyük böyle ana babaya sabrın. gelecek hayatında bunun sana dönüşünü görürsün.rabbine sığın.

dorugunannesi

bu yorumun beni gercekten cok etkiledi tesekkür ederim. Allah senden/bir cogunuzdan razi olsun.

Ha öyle mi? Kusura bakma o zaman. Simdi yorumlarina baktim da durduk yere nasil fikir degistirdi diye düsünmeye baslamistim :) Bunlari dayak manyagi yapmak lazim. Bakalim dayagi savunacaklarmi daha :KK19:

tam ibretlik evlatsınız.rabbım buyuk konusmaktan alıkoysun,ama sızın gıbı evladım doğacaksa doğmasın daha iyi.iyiki bi sevgili yaptınız deyiverıyor ınsan....
Bi de hamilesiniz nasıl böyle bir şey söylemeye cesaret edebildiniz akıl alır gibi değil. Allah herkese evladın da ANA-BABAnın da hayırlısını versin, amin.

yorumlari okumayamadim ancak bu anne baba evlat durumlarini tek kişiden dinlemek doğru değil belki anne babana sorsak başka pencereden şeyler sunabilir bize o yüzden çok yorum yapamayacagim...

Ancak sizi başka yerde birakmak istememeleri normal....bunun için mücadele etmeleri de normal...ama şiddet icin gerçekten ne denebilir bir evlat ne yapılabilir bilemiyorum çözümsüz kaliyorum..

Fakat beddua ederek sizde eleştirdiğiniz anne baba gibi davranmis oluyorsunuz eğer farkli karakterdeyseniz kendi benliginizi korumak için cabalayin bu kotu sözler sorunlarinizi cozmez size yük yükler..

Ha öyle mi? Kusura bakma o zaman. Simdi yorumlarina baktim da durduk yere nasil fikir degistirdi diye düsünmeye baslamistim :) Bunlari dayak manyagi yapmak lazim. Bakalim dayagi savunacaklarmi daha :KK19:

Yaa hem dayagı savunup hem millete cahil diyen bi insan aman neresinden tutsan elde kalır.Bosverin bos kafadan cooook ses cıkar.:)

yorumlari okumayamadim ancak bu anne baba evlat durumlarini tek kişiden dinlemek doğru değil belki anne babana sorsak başka pencereden şeyler sunabilir bize o yüzden çok yorum yapamayacagim...

Ancak seni başka yerde birakmak istememeleri normal bunun için mücadele etmeleri de normal ama şiddet icin gerçekten ne denebilir ne yapılabilir bilemiyorum..

Fakat beddua ederek sizde eleştirdiğiniz anne baba gibi davranmis oluyorsunuz eğer farkli karakterlerseniz kendi benliginizi korumak için cabalayin bu kotu sözler sorunlarinizi cozmez size yük yükler..

Bedduami o anki sinirle yazmistim daha sonra pisman olup geri aldim canim zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back