• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kisiliginden artik tiksiniyorum babamlada zaten konusmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende ilk okuduğumda Allah ıslah etsin dedim çünkü orda annem ölsede kurtulsam gibi çarpıcı bir cümle vardı lakin sonrasında konu sahibi de hatasını anlayıp sinşrden yazdığını söyledi ve konunun o kısmını sildi. Şimdi arkadaşlar sevgili kk bayanları bu kadar üstelemek niye, kızı yerden yere vurdunuz resmen evet belki hatası coktur yada yoktur bunun kararını biz veremeyiz. Şuan daha da kötü oluyor bence bunları okudukça ben olsam sevgili muskara konuyu yoruma kapattırırım ruh sağlığım açısından delirttiler resmen seni.Eminim ki annenin başına bişey gelse bir kez daha bu bedduayı tekrarlamayacaksın. Ayrıca dayak konusunda sonuna kadar haklısın ama haklıyken bir cümlen ile haksız oldun.seni anlayan anladı bence ben dahil. Allah a sığın ve dua et her karanlığın bittiği bir gün doğar elbet

yese ne olur kim yemediki dayak?..ne yanı atalar boşunamı demış kızını dövmeyen dizini döver sizin gbı kızlara müstehak .
Ben yemedim dayak?
B u kızı bilmem de dayak müstehak diyenlere bence dayak müstehak. Hayvan bile dövülmez kendinizi ne yerine koyup da dayağı meşrulaştırıyorsunuz acaba?

bazıları günlük msj kotasımı var ne onu dolduryum die sırf yorum yapıyorya bende bu zihniyeti anlamıyorum.amacın ne uzayamı gönderecekler sonunda madalyamı veriyorlar nereye bacım bu ne hız huuuuuuuuu

Birakin konussunlar ya cidden... Benim sayemde öfkelerini kusuyorlar en azindan hem etraflarina anlatacak malzeme cikiyordur. Ayrica günahimda aliniyor belki bu sayede cennete giderim. Sallayin gitsin konussunlar dursunlar.

Önemli olan beni anlayan insanlarinda var olmasi. :KK65:

Daha bir günde beni tanimayan insanlardan bayagi bi dua aldim arkadas aceba islah olur muyum ki? Gerci olsamda anlamam ben :KK76::KK76::KK76:

Ben yemedim dayak?
B u kızı bilmem de dayak müstehak diyenlere bence dayak müstehak. Hayvan bile dövülmez kendinizi ne yerine koyup da dayağı meşrulaştırıyorsunuz acaba?
kuklagiller vardı trt de odunca amca var yinmi yimenmi o geldi aklıma. tadına bakmışlar fakat etkilememiş onları ne bünye ama. taş gibi ruh eşittirrrrrr taş gibi kalp ve vicdan.

Canım bende aynı durumdayım seninle.Eve gelir gelmez dip bucak temizlik yaptım.Annem hiç sevmez temizligi hep beni bekler.Sonra fındık toplanacak dediler ama kulagımda iltihap oldu agrıdan yerimde duramazken bana binbir türlü laf binbir türlü trip attılar.Neymiş efendim şimdiyi mi bulmus.İnemedim fındıklıga.Sonra baktılar inmiyorm bu sefer de parayla tehdit ediyolar bakalım okula giderken sana kim para verecek diye.Ne denebilir ki bende 3 ay evdeyim.Cok kırıldım.Ama onlar unuttu bile.
cevremde bır suru arkadasım var annelerıyle ıletısımlerı daha farklı benım annem sadece ev temız olsun derdınde sımdı konusmuyoruz 1 hafta oldu bende gdcem zaten ınan kurban bayramında bıle gelmek ıstemıyorum

kuklagiller vardı trt de odunca amca var yinmi yimenmi o geldi aklıma. tadına bakmışlar fakat etkilememiş onları ne bünye ama. taş gibi ruh eşittirrrrrr taş gibi kalp ve vicdan.
Yazık ya valla yazık.

Kızın tepkilerine laf geldi şimdi de zaten bu kız normal olsa şaşmak lazım.26 yaşındaki kız bugüne kadar dayakla büyümüş ne bekliyoruz ki pamuk gibi yumuşak olmasını mı

Bence psikolojisi bozuk sebebi de ailesi. O yüzden verdiği cevaplar anormal gelmiyor bana. Zaten bazı cevaplar beddua içerikli kız ne desin ki öyle başa böyle tarak

cevremde bır suru arkadasım var annelerıyle ıletısımlerı daha farklı benım annem sadece ev temız olsun derdınde sımdı konusmuyoruz 1 hafta oldu bende gdcem zaten ınan kurban bayramında bıle gelmek ıstemıyorum
inanın çok üzülüyorum. ama şu var artık yeni nesil bilinçli eminim önceliği çocuğunun ruh saglıgı olan anneler olacaksınız.

Bende öyleyim ya ama benim babam cok serttir bayramda eve gelmesem neler olur bilemiyorum yani.

inanın çok üzülüyorum. ama şu var artık yeni nesil bilinçli eminim önceliği çocuğunun ruh saglıgı olan anneler olacaksınız.
inşallah cocuk nasıl buyur nasıl buyutulur en ınce ayrıntısına kadar ogrenıyorum zaten sosyal hızmet okuyorum tek uzuldugum vakalar evlat edınme vakaları ama bazende ıyı olmus demek gelıyor ıcımden cocugu olanlar nasıl bakıyor sankı olmayınca evlatlık olunca daha degerlı olur ustune tıtrerler. aslında iş kişide bitiyo ama annem işte yinede çok şükür iyiki var

ayıp dğil dostum, bu konuyu açmadan öncesini okuduk ve sonrası şimdi ne düşünüysun??

Diger arkadaslara ayip etmis olmayim ama beni en cok etkileyen senin mesajin oldu. Ne yardan vaz gecicem ne de serden. Annemle Adam akilli bir kez daha konusmayi deneyecegim. Diycem anne durum bu iken bu. Ben bunu bunu istiyorum. Senin isteklerinin bazi kisimlarini anlayabiliyorum o konularda elimden geleni yaparim. (ki bunu en son 2 gün önce yapmistim ama erkek arkadasimdan ayrilmiyorum diye hastanelik olmustu) Eger hala diyorsaki seni evlatliktan red ediyorum/z diye o vakitte ben kendi evimi tutarim ama küslük yapmam. Eger onlar yaparsada özel günlerde hediyelerini yollarim hal hatir sorarim ama daha fazla yapabilecegim birseyi düsünmüyorum canim suanda. Ne icimden geliyor ne de gücüm var buna. :KK42:

Dedigim gibi ne erkek arkadasimdan ayrilirim ne de annemi birakirim ama o beni birakirsa oda onun bilecegi is.

Allah iyiliğini versin muskara. inşlh geleceğin iyi olacak. yeterki rabbine sığın. çareyi onda ara.
<=== < bu kadın kaçar. yemek yok çocuklar yoragnmı kemirsin. eyw.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back