2 hafta tatlı yemezsem sonra hiç aklıma gelmez:)Tatlı varken kısır neymiş.. şu isvecte nasıl canım tatlıydı kekti börekti istiyor.. yetmedi börek kategorisi yaptın.. zalımsın nevroş
Değil mi ya börekler çok fena:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafta tatlı yemezsem sonra hiç aklıma gelmez:)Tatlı varken kısır neymiş.. şu isvecte nasıl canım tatlıydı kekti börekti istiyor.. yetmedi börek kategorisi yaptın.. zalımsın nevroş
ağzımın suyu aktı yine...Tatlı varken kısır neymiş.. şu isvecte nasıl canım tatlıydı kekti börekti istiyor.. yetmedi börek kategorisi yaptın.. zalımsın nevroş
Bendebugun gardirop temizledim bedeni olmayanların çoğunu attım çok sevip içine giremwdiklerimden ayırdım birkactane zayıfladıkça deniycemYok canim benim en iyi halim 58 falan ama artik o kilolara inemiyorum 60 olsun en iyisi o pantolonlarim olmuyor iclerine girmem lazım:) ben ince seviyorum acikcasi
İşte o 68 i düşmeye çabalamazsan 70-72 oluyor:)O 68 de ne varsa bende ilk 4.takimda 63 e gelmiştim bırakınca 68 de sabitledi 6.takimda 64 u gördüm şimdi tekrar 68
Hani var ya boynuzları çıkaran biri
Kaseti geri sarma vakti gelmişİşte o 68 i düşmeye çabalamazsan 70-72 oluyor:)
Ben bir süre 62-63 arası gidip geldim sonra 65-66 daha sonra 67-68 derken buralara geldim6 Ayda bir güncelleme oldu
Kim ben miAyyy tamam anladım beni çok kıskanır zaten
Aynen canım 62-63 e düşsen 1 yıl giderKaseti geri sarma vakti gelmiş
Bilmem o boynuzlu kimseKim ben mi
Memnun oldum ben de GaziantepOlmazmi Adıyamanlıyım
Bende memnun oldum hemşerimMemnun oldum ben de Gaziantep
Yaşasın çiğköfte kardeşliğiBende memnun oldum hemşerim
Yaşasın valla yaptım yer misin? İnan bir iki sefer daha adını söylersem kalkıp yapıcam en iyisi uyuyayımYaşasın çiğköfte kardeşliği
Orda dürüm var ama görünmüyor ElhanYaşasın valla yaptım yer misin? İnan bir iki sefer daha adını söylersem kalkıp yapıcam en iyisi uyuyayım
Nerde dürüm kuzum...nohut dürümü ve kavurma favorimdir benim .Orda dürüm var ama görünmüyor Elhan
Sen onları da at bence sende bu iştah ve hamaratlık varken zor görünüyorBendebugun gardirop temizledim bedeni olmayanların çoğunu attım çok sevip içine giremwdiklerimden ayırdım birkactane zayıfladıkça deniycem
Düşersin her gün yurusen sizin oralar müsaitAynen canım 62-63 e düşsen 1 yıl gider
Keşke 65 e düşsem başka bir şey istemem:)
Benimde yuvalamaNerde dürüm kuzum...nohut dürümü ve kavurma favorimdir benim .
Övdünmü gomdunmu anlamadımSen onları da at bence sende bu iştah ve hamaratlık varken zor görünüyor