Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Aynen. 21 günde unuturmuş vücut şekeri.çikolata yememek için gün saydım resmen ve iyi dayandım şimdide istemiyor artık. Tamamen bırakamasamda artık daha dikkatliyim. Benim tek sorunum canım arada bol acılı çiğköfte çekiyor her şeyddn vazgeçebiliyorum ama ondan asla🤦‍♀️
O ve kısır bende diyetteyken çok istiyorum:)

Amin sağol soruyorlar mesela tavsiye edermisin diye, yemek yemekten zevk alan biriyseniz ve diyetle kilo verebiliyorsanız asla düşünmeyin bile diyprum. Ama diyetle gitmiyorsa açlığa dayanabilicekseniz ve yandaş hastalığını, varsa kesinlikle tavsiye ederim diyorum. Değişik yani.
Bugün akşam üst katımdaki eltime çıktım , yemekte tavuk sote,cacık,el açması börek,çotba ve patates kavurması vardı.
Saç böreği yemeyeli yıl oldu bir parça yedim, 2 kaşık salata aldım midem ses çıkarmaya başladı bıraktım.
Tavuktan yemem gerekiyordu mesela az yemekle depoları ayakta tutmak için ama dayanamadım. 😐 amma uzun yazmışım geriside varsı unuttum😂
Sonu güzel olacak canım inşaallah:)
Elbet azar azar yiyeceğin günler gelecek:KK19:

Bende 64 e düşmüştüm ya 1 günlüğüne.. ama 64 olmak için 1 ay aç gezdim.. 70 ile başladım 1 ay anam ağladı.. 68 i 1 sene korumuştum daha olabilir bir hedef..
O 68 de ne varsa bende ilk 4.takimda 63 e gelmiştim bırakınca 68 de sabitledi 6.takimda 64 u gördüm şimdi tekrar 68

X