Ablam kullanıyorum ama şimdilik düzelme yok olur inşaallah sağol:)Nevrestem geçmiş olsun. Kas gevşetici jel veya ilaç varsa ihmal etme tatlım. Üzüldüm...
İslakDahliadivin nasılsın :))
Ehh işte, canım sıkılıyoooooorrr
Sağol canımNevreste ablacm geçmiş olsun
aynen bana daSağol canım bakalım bir sorucam. Evde kalmak bana yaramadı.
hadi ya çok yağmur vardı burdaİslakyagmur altinda ptt kargo sirasi bekliyorum sen nasilsin :)
Anladım tahmin edebiliyorumEhh işte, canım sıkılıyoooooorrr
Yapiyoruz tek kategoride 'sebze yemekleri'Şimdi yarışmaya katılmayan arkadaşlar diyete başlamış
Yarışma dışında yemek yapmıyor musunuz
Kıskançlıktan çamur atmıyorum yanlışlık olmasın
Onlarda yemesin tabi:)Yapiyoruz tek kategoride 'sebze yemekleri'4 gündür tatlı yemiyorum ben tabi evdekilerde
Tabiki ne gerek var,Onlarda yemesin tabi:)
İyi afiyet olsun çok iyi:)Tabiki ne gerek var,dün zaten makarna istediler bugünde köfte pilav patates istiyorlar kendime piarasa pişirdim onların koftesinden tost makinesinde yaparım birtane
Bugün cumaya göre -700 geldimİyi afiyet olsun çok iyi:)
Süper tebrik ederim:)Bugün cumaya göre -700 geldim
Teşekkür ederimSüper tebrik ederim:)
1 ay içinde 5 kilo verilirmiBizimle alakası yok
Teşekkür ederim canım benimHakikaten son gelen gerçekten ilk sunum ve ilk tarif için mükemmeldiKukrim e zaten yorum yapamayaca gerek yok o zaten hep iyiydi sadece şans işlemedi
Canım saçını iyi kurut... inşallah yarına bir şey kalmaz . Kuzum benim nazar ettiler bize sankimAblam kullanıyorum ama şimdilik düzelme yok olur inşaallah sağol:)
Senin boy kilo kac canfeb kendi kendime senle mi yarissam acabaBugün cumaya göre -700 geldim
Verilir bebem . Sağlıklı verilir hem de... öncesinde odemler atılır bir güzel yağlar eritilir bilinçli olduktan sonra sıkıntı olmaz...1 ay içinde 5 kilo verilirmi