Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Selamlar hepinize kızlar.
Hava kapalı bugün tarifimi yapamayacapım galiba. Muhabbet olsun diye size bir şey sorucam
Sizce perde duvardan duvara mı olmalı yoksa sadece pencere kadar ve kısa mı olmalı?
Evde her seferinde bir şeye takıyorum. Benim perdeler boydan boya 2 duvarı tamamen kaplıyor ve çok sıkıyor. Ama yeniler daha

Benim öncekiler öyleydi :))

Şimdi sadece pencere ye göre yaptım hem hafif hemde yıkama asma kolay :))

abla ben işyerinde genel anlamad zaten 6 yıldır mesafeliyim.. şurdakilerle 2 sohbet etmeye gelmiyor zaten suratsızlar
çalışmak iyi evet ama uyanmak kötü

nasılsın ablacım, özledik
İyiyim tatlım...mesafeli olmak candır. Bizimkiler de biraz benziyor suratsız değiller ama dost mu düşman mı belli etmiyorlar kendini....
Kısa sürede alışır bünyen...erken uyumaya çalış...

Duvardan duvara daha iyi:)
Benim pencereler yere kadar duvardan duvara olmazsa komik olur galiba:)
Yada alışkanlık bilmiyorum:)

Duvardan duvara daha iyi:)
Benim pencereler yere kadar duvardan duvara olmazsa komik olur galiba:)
Yada alışkanlık bilmiyorum:)
Benimde mutfağın öyle orası boydan boya yere kadar mecbur öyle olucak. Ama salonda 2 metrelik pencerelerin üzeri boydan boya yukardan aşşağı kadar perdeyle kapalı. Önce hoşuma gidiyordu ama bu karantinada sıktı beni.

Oğlumun odası hariç hepsi öyle:)
Haklısın yarım cam olunca tüm boy sıkıcı olur:)
Yıkamasıda zor:)

Sorma abla 5 metre genişlik birininde 4 metre asarken şwkilden şekle giriyorum
Valla benim önceki perdeler de aşağı yukarı senin gibiydi çift cephe salon iki taraf sırf perdeydi

Pencereye 2 şer metre yaptırdım 6 metre perde kullandılar bir cama

Şuan alıştım ben daha ferah oldu benimki öncekiler kırık beyazdı sarı gibi bunlar çiğ beyaz daha iyi geldi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…