- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Bir hatay gördümYağmurları çok seviyorum ama gece yağsın
31/A yi yazdım bir kenara....Hatay' dan aklıma gelir.
Gidemedik eltim önce davranmışCanfeb benim takım arkadaşım...düzenli girse halleder ama iş güç takıma çok gelmiyor...köye gidecekti napti acaba...
Hatay' i aklıma kodladim hata yapmayim diye kuzum.Bir hatay gördüm
Hızlı Gonzaleze bak heleGidemedik eltim önce davranmış
Senin boy kilo oranın benim 63 olan halim sana da 60 çok az degilmi ya 62 iyi olur gibi:)Tamam yarisalim bana motivasyon lazımbenim hedefim 60 kilo su an 65 im iste :) boyumda 170
63 te olur.. benim 68 halim gibi.. gayet iyi..Senin boy kilo oranın benim 63 olan halim sana da 60 çok az degilmi ya 62 iyi olur gibi:)
Sorma abla, köy sevmeyenler önden koşa koşa gider olmuşHızlı Gonzaleze bak hele
Evet 63 te olur, gerçi bende 57-58 halimi seviyorum 60 istemesi normal63 te olur.. benim 68 halim gibi.. gayet iyi..
Soğuk günlerde sursunler sefalarini bakalım...canım onlar dönerler yakında sen merak etme...daha meyveler olgunlaşmadi...Sorma abla, köy sevmeyenler önden koşa koşa gidere olmuş
Kurbanda gidelim dedik bizde bakalım bizde hızlı olan kazanıyorSoğuk günlerde sursunler sefalarini bakalım...canım onlar dönerler yakında sen merak etme...daha meyveler olgunlaşmadi...
Sağol ablamCanım saçını iyi kurut... inşallah yarına bir şey kalmaz . Kuzum benim nazar ettiler bize sankim
Yaşımızı soylemeyelim gözleri kalıyor.Sağol ablamAynen her gün başka bir yerim tutuluyor:)
Öyle ablamYaşımızı soylemeyelim gözleri kalıyor.
Kimin gözü değiyor söylememe gerek var mı burda herkes bilirYaşımızı soylemeyelim gözleri kalıyor.
KiminKimin gözü değiyor söylememe gerek var mı burda herkes bilir
Aman diyeyim
Sana diyorum o buralarda iken bahsetmeeÖyle ablam
Canım sen nereliydin? Yakşamlar yazıyorsun ya bir arkadaşımda böyle yazıyordu merak ettimYakşamlar canımInşallah daha iyisindir
Kukrişim şu an algım o kadar düşük ki yerlerdeSana diyorum o buralarda iken bahsetmee
Hani var ya boynuzları çıkaran biri