- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.335
Hakikaten son gelen gerçekten ilk sunum ve ilk tarif için mükemmeldi Kukrim e zaten yorum yapamayaca gerek yok o zaten hep iyiydi sadece şans işlemediAma börekler güzel geliyor.Kusur bulamıyoruz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakikaten son gelen gerçekten ilk sunum ve ilk tarif için mükemmeldi Kukrim e zaten yorum yapamayaca gerek yok o zaten hep iyiydi sadece şans işlemediAma börekler güzel geliyor.Kusur bulamıyoruz:)
Şansları bol olsun:)Hakikaten son gelen gerçekten ilk sunum ve ilk tarif için mükemmeldi Kukrim e zaten yorum yapamayaca gerek yok o zaten hep iyiydi sadece şans işlemedi
Benim öncekiler öyleydi :))Selamlar hepinize kızlar.
Hava kapalı bugün tarifimi yapamayacapım galiba. Muhabbet olsun diye size bir şey sorucam
Sizce perde duvardan duvara mı olmalı yoksa sadece pencere kadar ve kısa mı olmalı?
Evde her seferinde bir şeye takıyorum. Benim perdeler boydan boya 2 duvarı tamamen kaplıyor ve çok sıkıyor. Ama yeniler daha
Sorma abla 5 metre genişlik birininde 4 metre asarken şwkilden şekle giriyorumBenim öncekiler öyleydi :))
Şimdi sadece pencere ye göre yaptım hem hafif hemde yıkama asma kolay :))
İyiyim tatlım...mesafeli olmak candır. Bizimkiler de biraz benziyor suratsız değiller ama dost mu düşman mı belli etmiyorlar kendini....abla ben işyerinde genel anlamad zaten 6 yıldır mesafeliyim.. şurdakilerle 2 sohbet etmeye gelmiyor zaten suratsızlar
çalışmak iyi evet ama uyanmak kötü
nasılsın ablacım, özledik
Duvardan duvara daha iyi:)Selamlar hepinize kızlar.
Hava kapalı bugün tarifimi yapamayacapım galiba. Muhabbet olsun diye size bir şey sorucam
Sizce perde duvardan duvara mı olmalı yoksa sadece pencere kadar ve kısa mı olmalı?
Evde her seferinde bir şeye takıyorum. Benim perdeler boydan boya 2 duvarı tamamen kaplıyor ve çok sıkıyor. Ama yeniler daha
Benimde mutfağın öyle orası boydan boya yere kadar mecbur öyle olucak. Ama salonda 2 metrelik pencerelerin üzeri boydan boya yukardan aşşağı kadar perdeyle kapalı. Önce hoşuma gidiyordu ama bu karantinada sıktı beni.Duvardan duvara daha iyi:)
Benim pencereler yere kadar duvardan duvara olmazsa komik olur galiba:)
Yada alışkanlık bilmiyorum:)
Seni görünce ben de öyle hissediyorum.Ayy ben burayı 6.takım sandım
Valla bende miniği gördüm öyle sandım birdenSeni görünce ben de öyle hissediyorum.
Oğlumun odası hariç hepsi öyle:)Benimde mutfağın öyle orası boydan boya yere kadar mecbur öyle olucak. Ama salonda 2 metrelik pencerelerin üzeri boydan boya yukardan aşşağı kadar perdeyle kapalı. Önce hoşuma gidiyordu ama bu karantinada sıktı beni.
Aynen. Değiştirmeyi düşünüyorum bir kaç kişi daha yazarsa. Sonra pişman olmayayım birdeOğlumun odası hariç hepsi öyle:)
Haklısın yarım cam olunca tüm boy sıkıcı olur:)
Yıkamasıda zor:)
Boyunu kestir:)Aynen. Değiştirmeyi düşünüyorum bir kaç kişi daha yazarsa. Sonra pişman olmayayım birde
Yok bu perdelere dokunmadan yenisini yaptırmak istiyorum. Kestirsem kötü olursa pişman olurum, yenisini de alınca yakışmazsa yine pişman olurum.Boyunu kestir:)
Nevrestem geçmiş olsun. Kas gevşetici jel veya ilaç varsa ihmal etme tatlım. Üzüldüm...Boynumun tutuk olması dışında iyiyim
Sen nasılsın canım
Valla benim önceki perdeler de aşağı yukarı senin gibiydi çift cephe salon iki taraf sırf perdeydiSorma abla 5 metre genişlik birininde 4 metre asarken şwkilden şekle giriyorum
Burcun ne:)Yok bu perdelere dokunmadan yenisini yaptırmak istiyorum. Kestirsem kötü olursa pişman olurum, yenisini de alınca yakışmazsa yine pişman olurum.
Ne kadar kararsız biriyim ya.
Sağol canım bakalım bir sorucam. Evde kalmak bana yaramadı.Perdeci ye sor Mcz09 bazı modeller yarım iyi olmuyor demişti bana perdeci ben anlatmıştım aynı senin gibi :)) bana bayağı fikir verdiler :))
Oğlak :)Burcun ne:)