Boy 1.66 kilo 68.700 bugün ,hadi yarışalımSenin boy kilo kac canfeb kendi kendime senle mi yarissam acaba
Sırrını paylaşmak istermisin1 ay içinde 5 kilo verilirmi
Verilir bebem . Sağlıklı verilir hem de... öncesinde odemler atılır bir güzel yağlar eritilir bilinçli olduktan sonra sıkıntı olmaz...
Sırrını paylaşmak istermisinverdin diye anladım
Canfeb benim takım arkadaşım...düzenli girse halleder ama iş güç takıma çok gelmiyor...köye gidecekti napti acaba...Canfebim sırrı elhan abla verdi, yapabilene
Canfeb benim takım arkadaşım...düzenli girse halleder ama iş güç takıma çok gelmiyor...köye gidecekti napti acaba...
Tamam yarisalim bana motivasyon lazımBoy 1.66 kilo 68.700 bugün ,hadi yarışalım
Maşallah kuzum. Boy ile kilo çok güzel.Tamam yarisalim bana motivasyon lazımbenim hedefim 60 kilo su an 65 im iste :) boyumda 170
Sagol elhancim ama ben memnun degilim 60 bana cok iyi oluyor :)Maşallah kuzum. Boy ile kilo çok güzel.
Kendini nasıl iyi hissediyorsan o kiloya in tabi tatlım...moralini de bozmasın normal kilo araliğindasin.Sagol elhancim ama ben memnun degilim 60 bana cok iyi oluyor :)
Sen de haklısınYahu ne yapayım 12 yi bekledim yasak kalksın diye
Harikalar diyarındaJenna16 nerdesin :))
Yakşamlar canımGünaydın Jennam...
Yavrum çok teşekkür ederim.
Halsizim biraz onun dışında burnum sızıntı faaliyetini durdurmuş gibi sanki...
Çok teşekkür ederim bitanem.Yakşamlar canımInşallah daha iyisindir
Rica ederim tatlımÇok teşekkür ederim bitanem.
Mutlu huzurlu nice yakşamlarımız olsun.
Tamamen geçti çok şükür iyiyim.
Yürüyüşe başlayalım dedik Nevrestemle...Gemlik fırtına yağmur...Yasak günlerde hafta sonu hava uygun oluyor bu sefer de doğal hapis süreci kuzum. Nanayla Bursa' da bir otobüs numarasından bahsetmiştiniz. Bütün Bursayi geziyordu hani 32 miydi tatlım o....yavaş yavaş gezmeye başlamak istiyorumRica ederim tatlımİnşallah öyle olsun Sevindim iyi olmana :))
Bir kaç güne hava düzelecekmiş canım, o zaman başlarsınızYürüyüşe başlayalım dedik Nevrestemle...Gemlik fırtına yağmur...Yasak günlerde hafta sonu hava uygun oluyor bu sefer de doğal hapis süreci kuzum. Nanayla Bursa' da bir otobüs numarasından bahsetmiştiniz. Bütün Bursayi geziyordu hani 32 miydi tatlım o....yavaş yavaş gezmeye başlamak istiyorum
Yağmurları çok seviyorum ama gece yağsınBir kaç güne hava düzelecekmiş canım, o zaman başlarsınızEvet,haftasonlari genelde tam gezmelik oluyor . 31/A
Gece,gündüz fark etmiyor bana,bayılıyorum yağmuraYağmurları çok seviyorum ama gece yağsın
31/A yi yazdım bir kenara....Hatay' dan aklıma gelir.
Artık özgürüz bu akşam buluşalımSen de haklısın
Yok canim ben kendimden memnunum burda dalga gecmek icin yaziyorum ama versem iyi olur tabi :) sonra dizlerim agriyorKendini nasıl iyi hissediyorsan o kiloya in tabi tatlım...moralini de bozmasın normal kilo araliğindasin.