Yemek yapmayı ve yemeyi seviyoruz ne yapalım:)Hele kıtır,kızarmış ekmek
İçine limon sıkacaksın,karabiber pul biber dökeceksin
Akşam yemeği yemedim dee,ikindide yiyince ,biraz aşka geldim sanırım
kan grubun 0 mı?Okumadım ama bu kan grubuna göre beslenmeyi birinden daha duydum benimde süt ve süt ürnleri yememem gerekiyormuş. Sebebini bilmiyorum
Aynen ikimizTıpkı ben
Artık oliyore. Zamanla onsuz bunsuz diye yemeyi bıraktımEkmeksiz mercimek çorbası olur mu
Her şey sağlık için canım:)Artık oliyore. Zamanla onsuz bunsuz diye yemeyi bıraktımkuru fasulyenin bile tanesini seçiyorum diye yapmıyorum artık
Değil A bana söyleyenden duydum onunda A ymış. Araştırmadım hiçkan grubun 0 mı?
Senin kan grubu ne:)Belki aynıdır bilgi verirsin::)Benim A +kan grubun 0 mı?
Kaç kiloydun ki önceden ,bu kadar sıkı düzene girdin?Artık oliyore. Zamanla onsuz bunsuz diye yemeyi bıraktımkuru fasulyenin bile tanesini seçiyorum diye yapmıyorum artık
Yemek kültürü zengin olan bir toplumda büyütüp diyet yapmak zorunda olmak çok büyük ceza benceYemek yapmayı ve yemeyi seviyoruz ne yapalım:)
Bende diyorum ne sıcakkanlı demek ki kan çwkiyor benimde A+Senin kan grubu ne:)Belki aynıdır bilgi verirsin::)Benim A +
Öyle canım:)Çok büyük ceza:)Yemek kültürü zengin olan bir toplumda büyütüp diyet yapmak zorunda olmak çok büyük ceza bence
Benim de.Senin kan grubu ne:)Belki aynıdır bilgi verirsin::)Benim A +
Öyle kan çekiyormuşBende diyorum ne sıcakkanlı demek ki kan çwkiyor benimde A+
Kanımı değiştiresim geldi bunu duyunca bende aynıSenin kan grubu ne:)Belki aynıdır bilgi verirsin::)Benim A +
Kan çekiyormuşBenim de.
Mide küçültme ameliyatı olacak kadar çoktum diyeyim. 31 kilo verdim ve daha vermem gerekiyor.Kaç kiloydun ki önceden ,bu kadar sıkı düzene girdin?
Değiştir kim tutuyorKanımı değiştiresim geldi bunu duyunca bende aynı
Benim de oğlum hariç hepimiz aynıyızKan çekiyormuşOğlum hariç hepimiz A+ yız:)