Kırıldıkça keskinleştim daha da güçlüyüm artıkEski formundan birşey kaybetmemişsinDişlerini de sorarsın şimdi sen
Yakında doğum günüymüş yaşına yaş katacakmış
Kahvaltıda çay olmayan kahvaltıya kahvaltı demem benSiz isteyin yeterki. Ben tüp mideliyim ömürlük kurallarımızdan biri bu.
Mesela sabah kahvaltıda çay içmek yok ya 30 dk önce yada 30 dk sonra. Yemeğin yanında su ayran kola soda içmek yok. Çorbanın yanondada katıları yemek yok. Anlatınca karışık oluyor ama zor değil yani. Mesela ben sabah su içip kahvaltıyı yapmak için yarım saat bekliyorum. Öğlen çorba içersem yanonda cacık yiyebilirim. Ben doyuyorum mideden dolayı ama mesela doymazsan makarna et yemek için 30 dk beklemen lazım. İlk çok zordu ama alıştım. Anlatabilmişimdir umarım
Yok biz kaynana gelin gibi falanızTatlım seni korkutuyorsa
Ne oldu sorun mu var?Kırıldıkça keskinleştim daha da güçlüyüm artıkNasılsın seni gördügüme sevindim yaaaa
Yok 20 yaşında değilim senden gencim ama dişlerin döküldü mü kaç numara oldu gözlüklerinSanki sende 20 yaşındasın
Devlet baba nemlendiriciyi hala karsilamiyy durum ayniBenim dr taaa o zaman 8 sene oluyor özel krem yazmıştı 100 tl ye
Şaka yaptım ,alınma sakın
Evet ama normal midelilerde yapabilir ki zararlı bir şey değil. Burda amaç karıştırıp mideyi zorlamamak. Mesela dr dediki hazımsızlığa soda iyi geliyor diyprlar ama soda asitli ve midede kendine yer açıyor ve büyütüor. Yada Yemeği de ayranla yiyince genişletip yarım tabak daha yedirtiyorAma bunu sadece tüp mide ameliyatı olanlara öneriyolar diye biliyorum yanılıyomuyum
Yok be gülüm ne sorunuNe oldu sorun mu var?
Dişlerim zaten dökülmüştüYok 20 yaşında değilim senden gencim ama dişlerin döküldü mü kaç numara oldu gözlüklerin
Kafa mı buluyorsun:)Yok be gülüm ne sorunu
toplu katliamdıHa ufak tefek banlar için geçerli değil yani. Gerçi ban yemeyeli 1 yıl geçti
Sevindin di mi ıh hıh hıh,ne yapalım bıraktığın gibi buradayım yosun bağlayacağım yemek topiğindeKırıldıkça keskinleştim daha da güçlüyüm artıkNasılsın seni gördügüme sevindim yaaaa
duvar yazısı yaa önemsiz:)Kafa mı buluyorsun:)
Deme öyle deme,sodayı da çok severimEvet ama normal midelilerde yapabilir ki zararlı bir şey değil. Burda amaç karıştırıp mideyi zorlamamak. Mesela dr dediki hazımsızlığa soda iyi geliyor diyprlar ama soda asitli ve midede kendine yer açıyor ve büyütüor. Yada Yemeği de ayranla yiyince genişletip yarım tabak daha yedirtiyor
aslında bir nevi Nebevi beslenme oluyor bu. Aidin Salih' in kitabında da bahsediyor yemekle mesela meyve yedikten hemen su içmek siroza neden olurmuş.Siz isteyin yeterki. Ben tüp mideliyim ömürlük kurallarımızdan biri bu.
Mesela sabah kahvaltıda çay içmek yok ya 30 dk önce yada 30 dk sonra. Yemeğin yanında su ayran kola soda içmek yok. Çorbanın yanondada katıları yemek yok. Anlatınca karışık oluyor ama zor değil yani. Mesela ben sabah su içip kahvaltıyı yapmak için yarım saat bekliyorum. Öğlen çorba içersem yanonda cacık yiyebilirim. Ben doyuyorum mideden dolayı ama mesela doymazsan makarna et yemek için 30 dk beklemen lazım. İlk çok zordu ama alıştım. Anlatabilmişimdir umarım
Bende demiyordum ama mecbur kalınca ve çayı yalnız içince tadınj daha iyi almaya başladımKahvaltıda çay olmayan kahvaltıya kahvaltı demem ben
Katliam mıtoplu katliamdı
Şimdide gidecem gibiKatliam mı