Niye uslu durmuyorsunŞimdide gidecem gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye uslu durmuyorsunŞimdide gidecem gibi
Ama bizler yemeği kuru kuru yeme diye diye büyüdükBende demiyordum ama mecbur kalınca ve çayı yalnız içince tadınj daha iyi almaya başladım
Hahh ömrün gitti be burdaSevindin di mi ıh hıh hıh,ne yapalım bıraktığın gibi buradayım yosun bağlayacağım yemek topiğinde
Yani zamanla alışıyorsun güzel bir şeyaslında bir nevi Nebevi beslenme oluyor bu. Aidin Salih' in kitabında da bahsediyor yemekle mesela meyve yedikten hemen su içmek siroza neden olurmuş.
zor ve karmaşık değil aslında alışkanlıkları düzeltmek gerek.
Daha yeni gelmiştim halbukiNiye uslu durmuyorsun
Nevrestenin elinde gizli görüntülerim var,şantaj yapıyor banaHahh ömrün gitti be burda
Ben çay olmadan kahvaltı ,ayran olmadan yemek hiç yiyemiyorumKötü bir alışkanlık belki ama olmuyor:)Yani zamanla alışıyorsun güzel bir şey
Ne istiyorsan veririm bana ver onları banaNevrestenin elinde gizli görüntülerim var,şantaj yapıyor bana
Bende çorbaya ekmek ova ova büyüdüm şimdi bardağa koyup içiyorum lahmacunu ayranla gömüyordum şimdi lahmacun yiyemiyorum ve ayranda şişkinlik yapıuorAma bizler yemeği kuru kuru yeme diye diye büyüdük
Aynen gidersen sosyal medyaya yayarımNevrestenin elinde gizli görüntülerim var,şantaj yapıyor bana
Kızlar birine söyleyecek laflarınız varsa habibte gidiciymiş zaten ,sizin yerinize desinDaha yeni gelmiştim halbuki
mehmet ali bulut' un kitaplarını okudun mu hiç?Yani zamanla alışıyorsun güzel bir şey
Valla abla sende Bilirsin o kuru dolmaları yufkanın içine koyup yanınada buz gibi ayranla yemeyi. Bende alışamam diyordum ama mecburBen çay olmadan kahvaltı ,ayran olmadan yemek hiç yiyemiyorumKötü bir alışkanlık belki ama olmuyor:)
Ekmeksiz mercimek çorbası olur muBende çorbaya ekmek ova ova büyüdüm şimdi bardağa koyup içiyorum lahmacunu ayranla gömüyordum şimdi lahmacun yiyemiyorum ve ayranda şişkinlik yapıuor
Hissediyorum ama kıyamazlar bana sanırım şirinligime bakınKızlar birine söyleyecek laflarınız varsa habibte gidiciymiş zaten ,sizin yerinize desin
Haklısın canım iyi yapmışsın:)Valla abla sende Bilirsin o kuru dolmaları yufkanın içine koyup yanınada buz gibi ayranla yemeyi. Bende alışamam diyordum ama mecbur
Okumadım ama bu kan grubuna göre beslenmeyi birinden daha duydum benimde süt ve süt ürnleri yememem gerekiyormuş. Sebebini bilmiyorummehmet ali bulut' un kitaplarını okudun mu hiç?
o da kan grubuna göre beslenmeyi tavsiye ediyor mesela benim kan grubuma tavuk yasak çünkü yiyince 1 hafta metabolizmayı yavaşlatıyormuş ama tavuk benim hayat felsefem
Hele kıtır,kızarmış ekmekEkmeksiz mercimek çorbası olur mu
Şirin görmesek inanacağız:)Hissediyorum ama kıyamazlar bana sanırım şirinligime bakın
Tıpkı benHissediyorum ama kıyamazlar bana sanırım şirinligime bakın