Evet canım oğlumda 0+Benim de oğlum hariç hepimiz aynıyız
Yoksa oğlununki de benim oğlan gibi 0+ mı?
Sana bir şey olmaz:)Ölürüm allah korusun
6 kardeş annem babam eşim hepimiz A+Evet canım oğlumda 0+
Nazar değdirecek bana şimdiSana bir şey olmaz:)
Çok ilginç demek öyle oluyor:)6 kardeş annem babam eşim hepimiz A+
Abimin biri 0+
hayır A grubuna kırmızı et sıkıntı süt ürünlerinde sıkıntı yokDeğil A bana söyleyenden duydum onunda A ymış. Araştırmadım hiç
benim B+ abla yörük kanı da derler Türklerin ağırlıklı kan grubuymuşSenin kan grubu ne:)Belki aynıdır bilgi verirsin::)Benim A +
Sağol canımhayır A grubuna kırmızı et sıkıntı süt ürünlerinde sıkıntı yok
benim B+ abla yörük kanı da derler Türklerin ağırlıklı kan grubuymuş Eki Görüntüle 2642747
ilk 2 paragraf kan grubu A olanlar için
Ben et yemeyi seviyorum ama aynen yazıda olduğu gibi hazmetmem çok zor oluyor. Bana söyleyen arkadaş yanlış anlamış demekki sağol canımhayır A grubuna kırmızı et sıkıntı süt ürünlerinde sıkıntı yok
benim B+ abla yörük kanı da derler Türklerin ağırlıklı kan grubuymuş Eki Görüntüle 2642747
ilk 2 paragraf kan grubu A olanlar için
B grup için tavuk sıkıntı metabolizmayı yavaşlatıyormuş zaten b olanlar genel olarak tombul olurmuş Aidin hocanın bir videosunda öğrenmiştimSağol canım
Biz 4 kardeşiz 2 miz A+ 2 si B+
rica ederim aklına takılırsa sorabilirsin ben de her ikisinin de kitabı mevcut bakar söylerimBen et yemeyi seviyorum ama aynen yazıda olduğu gibi hazmetmem çok zor oluyor. Bana söyleyen arkadaş yanlış anlamış demekki sağol canım
Bunlara uymak çok zor canım:)B grup için tavuk sıkıntı metabolizmayı yavaşlatıyormuş zaten b olanlar genel olarak tombul olurmuş Aidin hocanın bir videosunda öğrenmiştim
A grup için kırmızı et ve tereyağ sıkıntı eti kendi kestiği kurban etinden yiyebilir ibadet olduğu için ama normal etler sıkıntı diyor tereyağı da tibet' liler gibi küflendirerek yenmesini tavsiye ediyor
rica ederim aklına takılırsa sorabilirsin ben de her ikisinin de kitabı mevcut bakar söylerim
Aidin Salih sedef egzama gibi bir çok cilt hastalığının yanlış beslenme sonucu atılamayan toksinlerin dışa vurumu diyor beslenme düzelirse bunlarda geçer diyor niyetlenip bu şekilde beslenesim var ama nefsime zor geliyor çikolatayı bırakmak
Bende AB+B grup için tavuk sıkıntı metabolizmayı yavaşlatıyormuş zaten b olanlar genel olarak tombul olurmuş Aidin hocanın bir videosunda öğrenmiştim
A grup için kırmızı et ve tereyağ sıkıntı eti kendi kestiği kurban etinden yiyebilir ibadet olduğu için ama normal etler sıkıntı diyor tereyağı da tibet' liler gibi küflendirerek yenmesini tavsiye ediyor
rica ederim aklına takılırsa sorabilirsin ben de her ikisinin de kitabı mevcut bakar söylerim
Aidin Salih sedef egzama gibi bir çok cilt hastalığının yanlış beslenme sonucu atılamayan toksinlerin dışa vurumu diyor beslenme düzelirse bunlarda geçer diyor niyetlenip bu şekilde beslenesim var ama nefsime zor geliyor çikolatayı bırakmak
işte ondan hepimiz hastayız şişmanızBunlara uymak çok zor canım:)
404 not foundBende AB+
Belki dikkat etsek daha dinç olacağız:)işte ondan hepimiz hastayız şişmanız
404 not found
Sağol canım ben önce çikolatayı çok yerdim. Zamanla azalttım ve 30 nisandan beri hiç çikolata yemedim. Benim için büyük başarı. İnsan isterse herşeyi yapıyor.B grup için tavuk sıkıntı metabolizmayı yavaşlatıyormuş zaten b olanlar genel olarak tombul olurmuş Aidin hocanın bir videosunda öğrenmiştim
benim çevremde var yapanlar açlık orucu falan yapanlar inanılmaz değiştiler cilt renkleri saçları vs. ama büyük azim ve sabr gerekliBelki dikkat etsek daha dinç olacağız:)
Aynen uzun süre yapamayız:)Biz yapsak çevremiz bırakmaz:)benim çevremde var yapanlar açlık orucu falan yapanlar inanılmaz değiştiler cilt renkleri saçları vs. ama büyük azim ve sabr gerekli
darısı başıma ben çikolatayı bıraksam diyetsiz gider kilolarım o kadar abur cubura düşkün insanım aslında bunu kilo vermek için değil yaşam tarzı haline getirmek gerekSağol canım ben önce çikolatayı çok yerdim. Zamanla azalttım ve 30 nisandan beri hiç çikolata yemedim. Benim için büyük başarı. İnsan isterse herşeyi yapıyor.
aynen bizim toplumumuzda burda ye evinde devam edersin yemezsen darılırım anlayışı oldukça iradeyi sağlam tutmak çetin :)Aynen uzun süre yapamayız:)Biz yapsak çevremiz bırakmaz:)
Adımız çıkaraynen bizim toplumumuzda burda ye evinde devam edersin yemezsen darılırım anlayışı oldukça iradeyi sağlam tutmak çetin :)