Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Değil A bana söyleyenden duydum onunda A ymış. Araştırmadım hiç
hayır A grubuna kırmızı et sıkıntı süt ürünlerinde sıkıntı yok
Senin kan grubu ne:)Belki aynıdır bilgi verirsin::)Benim A +
benim B+ abla yörük kanı da derler Türklerin ağırlıklı kan grubuymuş
image.jpg

ilk 2 paragraf kan grubu A olanlar için

hayır A grubuna kırmızı et sıkıntı süt ürünlerinde sıkıntı yok

benim B+ abla yörük kanı da derler Türklerin ağırlıklı kan grubuymuş Eki Görüntüle 2642747
ilk 2 paragraf kan grubu A olanlar için
Ben et yemeyi seviyorum ama aynen yazıda olduğu gibi hazmetmem çok zor oluyor. Bana söyleyen arkadaş yanlış anlamış demekki sağol canım 😘

Sağol canım :KK200:

Biz 4 kardeşiz 2 miz A+ 2 si B+ :KK45:
B grup için tavuk sıkıntı metabolizmayı yavaşlatıyormuş zaten b olanlar genel olarak tombul olurmuş Aidin hocanın bir videosunda öğrenmiştim
A grup için kırmızı et ve tereyağ sıkıntı eti kendi kestiği kurban etinden yiyebilir ibadet olduğu için ama normal etler sıkıntı diyor tereyağı da tibet' liler gibi küflendirerek yenmesini tavsiye ediyor
Ben et yemeyi seviyorum ama aynen yazıda olduğu gibi hazmetmem çok zor oluyor. Bana söyleyen arkadaş yanlış anlamış demekki sağol canım 😘
rica ederim aklına takılırsa sorabilirsin ben de her ikisinin de kitabı mevcut bakar söylerim
Aidin Salih sedef egzama gibi bir çok cilt hastalığının yanlış beslenme sonucu atılamayan toksinlerin dışa vurumu diyor beslenme düzelirse bunlarda geçer diyor niyetlenip bu şekilde beslenesim var ama nefsime zor geliyor çikolatayı bırakmak 🤭

B grup için tavuk sıkıntı metabolizmayı yavaşlatıyormuş zaten b olanlar genel olarak tombul olurmuş Aidin hocanın bir videosunda öğrenmiştim
A grup için kırmızı et ve tereyağ sıkıntı eti kendi kestiği kurban etinden yiyebilir ibadet olduğu için ama normal etler sıkıntı diyor tereyağı da tibet' liler gibi küflendirerek yenmesini tavsiye ediyor

rica ederim aklına takılırsa sorabilirsin ben de her ikisinin de kitabı mevcut bakar söylerim
Aidin Salih sedef egzama gibi bir çok cilt hastalığının yanlış beslenme sonucu atılamayan toksinlerin dışa vurumu diyor beslenme düzelirse bunlarda geçer diyor niyetlenip bu şekilde beslenesim var ama nefsime zor geliyor çikolatayı bırakmak 🤭
Bunlara uymak çok zor canım:)

Bende AB+ :confused:

Sağol canım ben önce çikolatayı çok yerdim. Zamanla azalttım ve 30 nisandan beri hiç çikolata yemedim. Benim için büyük başarı. İnsan isterse herşeyi yapıyor.

Sağol canım ben önce çikolatayı çok yerdim. Zamanla azalttım ve 30 nisandan beri hiç çikolata yemedim. Benim için büyük başarı. İnsan isterse herşeyi yapıyor.
darısı başıma ben çikolatayı bıraksam diyetsiz gider kilolarım o kadar abur cubura düşkün insanım aslında bunu kilo vermek için değil yaşam tarzı haline getirmek gerek

A grubu için başka yazılar var mı? Birde kan grubu gibi başka genetik özelliğe göre bilgi var mı? Doğum tarihi inanmıyorum ama burç falan

X