Biz takarız kukrişimi aşkolsunAman desem nolcak ki kim takar kukrimi kendini biliyor nasılsa maşallası var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz takarız kukrişimi aşkolsunAman desem nolcak ki kim takar kukrimi kendini biliyor nasılsa maşallası var
Bir sayfa var sağlıklı yapıyor herşeyi ama inanılmaz albenili. Valla yapasım geliyor. Malzemeleri okuyunca vazgeçiyorum. Organik yaşamak için fazla fakirimOof sağlıklı olan çoğu şey de tatsız tutsuz
Ben evlendikten sonra yeme düzenim değişti akşam yemeği.. çaydı.. tatlı yada bisküvi çerez derken tam kilo yapan bir yeme düzenine geçtim.. 3 yıldır ama baya düzelttim.. diyette olmasam bile akşamları yemekten sonra yememeye çalışıyorum.. mesela misafirlikte ikram edilenleri asla geri çevirmezdim .. şimdi sessizce geri çeviriyorum.. ayıp diyolar ama ben o kdr kiloyu kolay vermedim..2 öğün besleniyorum:)Sabah ve akşam:)Gece yemem:)Ne bileyim işte:)
Ben onu kayısı ile de yapıyorum:)Bende bir diyet programina katilmistim orda hurma toplari diyet listesinin tek guzel seyiydi valla hurmayi zaten cok severim
görün bakın edep saygı ilgi görün,arkadaşınızı örnek alınAman desem nolcak ki kim takar kukrimi kendini biliyor nasılsa maşallası var
O kdr kilo verdim hiç öyle değişik şeyler yemedim..onlar kabul edilebilir ama ne bileyim bazı yiyecekler allasan da pullasan da aslı baki kalıyor yenmiyor ya yani yulaf lapasız da kilo verilebilir chia kinoa vs zaten bunlar bizim coğrafyamızda yoktu 3-5 sene öncesine kadar
İki ogun onerilmiyor 3 ogun arti ara ogunler olmasi lazım ama cok dikkat gerektiriyo bize pek uymuyo ama biz oglum sebebiyle cok erken kalktigimiz icin mutlaka 3 ogun yapiyoruz aslinda yemek yedikce metabolizma calisiyor biraz fazla incelik var ya :)2 öğün besleniyorum:)Sabah ve akşam:)Gece yemem:)Ne bileyim işte:)
Canım akşam yemem zaten :)Yani bu yıllardır böyle:)Ben evlendikten sonra yeme düzenim değişti akşam yemeği.. çaydı.. tatlı yada bisküvi çerez derken tam kilo yapan bir yeme düzenine geçtim.. 3 yıldır ama baya düzelttim.. diyette olmasam bile akşamları yemekten sonra yememeye çalışıyorum.. mesela misafirlikte ikram edilenleri asla geri çevirmezdim .. şimdi sessizce geri çeviriyorum.. ayıp diyolar ama ben o kdr kiloyu kolay vermedim..
İşte o bana çok geliyor aksine kilo alırım:)İki ogun onerilmiyor 3 ogun arti ara ogunler olmasi lazım ama cok dikkat gerektiriyo bize pek uymuyo ama biz oglum sebebiyle cok erken kalktigimiz icin mutlaka 3 ogun yapiyoruz aslinda yemek yedikce metabolizma calisiyor biraz fazla incelik var ya :)
Yiğidi öldü r hakkını yeme şimdi hem becerikli hem güzelsin Allah sevdiklerine bağışlasın canımgörün bakın edep saygı ilgi görün,arkadaşınızı örnek alın
Yasli da demek istemedim tabisi sakasina yazmistimhaa iyi bari yaşlı olayım da sert olmayayım
E ozaman cok az yiyosun oyle 3 cesit yemiyosun oglen sadece salata sabah azicik peynir yesillik ve yumurta aksam protein falan filanİşte o bana çok geliyor aksine kilo alırım:)
Bende yalan yok şekerim. Oturduğum yer belli çalıştığım yer belli konum atayım buyur gel kahve içelim o derece yani....Ee yani yalanmi yalansa biri ciksin yalan desinde goreyim
Abla ver elini öpeyimgörün bakın edep saygı ilgi görün,arkadaşınızı örnek alın
Diyetisyenim demişti ki keten tohumu ile bulgurun hiç farkı yok. Elit müşteriye bulgur dediğimiz zaman beğenmiyor o yüzden keten tohumu yiyin diyoruz demişti. Hamileyken gitmiştim diyetisyene. 1 ayda 4 kilo alınca gitmek farz olmuştuonlar kabul edilebilir ama ne bileyim bazı yiyecekler allasan da pullasan da aslı baki kalıyor yenmiyor ya yani yulaf lapasız da kilo verilebilir chia kinoa vs zaten bunlar bizim coğrafyamızda yoktu 3-5 sene öncesine kadar
Yaşlı ama yapacak birşey y ok ki çekinme deYasli da demek istemedim tabisi sakasina yazmistim
amiiinnn canım seni de hepimizideYiğidi öldü r hakkını yeme şimdi hem becerikli hem güzelsin Allah sevdiklerine bağışlasın canım
Bana ne bende kitap istiyomBaşgan sana oyuncak göndereceğim
Eki Görüntüle 2642224
Canım, gülüm, bebeyim, ballı çöregim küt boregim dur meleğim dur fıstığım Dur poncigimSenin için etiket yapayım mı ?
Oda olabilir:)E ozaman cok az yiyosun oyle 3 cesit yemiyosun oglen sadece salata sabah azicik peynir yesillik ve yumurta aksam protein falan filan