- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
Midesi büyüdü mü acaba140 ile girdi ameliyata :)
şimdi 105-110 gidip geliyor.boyu uzun o kurtarıyo biraz :)
90 da çok iyiydi ya keşke verse gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midesi büyüdü mü acaba140 ile girdi ameliyata :)
yanlış sularda yüzmüşsün balık :)Hadi bakalım 2 yılı geçti üye olalı kırmızı olamadım ama belki bu sefer olur
Çok iyi vermiş canım:)140 ile girdi ameliyata :)
Evde kenarda duran koşu bandımda var ama bacaklarımda takat yokVirüs sonrası hep yürü,şimdi en kolay gidecek zamanlarin
evetKilo mu aldin yoksa
Kendini motive edici resimler seç,gruplar var,afet olmuş kızlar valla 1 sene geçtikten sonra kilo vermen zorlaşacak,kaçırma bu gunleriEvde kenarda duran koşu bandımda var ama bacaklarımda takat yok
tabağı önünden çekmesem var yaaÇok iyi vermiş canım:)
Umarım almaz:)
Buraya üye olduğumdan beri bdvden burnumu kaldıramadım ki . Hep dert hep kederyanlış sularda yüzmüşsün balık :)
burda yüzseydin gökkuşağına dönerdin
Ne kaa
Bu hafta Canfeb ile retro_hippo u listeye aldim gel sende yeniden takima baska takima gitmeyeceksen tabiki
Takip ediyorum evet mutişimler dedim ya ben alırken vücudum hiç hop yavaş demedi verirken duraksamalar oluyor.Kendini motive edici resimler seç,gruplar var,afet olmuş kızlar valla 1 sene geçtikten sonra kilo vermen zorlaşacak,kaçırma bu gunleri
hızlı vermeye çalışma kuzum.bak eşim 1.5-2 yılda falan verdi o kiloyu.inan hiç sarkması yok.Aynen iyiym yani biraz daha hızlı versem çok daha iyi olacaktı ama hayırlısı olsun inşaallah
Vazgeçme işte, duraklamalar normal,hop diye gelmedi,hop diye gitsinTakip ediyorum evet mutişimler dedim ya ben alırken vücudum hiç hop yavaş demedi verirken duraksamalar oluyor.
başka takımlar bana göre değilmişBu hafta Canfeb ile retro_hippo u listeye aldim gel sende yeniden takima baska takima gitmeyeceksen tabiki
Benim eşimde öyle canım:)tabağı önünden çekmesem var yaa
az önce gelmiş kurabiye istiyorum ben diyo,hem tatlı hem tuzlu istiyomuş
yarın pazar mutfak kapalı dedim küstü
Benimde yok sarkma çok şükür. Ben ameliyatı anne olmak için oldum bu yüzden sabırsızım. Yoksa ne kadar yavaş o kadar iyi dedi drda.hızlı vermeye çalışma kuzum.bak eşim 1.5-2 yılda falan verdi o kiloyu.inan hiç sarkması yok.
onunla beraber olanların derileri nasıl sarktı hızlı verdikleri için
Bende almışım yabaşka takımlar bana göre değilmiş
ama listeye girmem için ayrıldığım kilo gerekmiyor muydu?
azcık 73 kiloyum da
Kac kiloda izne ayrilmistin kac hafta oldu belki yüzde 5 i sagliyorsa listeye hemen donebilirsinbaşka takımlar bana göre değilmiş
ama listeye girmem için ayrıldığım kilo gerekmiyor muydu?
azcık 73 kiloyum da
Kilonun etkisi oluyor:)Hayırlısı olsunBenimde yok sarkma çok şükür. Ben ameliyatı anne olmak için oldum bu yüzden sabırsızım. Yoksa ne kadar yavaş o kadar iyi dedi drda.
aynen yaaa bize hiç yapmıyorsun :)Benim eşimde öyle canım:)
vde tatlı var diyelim başka bir şey aklına geliyor sen bize hiç tatlı yapmıyorsun diyorYani 1 hafta sonraki listeleri bile hazır
O yiyor ben daha çok alıyorum