Seninkini yazana soralimYazdiralim nasil yaziliyor öğreneyim
5 versem yeter canım:)Kaç kilo vermek istiyorsun ki abla? Profile baktıkça sen sanıyorum. Gayet zayıfsın yazıcaktım
Darısı başınıza canımAy cok guzel darisi basimaama bizdede ilerleme var cok şükür ben vermesemde bazen kasigi catali alip girisiyor hosuma gidiyo :) asiri inatci hicbiseye zorlamiyorum havalar isinsin bende balkonda yedirmeye basliyim :)
Önceye bakarak derken? Muhabbet etmişiz ama ben unutmuşum galibaGüzel gitmiş maşallah,üstelik son 3 ay hareketsiz nerdeyse hepimizin.Verirsin tabii,merak etme,mideyi büyütme yeter . Ben iyiyim önceye bakarak:)
Etmiştik evet,ameliyat durumum vardı,bacakta sorunum vardı falan,onlar daha iyi durumda yani :)Önceye bakarak derken? Muhabbet etmişiz ama ben unutmuşum galiba
Yemek topigine gelince soruyorlar sadeceBu soru ile karşılaşıyor musun yoksa tek ben miyim
Ondan mı sık gelmiyorsunYemek topigine gelince soruyorlar sadece
5 verirsin gayret edersen fazla bile verirsin. Benim verdiğim kanlı canlı bir çocuk kadar nerdeyse5 versem yeter canım:)
O benden yaşlı ya
illa teyze dedirtcen yaniYaşını yazarken geceleri saymamış olabilir
Canım tiroit sıkıntım var.1 -2 ay önce 3-4 hafta sıkı diyet yaptım 1 gr veremedim:)Ondan hiç isteğim yok:)Benim yürüyüş yapmam lazım:)Onuda şimdiye kadar yapamadım bundan sonra yaparsam belki gider diyorum:)5 verirsin gayret edersen fazla bile verirsin. Benim verdiğim kanlı canlı bir çocuk kadar nerdeyse5 kiloyu fazla bile saymayız biz
Haa tekrar geçmiş olsun ameliyat oldun mu ? Gerçi virüsten hepsi iptal edildi amaEtmiştik evet,ameliyat durumum vardı,bacakta sorunum vardı falan,onlar daha iyi durumda yani :)
Öyle değil misinilla teyze dedirtcen yani
Hayir onu ben yapicam son gün
Hoşgeldin
Teşekkür ederim,oldum evet,özelde oldum. Para verince virus bulaşmadı Allahın hikmetiHaa tekrar geçmiş olsun ameliyat oldun mu ? Gerçi virüsten hepsi iptal edildi ama