Oo maşallahÖyle canım enerjilerini atacak yerleri yok:)
Benimki koltuk tepelerinde geziyor:)Bugğn bütün gün bahçeye çiçek diktiler:)Çocuklarla oynama dedim babası ile indi:)Bahçeyi belledi,çiçek dikti,suladı:)Ne yapsın yapacak bir şey yok:)
Yok yok ona börek falan vermiyorum:)Hani borek yapmayacaktin borek mi yapiyorsun yoksa
Takimdakilere soylerim bak
@retro_hippo ile yarisini unutma
Hayırlısı canım :)Öyle olursa mecburen evde kalacak:/Oo maşallah
Senin oglanın elinden her iş geliyor
Bu sene anaokulana başlayacaktı. Virüs devam ederse göndermemeyi düşünüyoruz
Bir zamanlar bir zıpzıp vardı o sen misin?Hani borek yapmayacaktin borek mi yapiyorsun yoksa
Takimdakilere soylerim bak
@retro_hippo ile yarisini unutma
MorlarıYok yok ona börek falan vermiyorum:)
Kilo vermezse çağır beraber dövelim
Tamam olur sopamda hazirYok yok ona börek falan vermiyorum:)
Kilo vermezse çağır beraber dövelim
Yok değilBir zamanlar bir zıpzıp vardı o sen misin?
Yaş soruyormuş galiba,o tamamen zıplamış, gitmişBir zamanlar bir zıpzıp vardı o sen misin?
Yok o eski zipzip değilim 1.5 yildir bu nicki kullanıyorumBir zamanlar bir zıpzıp vardı o sen misin?
Bende veririm belki ne yapayımMorlarıya da kırmızıları giyip gelecek
Süpermiş
O zaman iyi,inada binerse kilolar giderBende veririm belki ne yapayımZaten bu sıra gaza geliyorum
Hoşgeldin canım benimİyi akşamlar kızlar sonunda bende geldim. Nasılsınız bakim? Hazır yufkadan börek olması nasıl iyi denk geldi anlatamam.
İyi akşamlar,hoşgeldin:))İyi akşamlar kızlar sonunda bende geldim. Nasılsınız bakim? Hazır yufkadan börek olması nasıl iyi denk geldi anlatamam.
Keşke elimde olsa denedim diyetle gitmedi yürüyüş belki işe yarar:)O zaman iyi,inada binerse kilolar gider
Hoşbuldum ablaHoşgeldin canım benim
Nasılsın canım benim:)Hoşbuldum abla
Hoşbuldumİyi akşamlar,hoşgeldin:))
Biliyorum canım denediğini,yürüyüşle gider bence de,hem daha dinç olursun,zaten en fazla 5 kilon varsa vardirKeşke elimde olsa denedim diyetle gitmedi yürüyüş belki işe yarar:)